-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Frod
addikt
Az listán van, de nyilván majd jóval később, míg baráti árat kap.
#78599 tboy93
Nemtudom. Wildlands megvolt, szerettük is, de "még egy ugyanolyat" annyira nem erőltetnénk, ezt is az egyikük leszavazta. Ettől még persze ha újra lesz olyan áron, mint télen, (~2800) lehet ránézünk.Do you see the white shadow?
-
ImACeltic
őstag
válasz BusinessGuy #78564 üzenetére
Mely játékok erősebbek grafikai szempontból a Part 2-nél?
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
Peace
nagyúr
Aliens Fireteam kemény! 3 próbálkozásból 3 halál a legelső pályán! Nem vette meg senki?
-
nagyúr
-
Alienation, Helldivers, Gauntlet, Spacehulk: Deathwing, Vermintide, D&D: Dark Alliance, Avengers. Most így hirtelen minden igényesség nélkül amik eszembe jutottak még.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
SPQR301
tag
Szerintetek ezek a játékon belül megvásárolható PS5 update-k (Miles Moralesben a 20 dolláros update, vagy a Tsushima director's cut update) lesznek valaha leakciózva? A sima PS4-es lemezes Tsushima van meg, és 10 ezer forintot nem szívesen adnék ki az update-re. De 5 ezret pár hónap múlva talán...
-
Ez a GoT metacritic review bombing ami most megy az valami szánalmas.
Pláne, hogy ebből most jól megtanulja mindenki, hogy jófejnek lenni a lehető legroszabb ötlet, legközelebb az lesz, hogy "free ps5 upgrade" lesz, csak épp a dlc 30 dollár és kész.
Jah, meg azt is, hogy felesleges ingyen 60fps patch-et, meg rohadt nagy dlc-t (legends) adogatni, úgyse emlékszik rá a sok majom, úgyhogy mehet majd az is pénzért legközelebb, amúgy is ritka, hogy ekkora és ilyen minőségű cucc ingyen legyen, senkinek nem fog feltűnni."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
SPQR301
tag
válasz Wolfy33 #78616 üzenetére
Oké, a kérdés attól még áll. Sima store-os DLC-knél biztos lehetek benne, hogy előbb-utóbb lesz leárazás, de ezeknél a játékon belüliknél nem. Az árfigyelő oldalak (psdeals stb...) nem is listázzák őket. A Miles Morales update se volt még soha 20 dollárról leárazva, ha jól tudom.
-
veterán
-
válasz SPQR301 #78618 üzenetére
Dlc-ket amennyire tudom nem szokás leárazni. Ezért fordulnak elő olyan faramuci helyzetek pár évvel később, hogy ha megvan mondjuk az alapjáték lemezen, olcsóbb megvenni valami all inclusive editiont a store-ból digitálisan, mint a régi lemezedet hasonló szintre hozni.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
válasz RangerFox #78619 üzenetére
Hát, ez változó, mert azoknál a címeknél, amik nem lettek széttrollkodva szerintem van értelme, meg sokszor még hasznos is. Viszont ez már a sokadik bugyuta review bombing, valamit ideje lenne kezdeni a helyzettel, mert így a metacritic úgy, ahogy van értelmetlenné válik. Nem is értem, miért nem csinálnak semmit a fiúk.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
totalwarrior
tag
-
válasz totalwarrior #78625 üzenetére
Nagyon egyszerű, ha neked nem éri meg, nem kell megvenni. Viszont ahogy látom, azok véleménye, akik konkrétan megvették általában elég pozitív, pedig ha valakinek a véleményére igazán adok, az az, aki már belerakta a pénzét és úgy nézi, hogy jó ötlet volt-e.
-
-
RangerFox
Topikgazda
Szerintem ha valaki utánanéz egy játéknak vásárlás előtt (tehát nem csak a borító vagy egy trailer alapján veszi meg), akkor egy idő után kialakul az az ismerősi köre, akiknek ad a véleményére egy játékkal kapcsolatban, lesz számára megbízható és hasonló ízlésű videósa/tesztere, illetve saját magának is kialakul egyfajta ízlése és checklistje, amik alapján el tudja dönteni, hogy kell-e neki az adott játék, vagy sem. De az, hogy random emberek random véleménye alapján elítélni egy játékot... Nem sok értelmét látom. A Steames rendszer más egy kicsit, ott lehet látni, ki mennyi időt töltött az adott játékkal, és talán relevánsabb (meg érettebb) értékelések születnek ott.
-
Egyetértek. Simán azt kellett volna mondani, hogy a dlc, minden szarral együtt 30 dollár és kész. Ps5 upgrade ajándék. Nem lenne ez a baszakodás meg szenvedés, mert kevesebbért is kértek már el többet mondjuk EA oldalon, a stúdiónak több pénze lenne, szóval mindenki jól jár. Aki meg 20 dollárért day1 megvette, az 30-ért is megvette volna.
-
-
Bazsi747
aktív tag
Sziasztok,nem lehet tudni még hogy pontosan mikor lessz a BF 2042 nyílt bétája szeptemberben?
-
nagyúr
-
eisento
addikt
[link] Ez a game nem izgat senkit?
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
aktív tag
válasz eisento #78636 üzenetére
Szerintem sokan várjuk, viszont egy tavalyi, kínai IGN-nek adott interjú alapján a fejlesztők 2023-at jelölték meg mint megjelenési dátumot, ami azért még odébb van.
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
kona005
senior tag
elneztem
Szeptemberi ps plus? Valami Uncharted Lost Legacy leak et lattam...
[ Szerkesztve ]
-
undercover
őstag
A Sony amugy miért nem akar vajon egy kis konferenciát csinálni?
A Microsoft már idén csinált kettőt is. (Ugye most fut az egyik.)
Nem dátumot akarok csak pár ígéretet vagy valamit. Vagy úgy vannak vele majd jönnek a nagy címek jövőre akkor reklámozzák őket aztán a jó nép úgyis veszi a konzolt mint a cukrot.
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
Elderath
őstag
válasz undercover #78646 üzenetére
Mondjuk olyat mint amilyet most az MS csinál olyat ne is csináljon
Amúgy hiányolom én is őket ezekről az eventekről
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Én megvettem most, haverral 2-en biztos leszünk. Én standardon egyedül lenyomtam az első 2 missiont, igaz az első végén a 2 bot feküdt mikor beugrottam a liftbe.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
oriic
HÁZIGAZDA
Egyszerűen nincs mit bemutatniuk valszeg. Majd lesz ősszel egy nagy event (tippre PlayStation Experience), ahol nagyobb bejelentéseket tesznek és kész. Indie+VR cuccokkal meg külön nem foglalkoznak, az ilyen bejelentések egy szürke hétköznapon felkerül meg PS Blog-ra és kész. (Két alkalom is volt már ilyen az elmúlt hónapokban)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
KaitouP
nagyúr
Semmit mutogatni inkább ne csináljanak konferenciát. Gyűjtsék össze a "real dealeket", ha ez fél évente egy bemutatót jelent, vagy csak évi egyet, az se gáz, csak legyen értelme leülni elé. Ezzel nem azt mondnom, hogy csak exkluzív címekről szóljon, mert jöhet 3rd party vagy indie is, csak ÜSSÖN.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- PlayStation 5 lemezes, 2 TB-os SSD-vel
- Új, bontatlan XBOX Forza Horizon és 20th Anniversary Limited Controllerek 2 év Microsoft garanciával
- Eladó használt dobozos Playstation 2, Ps2
- Nintendo Switch OLED + The Legend of Zelda Tears of the Kingdom + tok + üvegfólia
- Nintendo Switch Gyári Dokkoló,és Utazótáska Új állapotban EGYÜTT ELADÓ.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs