Hirdetés

Aktív témák

  • #18538752

    törölt tag

    válasz DM-Fan #3507 üzenetére

    A Plazmák képvibrálása mennyire figyelhető meg a 42PX80-nál hazai körülmények között? Vagy egyáltalán ezeknél az új plazmáknál van még ilyen? A PV60 modelleknél engem nagyon zavart bár az mondjuk még 50Hz-es modellek voltak a PV70 modelleknél már be lehetett állítani 100Hz-be és én ott már áruházi körülmények között nem láttam már hogy vibrálna a képe és jónak tűnt ezzel kapcsolatban. Otthoni körülmények között viszont nem tudom hogy mennyire vehető észre esetleg ilyen náluk.

    Az 50PV8 modellt esetleg már hasonlítgattad a múltévi 50PV70 modellhez? Mennyire lehet jobb az 50PV8 az 50PV70-től? Azt látom hogy a PV8 már kezeli a 24p módot bár nem tudom hogy ezt mennyire helyesen tudja kezelni?!?! Mivel ez még a múltévi elektronikával van. Az új elektronika ami a PV80 ban is van azt viszont tudom hogy jól kezelik.

    A Panasonic plazmáknál mennyire kell megijedni a beégéstől? Néhány helyen úgy olvasom hogy szinte semennyire nem ég be néhány helyen meg azt mondják hogy azért beéghet. Mondjuk ha nem néznék rajta 4:3 módot és a menüt sem hagynám rajta sokáig akkor is vigyázni kell nagyon? A tv logók könnyen beégnek?

Aktív témák