Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Apple notebookok
Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
Gőzöm nincs, hogyan sikerült ilyen hibajelenségeket produkáltatni a G20-szal. Nekem egy 50"-os van a falamon már negyedik hónapja és nem cserélném el, maximum csak egy V20/VT20-ra. Pedig nem az első plazmám és a sajátjaimon felül is láttam/látok eleget.
Mi az, hogy villog? Amennyiben normálisan be van állítva a TV és a meghajtó eszköz, akkor a floating black-et is minimalizálni lehet, egyébként meg 100 Hz-en megy, semmivel nem villog jobban, mint bármelyik másik gyártó azonos évjáratbeli plazmája (nagy fényerejű jelenetnél, eltúlzott kontraszttal nem tudsz olyan plazmát mutatni, ami ne villogna látványosan). Ha mégis úgy látszik, akkor nincs rendesen beállítva, vagy olyan üzemmódban szemlélted épp, ahol ez látványosabb (ahogy minden más TV-n is) ahogy madgie kolléga is jelezte.
A feketeszint csökkenése meg a 2009-es modellévben volt aktuális a Pana-nál, a tavalyi szériánál több user által készített kalibrálási jegyzék szerint is olyan elhanyagolható a fekete világosodása, hogy a műszer is épphogy csak jelzi, szemmel kvázi észrevehetetlen. Linkeltem erről korábban mérési táblázatot és diagramot is.
Az LGPK350-hez hasonlítani meg egyenesen vicc, nem viccből írtam, hogy az csak integethet, minden téren jóval gyengébb készülék. Nem azért írom, mert G20-am van, fordítva: azért vettem G20-at, mert így van.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest