- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz N.YCityBoy #77901 üzenetére
Most megnéztem a gépen is, simán tölti lefele. (Én tegnap Xbox-on próbáltam először, de most megnézem PS5-ön is)
Live-Die-Respawn
-
Szabi®
addikt
-
Eliott
tag
Elméletileg 1664 új leárazás a storeban. Aki végig tudja pörgetni, van közte valami érdemleges?
Metin2 is the best game ever. Change my mind.
-
veterán
-
kriszpontaz
veterán
-
Mike
veterán
elmondom, mivel én is impluzív vásároltam ps4-et. megtetszik a doboz a boltban, plusz akciós is, és még felesleges pénzed is van rá. én pl. azt sem tudtam hogy milyen a God of War. (GoW boundle-t vettem) Fickó gyerekkel, skyrim, gothic szerű valami, biztos jó lesz, plusz a ps japán, tele lesz jó kis hentai játékokkal. eredetileg boxot akartam a Fable miatt, de boxa már volt az egyik barátomnak, majd cserélgetjük, és így mindennel tudunk játszani. Na most ebből kb semmi nem jött be. A God of Wart nem tudtam iránytani mert kézzel kell a kamerát forgatni, egy nyomorult hentai nincs ps-re, és nem cserélgettük egymás között a konzolt.
emellett gondolom fiataloknál bejátszik, hogy osztálytársnak, havernak is ez van, idősebbeknél valaki ajánlja, vagy a gyereknek kell valami. vagy egyszerűen elege van a pc-ből és végre casual akar lenni hardver terén. tehát nem akar többé a technikai paraméterekkel foglalkozni, csak megvenni a játékot ami fut. bár ő inkább boxot vesz, a havi dijért több száz játék csábító ajánlat[ Szerkesztve ]
-
Frod
addikt
válasz Eliott #77905 üzenetére
Nem segít túl sokat a dolgon, hogy alig böngészhető az oldaluk, tetűlassan tölt be mindent.
Amit így hirtelen első ránézésre láttam:
Doom Eternal Standard Edition - 5247 (talán eddigi legolcsóbb)
Witcher 3 GOTY - 2998 (ez a nextgen patch miatt lehet érdemes, nehogy árat emeljenek amikor az megjön hozzá)De amúgy szokásos mértékű akció a többi cím esetében, pl RE3 még mindig drága, stb
[ Szerkesztve ]
Do you see the white shadow?
-
Mike
veterán
válasz F-ECT$ #77872 üzenetére
kivéve aki ezt nagy ívben leszarja, persze ezt egyesek azóta is az orra alá dörgölik
engem sem az fps, sem a felbontás nem érdekel. ha érdekelne, és a 120 fps-től lenne merevedésem 8k-n, akkor vennék valami izom pc-t és azt mutogatnám mindenkinek
volt ilyen korszakom a 90-es években, de akkor havonta cserélgettem a procikat. nem sírom vissza.[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
-
Mike
veterán
válasz BusinessGuy #77772 üzenetére
Sőt ha a Cockstaron múlik ki fogja adni ps6-ra is. Azért se fogom megvenni. elég volt a GTA V-ből, jöjjön a VI!
-
F-ECT$
titán
Szabályt erősítő kivétel mindig van.
A 90-es években még durva fejlődés volt, ha nem cserétél gépet, akkor 2 év alatt teljesen elavulttá vált a vas, szóval ha csak simán játszani szerettél volna (és nem mutogatni), akkor is cserélgetni kellett a cuccokat igen sűrűn.
Dive ever, work never.
-
WhiteWalker
nagyúr
Melyiket Dragonball játékot érdemesebb megvennni? A Xenoverse 2-t vagy a FighterZ kiadást?
-
válasz solfilo #77868 üzenetére
Nem. A letezo legerosebb HW-en fejlesztik, amihez hozzafernek, sokan threadripper+3090 komboval, mert muszaj. Elso korben, prototyping-nal, -sot sokszor meg nagyon sokaig utana sem- devkit kozeleben nem jar a kod, viszont a motor abszolut konzolra van irva, PC-n annyi kod van, hogy mukodjon, ugyhogy muszaj erobol megoldani, tehat muszajkell a letezo legerosebb HW.
Plusz vannak okok ezen felul is, pl hogy fejlesztes alatt meg nincs semmi optimalizalva (meg olyan szinten sem, amit a motor magatol cisnal), mert az is ido, ugyhogy megintcsak izombol (meg memoriabol) kell megoldani mindent. Hogy mennyire hatalmas a kulonbseg a kiszamolt, akar csak minimalisan, engine altala optimalizalt es a kesz jatek kozott?
Ha fejlesztes kozben a 3090 FHD-n kiizzadja magabol a 30-40fps-t, csak picit roszabb grafikan, mint utana a konzolokon siman lesz 4k@30, vagy akar 4k@60, mar unneples van.
Ennyire nagyon sokat szamit. Ezt a szintu kodot devkitre ki se kuldik, mert minek? Szenvedosebb a debug, ido mire atmasolodik a halon, hogy aztan meg tudjak nezni azt az eppen fejlesztett 20-100mp-nyi jelenetet 2-5 fps-el 4k-ban?Szerk: Kesobbi stadiumban mar termeszetesen devkiten van minden fejlesztve, de addig el kell jutni.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
válasz WhiteWalker #77923 üzenetére
Ez ízlés kérdése szerintem. A Xeno egy 3D-s cucc, a FighterZ meg klasszikus 2D-s autentikusabb grafikával de szerintem sokkal intenzívebb is. Én sokat FighterZ-eztem, az jobban bejött.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
RetroJack
tag
A FighterZ kifejezetten fighting game, a Xenoverse 2 inkább klasszik dragonball játék mint a régi tenkaichi budokai-ok. Sztori szempontjából viszont a Kakarot a legjobb!
Én a Xenoverse 2-t szeretem, saját karakter kreálás, rengeteg tartalom, kicsit mmo szerű. -
válasz solfilo #77925 üzenetére
Semmiseg, viszont kozben eszembe jutott meg par dolog, ami fontos:
Az, hogy "fejlesztik", ott fontos, hogy "kik".
Az audios sracoknak nem feltetlen kell 3090, az iroknak egy erosebb laptop kell es kesz, a kizarolag backend/logic-on dolgozo fejlesztoknek valami erosebb proci, de kozepes vga eleg, az artistoknak abszolut valtozo, van amelyiknek kb egy tablet is eleg, van amelyik a TR+3090 kombonal is sir, hogy gyenge, szoval ez nagyon sokretu ez a dolog.Meg ugye az is kerdes, hogy ex vagy multiplatform cimrol beszelgetunk, sajat motorral, vagy valami egyebbel (pl UE vagy Unity).
Szoval ez egy mocskosul osszetett kerdes, egy komolyabb studioban van kb minden IS.[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
3L1T3
addikt
FighterZ annyira más kategória, hogy egyértelműen a Xenoverse 2-t javaslom, már csak a tartalmi mennyiség miatt is.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
d@vee
őstag
Xenoverse sokkal Dragon Ball-osabb. De ebből a szempontból a Kakarot a legjobb.
Ja
-
addikt
Ha szereted a bunyós játékokat és mellé a Dragonball sorozatot, akkor a Fighterz szerintem telitalálat. Nekem a ps4 fighting game felhozatalából semmi nem ért a nyomába és remélem ps5-re jön belőle új kiadás.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
undercover
őstag
Üdv!
Lenne egy problémám, remélem tudtok segíteni
Amikor megjelent a Ghost of Tsushima én és egy barátom megvettük felesbe (Mindkettőnknek PS4-e volt) a megosztás révén neki volt meg a játék.
Azután én vettem egy PS5-öt, de ő maradt PS4-en.
Most láttom a storeban van egy Ghost of Tsushima Director's Cut upgrade PS4-re.
Vagy így most külön lesz PS5-re? Vagy én, hogyan kaphatnám meg a PS5 verziót?Bocsánat ha bonyolultan fogalmazok.
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
Frod
addikt
válasz undercover #77934 üzenetére
Napi szinten előjön a kérdés: korábbi válasz
(Várhatóan a megjelenés napján lesz külön Ps5-upgrade opció)Do you see the white shadow?
-
nagyúr
válasz undercover #77934 üzenetére
Aug 20-tól lesz elvileg PS5 upgrade csomag, azt kellene megvennie neki (vagy akinek a fiókján van a PS4 változat).
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Gigicuci
senior tag
Sziasztok!
Ha megveszem a sima Ps4-es FF7 Remake-t, 12.594-ért akkor kapok hozzá ingyen PS5 tuningot?
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
ImACeltic
őstag
Ezt az augusztusi PS eventet már ne várjuk szerintem. Jövő héten Gamescom, szóval ebből Szeptember lesz. Fuck.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
penge111
addikt
válasz WhiteWalker #77896 üzenetére
Tales of Vesperia, Tales of Berseria mindkettő jó játék. A Vesperia régebbi, de szerintem a sorozat legjobb történetével rendelkező rész. A Berseria meg a legutolsó Tales játék, nekem tetszett, hogy szakítottak a hagyománnyal, női főhős van. Mindkettőben zseniális, pörgős harcrendszer van. Jók a karakterek, folyton oltogatják egymást, egyre többet tudunk meg róluk, ahogy haladunk előre a sztoriban ez a Tales játékok sajátossága, rengeteg zömében vicces párbeszéd van a karakterek között.
Más: Hellblade sosem volt még ilyen olcsó 2650 Ft, zseniális játék, aki veszi fülessel játsza.
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
EmThor
addikt
Fun fact, a sony most csökkentette a ps5 és tartozékai árát Brazíliában, a digital edition 218e ft-nak megfelelő reál lett.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
marquuard
veterán
Na végre.
PSN ID: marquuard
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs