Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • BaLee

    addikt

    válasz DM-Fan #27762 üzenetére

    Továbbra sem értek veled egyet.

    Alap esetben jó dolog ez az ajándékutalvány mert a mi esetünkben tényleg grátisz. Ha nem korlátozták volna ennyire be a rajt vásárolható termékek skáláját, vagy a határidőt nem 1-2 hónapban szabják meg akkor azt mondom ok.
    De megkockáztatom, hogy így a vásárlók maximum 5%-a az akik élni fognak ezzel a lehetőséggel, a többieknek ez a kedvezmény egyenlő a nullával.

    Hogy te tudsz neki örülni az jó dolog, én akkor tudnék neki örülni ha tényleg hasznát venném neki. Neadj isten mondjuk a Bluray lejátszókra is vonatkozna (amiket nézegettem a napokban, kár, hogy a Pana eléggé le van maradva az LG-khez és a Samsungokhoz képest, monjduk mkv támogatásban, árban viszont elég szépen el vannak szállva).

    A grátisz 5 évet is letisztáztuk már párszor, hogy nem is annyira grátisz mivel megfizettük mi annak az árát bőven...

    Persze kereskedő szempontból érhető. Az esetlek 99%ban egy ilyen nagy kiadás után az ember nem tervez újabb 100 ezer feletti műszaki cikket venni, de ha mégis akkor ezzel a kedvezménnyel esetleg pár embert mégis rá tudnak bírni erre.
    Szóval tényleg több mint a semmi, de azért ne istenítsük már őket, mert akárhogy is csűrjük, csavarjuk a dolgot ez csak egy újabb kísérlet arra, hogy az embert záros határidőn belül újra megkopasszák egy kicsit... :))

Aktív témák