-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marquuard
veterán
Ja, ennyi a Forbidden West update?
[ Szerkesztve ]
PSN ID: marquuard
-
KaitouP
nagyúr
Teljesen kiváló időzítés ez a HZD 60 fps patch, mert még soha nem játszottam vele, de az új rész előtt végignyomnám.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
-
penge111
addikt
Ma vettem a sógornak egy Ps4-et, szombaton jön érte. Ha erre is belépek a az accountommal az okozhat gondot a Ps5-ön? Ha beléphetek és telepítek fel digitális játékokat, majd kilépek az accountomból ő vendég felhasználóként vagy már az általa létrehozott accountal gondolom nem játszhat ezekkel? Bocs, de ebben még nagyon láma vagyok...
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
zkxdn
őstag
Kojimát komolyan a show végére tették? Nem lesz ennek jó vége moreee
-
keIdor
titán
válasz CptAdamica #78764 üzenetére
Nincs csúszás, sose mondták, hogy 2021, azt csak ebben a topikban mondta 1-2 ember.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
KaitouP
nagyúr
Repül a
bálnaReeeduuuus! #DSDC
LOL, azzal a robottal már te vagy magad a delivery.[ Szerkesztve ]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
RazoR
veterán
Marvel fanoknak
Most hallok először erről a játékról. Hátha jobb lesz mint az Avengers.... -
S e t h
nagyúr
Már nem tudom hol találkoztam olyan hírrel, hogy benne van a pakliban, miszerint a Dying Light 2-őt már inkább ps5-re fejlesztik és ki sem jön az elődre. Olvastatok erről vmit?
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Toncsi92
tag
Érdekes volt a végén ez a pislákoló fény meg az a hatalmas bálna ami elhaladt Norman Reedus előtt ugye moby dick studios utalás szerintem ami kojima kamu stúdiója volt amikor jött a phantom pain csak most megint akkor silent hill vagy mgs vagy milessz máár akkora troll ez az ember...
Üdv
-
KaitouP
nagyúr
válasz marquuard #78781 üzenetére
Szerintem a Realtime Experience appban leplezik le a "nagy titkot", már ha egyáltalán van mit leleplezni. Nem egy Gamescom alkalmával, az túl "átlagos" lenne. De most egyelőre tényleg nem érdemes belelovallni magunkat, majd lepjenek meg ha akarnak.
-
wolf13
őstag
Nem HZD gameplay 60 Fps [link]
-
MODERÁTOR
válasz penge111 #78760 üzenetére
Hogy bejelentkezel PS4-re is az nem okoz semmilyen gondot. Viszont ha utána majd kijelentkezel, akkor feleslegesen töltesz le neki játékot, azt nyilván nem fogja tudni futtatni, csak ha majd megvásárolja ő is. Mikor digitálisan vásárolsz, akkor nem magát a játékot veszed meg, hanem licencet a futtatásához. A vendégfióknak nem lesz hozzá licence.
-
.LnB
titán
Elég fura volt ez a tegnapi Death Stranding trailer, azokkal a gagyi nagy feliratokkal. Szerintem én még ilyen gyenge Kojima trailert nem láttam, már ha tényleg ő csinálta ezt.
Dokév volt számomra a legemlékezetesebb bemutató. Többször csak néztem, hogy wtf?! a trailer alatt, érdekes egy cucc lesz az tuti.
Far Cry 6 rendesen ronda. Nem tudom, hogy csak én gondolom e így. De a gameplay jelenetek fájtak a szememnek. És most nem az utálat beszél belőlem, egyszerűen ez ma már csúnya.
Az új Saints Row se lesz egy "szépségkirálynő". Bár egy rendes gameplay-t meg kell várni. De nekem úgy tűnt, hogy a GTAV grafikai színvonalát alig hozza.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
VTom
veterán
Far Cry 6 rendesen ronda. Nem tudom, hogy csak én gondolom e így. De a gameplay jelenetek fájtak a szememnek. És most nem az utálat beszél belőlem, egyszerűen ez ma már csúnya.
Pedig nem is a grafika a fontos, hanem a 60fps!Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
.LnB
titán
Szerintem a Far Cry széria nem az, ami annyit nyújt más téren, hogy a grafika, és az fps szám mellékes legyen.
Ez legalább nézzen ki jól. És ez a casual közönségének még inkább fontos mint nekem, aki úgy se fogja még kipróbálni sem.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
3L1T3
addikt
PS.com beléptetés mást is megőrjít? Bevezették a captcha helyett, hogy keresd meg melyik képen nem jut el a tetves egér a sajthoz. Na most mire megcsinálod az eleve kisméretű képek alapján a hiperszuper feladványt addigra hiába jön meg a kétlépcsős sms, időtúlépés miatt kezdheted elölről. . . .
15 percig szórakoztam, nem bírok belépni a profilomba.“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
-
hadam98
senior tag
Nekem ez a Riders Republic nagyon nem bejövős… hogy gondoltak ezt az irányítást alapból azt nem értem, katasztrófa.
A Warzone-hoz mikor lesz már next-gen update?
Csak, hogy ide dobjak valami jót is ma jön az eFootball előzetes biztos villantanak a next-gen verzióból -
.LnB
titán
válasz BusinessGuy #78799 üzenetére
Hát akkor hajrá-hajrá, toljad csak.
szerk.: Én ha igazi Far Cry fan lennék (de kár, hogy nem vagyok). Akkor minden új rész megjelenése előtt, végigjátszanám az előző részeket is.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- PS5 Slim (garanciás)
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest