Hirdetés
Aktív témák
-
minas
aktív tag
válasz DM-Fan #10341 üzenetére
Biztos már írva volt a fórumon, de meg tudnád mondani, hogy mikor várható az idei 2010-es Pana sorozat piacra kerülése? Ezeknél már minden új modellnél várható a Pio technológiájának megjelenése?
Az a helyzet, hogy amikor vettem tavalyelőtt a Pio felvevőmet, mégpedig a pio forgalmazójánál, akkor ott láttam pio plazmákat. Háááát... Olyat képet eddig még nemigen. Hát ezért várakozok mégis az újabb panákra. Számomra érdekes, hogy egy piacvezető minőséget gyártó miért szünteti be és adja el a gyártást/technológiát, minthogy esetleg olcsóbban elérhetővé tegye a termékét. Nyilván megvannak a racionális okai, de én mégis értetlenkedem. Valljuk be, kiváló volt a plazmájuk és horror is egyben (árban) más gyártókhoz képest. Szóval nekem fura.
Igaz az is, hogy pl. a felvevőmet ott vettem (jóval drágábban, mint a pana, lg és más gyártók hasonló termékei). Nálam ott és akkor leginkább a 3 év garancia döntött. Utólag azt mondom, megfelelt volna egy pana felvevő is. Nekem mindig megéri valamennyivel többet adni valamiért a hosszabb garanciális időért és nálam az is nagyon fontos szempont.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest