- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marquuard
veterán
-
Frod
addikt
-
bbuffy
senior tag
Én Shadowman remake t várok, az sem lesz jobb, de akkor is.
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
-
hadam98
senior tag
Abandoned-ből ma lesz valami?
-
Skynet258
veterán
válasz KillerKollar #76933 üzenetére
Én 27-én adtam fel nekik, ma tegnap írtam mailt, hogy hogy állunk, kéne valami infó mert telefonon nem érem el őket. Ma hívtak, hogy csak fekete kontroller van, jó lesz-e az is vagy várjunk még a fehérre. Mondtam ok a fekete is, ma-holnap adják fel. Amúgy korrektek meg udvariasak, csak eléggé le vannak terhelve szerintem.
-
zkxdn
őstag
válasz hadam98 #77160 üzenetére
Nem, ha tippelnem kell holnap lesz. Igen holnap, a PT megjelenésének 7dik szülinapjára.
Aztán meg majd sírnak twitteren a fejlesztők hogy miért nézik őket Kojimának és nagyon fáj nekik, ők csak egy indie stúdió akik semmi rosszat nem tettek csak szarrá lovagolják a PT/Silent Hill/Kojima hypevonatot....[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
Tölthető a diablo 2 beta
-
balázs1991
csendes tag
-
RazoR
veterán
válasz Faresz29 #77138 üzenetére
Próbáld ki ez alapján.
-
ImACeltic
őstag
Holnap nem lesz semmi, azt már bejelentették volna legkésőbb ma, de leginkább tegnap. 19-e a legújabb pletyka amit megerősít az is, hogy aznap leplezik le a legújabb CoD-ot is elvileg. Az event bejelentése pedig jó eséllyel kedden lesz. Ha jól emlékszem 2 nappal előre szokták ezeket bejelenteni.
[ Szerkesztve ]
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
ImACeltic
őstag
Jaaa, oké.
Amúgy én ezzel a Blue Box-os bejelentéssel kapcsolatban nem ültem fel a hype vonatra mert nem vagyok se Silent Hill, se Metal Gear fan, de amiket olvasgattam meg láttam erről az egész teóriázgatásról, az eléggé érdekes. Nehogy visszanyaljon ez a nagy hype.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
.LnB
titán
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Megjelent a Foreclosed, PS+-al 5600.- huf. Cyberpunk képregényes holmi.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
oriic
HÁZIGAZDA
Akit érint, annak itt a 2021-es COD rész topikja:
Live-Die-Respawn
-
marquuard
veterán
Bárcsak...
PSN ID: marquuard
-
hadam98
senior tag
A problémák ellenére elég jól csináljak a dolgokat… 60 ezer követő már Twitteren az Abandoned fiókon. Egyébként még mindig bízom benne, hogy jó lesz ezt egy nagy cég se hagyná ekkora hype mellett, hogy kiadnak egy nagy semmit. Van egy olyan megérzésem, hogy ma elérhető lesz ami jó mert már PS5 konzolon nézhetem.
Még valami: Ma kezdődik a Back 4 Blood Open Beta, megér egy misét? Valamint az Arcadegeddon játékot valaki megvette, milyen?
Elsőnek tolom ezerrel a PS Plus Collection-t és azt kell mondjam ez a Days Gone nagyon jó játék, már csak az érdekel, hogy a kereskedőn kívül a terepen hol tudok szerezni sok lőszert mert keveset ad és iszonyat hamar fogy
[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
-
-
hadam98
senior tag
válasz marquuard #77186 üzenetére
"Most kaptam meg Yuki Shasendo Gyilkosság egy elhagyatott vidámparkban című könyvének gyönyörű korrektúráját! Valójában még nem olvastam Shasendo egyik rejtélyét sem. Tavaly többször is kézbe vettem a "Rakuen wa tsuite no tsuite ni" (Rakuen a detektív hiánya) című kötetet, de a borítón látható denevérember miatt nem olvastam el. De elszalasztottam a lehetőséget, hogy elolvassam. Azt hiszem, Beyan is ajánlotta. Élvezni fogom😍." - Hideo Kojima
"Gyilkosság egy elhagyatott vidámparkban"
Elhagyatott = Abandoned
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
válasz Bencus88 #77164 üzenetére
Holnap este héttől jó sok ember lesz elfoglalt. Viszont nem minden öröm és boldogság, mert nekem ps4-en maradt barátaim aggódnak a prevgen verzió miatt hogy hogy fog kinézni, vagy hogy mennyi fps-el fog futni. Én meg ps5-ön kb a pc-s béta látványára számítok checkerboard rendering-el és 60 fps-el.
Szerintem ez az első olyan remaster ami úgy igazán fel tud izgatni, mert tudom hogy milyen állat az eredeti játék és hogy csak egy jobb külső kellene neki hogy újra el lehessen adni, és tessék!
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
the_mad
aktív tag
válasz hadam98 #77185 üzenetére
Rendőrautók csomagtartójából mindig ad. Rendszerint a küldetések helyszínén is szokott adni. Felvehető halott fegyveres ellenfelektől. Találhatsz épületek lezárt részeiben, ahová az emeleti ablakon kell bemászni. A pályán elszórtan is lehet találni néha. Amikor kihúzod a megfelelő skillt, akkor többet tudsz magaddal vinni. Másik skillek erősítik a sebzést, ezáltal kevesebbet kell tunkolni az ellenfeleket. Meg ugye a jobb fegyverek, nagyobb sebzéssel rendelkeznek, stb. A játék kvázi felénél okosba fejlesztve már nem lesz baj a lőszerrel.
“God made men, but Sam Colt made them equal.”
-
CptAdamica
veterán
Valaki tudja esetleg, hogy a Triwarden melyik futárszolgálattal áll kapcsolatban?
Megyen!
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz CptAdamica #77196 üzenetére
Nekem a GLS hozta az új gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs