Hirdetés

Aktív témák

  • adamsz82

    tag

    No, megtörént a tv vétel végül nem az 50-es auchan samsung (kb 3 méterről nézzük) túl nagy lett volna, hanem egy Pana 42G20-as lett :)
    A vásárlás külön megérne egy sztorit.. de röviden: pana márkaboltban (Allee panashop ) vettem, de a konkrét kérdésre, hogy vállalnak-e 3 nap cseregaranciát bármilyen okból kifolyólag, nem válaszolt a faszi, hanem kevert kavart hablatyolt.. kérdeztem úgy hogy ha kiszúrok otthon 3 napon belül egy képpont hibát visszahozhatom-e. Erre sem adott értelmes választ, annyit mondott, ha egy egész sor hibás akkor igen..
    Olyat emlegetett még, hogy plasmán nem létezik olyan hogy képpont hiba csak lcd-nél.. itt már húztam a szemöldököm rendesen..
    Ezek után mondtam, hogy rendben szeretném a tv-t, de szeretném megnézni akkor itt az üzletben, hogy ne utólag szaladgáljak még a tv-vel, ha bármi baj lenne. Az elsőn amit kihozott a raktárból, murphy szerint ki is szúrtam egy halott képpontot. (nem kell hozzá nagy csiribiri..egyszerűen minden kis területet közelről kell nézni egy darabig és szembetűnik ha valami nincs rendben. Nézte az ürge. először nekiállt sikálni aztán rájött hogy nem jön le..
    Köszöntem és kértem egy másik példányt amit aztán meg is vettem (nem volt rajta képpont hiba és tegnap a kb. du 18-23 óráig tartó próbálgatás használás során sem jött még elő.. nagyon remélem így is marad :) )
    Viszont a képpont hibásat tolták is vissza a raktárba.. visszacsomagolva, majd elviszi más aki hagyja magát meggyőzni.. :(((
    Aki pedig azt mondja, hogy egy-két képpont hiba nem szembetűnő.. annak üzenem hogy sima tv adásnál is szembetűnő volt.. nem hogy HD tartalomnál.. ekkora kijelzőn a full HD nem olyan nagy felbontás ám, hogy egy képpont ne tűnjön fel.
    A tv 230 K volt, ennyiért elvárom, hogy hiba nélküli legyen.. és szerintem ez jogos elvárás..
    A tv-ről: első nekifutásra nagyon megvagyok elégedve :) Gyönyörű színek és kép :) Gyors válaszidő semmi "akadozás" effekt mint az lcd paneleknél. Most szigorúan max. félig tolva a fényerőt és eko mód, hagy járatódjon. Bár ennél feljebb nem is nagyon veszem majd később sem szerintem :)
    A THX színbeállítás pedig nagyon odavágott mikor arra váltottam HD filmnél :)
    Egy kis beállítás gondom van még, mégpedig az analog tv vételnél a teletext valamiért még nem jön be, de gondolom csak babrálni kell kicsit a beállításokat :)
    Az internetre kötés után pedig gyorsan le is frissítette magát a tv. Már alig várom, hogy hazaérjek és meg"kínozzam" HD filmekkel, full hd-ban csapatni pár játékot.. :)

Aktív témák