Hirdetés

Aktív témák

  • afiaf

    csendes tag

    Sziasztok!

    Gondolom nem lesz meglepő a szitu, de én is TV-vásárlás előtt állok. Új lakásba költözök hamarosan, és szeretnék egy remek házimozirendszert összedobni. Eddig egy LG LCD TV-m volt, de most hajlok a plazma fele, azon belül is a Panasonic plazmák fele. Megpróbáltam minden témábavágó hozzászólást elolvasni, a szitum a következő.

    Kb. 1.5-2m távolságból nézném a tv-t, elsősorban DVD, másodsorban Blu-Ray & PS3-játékok, végül pedig digitális/HD tv-adások érdekelnének. Ezekre a modellekre szűkítettem a végső választékot:

    Panasonic TX-P42G10E / full hd - 250e Ft
    Panasonic TX-P42G15E / full hd - 280e Ft
    Panasonic TX-P42S10E / full hd - 190e Ft
    Panasonic TX-P42X10E / hd-ready - 150e Ft

    Hajlanék a full hd fele, de picit aggódom, mivel rengeteg olyan DVD-m van (pl.: távol-keleti filmek), amiknek nem túl jó a minősége gyárilag. A legtöbbet még DVD-nézésre használnám a tv-t. Ugyanakkor vonz is a full hd adta lehetőség. Őszintén szólva a G10 lenne nálam a nyerő, de mivel kifutó modellről van szó, a Panasonic-nál már nem lehet kapni.

    Szóval érdekelne a szakértők vélemyénye, hogy melyiket lenne érdemes felhajtanom, illetve hol találhatok még G10-es modellt megbízható helyen?

    Előre is köszi a segítséget!

Aktív témák