Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz Moby #77887 üzenetére

    Nagyon kis százaléka vagyunk mi a konzoltulajdonosoknak, akik tudják, hogy mi a 30fps és 60fps, és az ezek közötti különbség.
    Haveroknak, ismerősöknek ha felhozom ezt, akkor vagy megkérdezik, hogy "az mi?" vagy csak néznek. De ha el is mondom, hogy mi a különbség, ők akkor se tudják értelmezni. És ha látják, se érdekli őket különösen.
    Egyetlen ismerősöm se vett újabb konzolt még a 60fps miatt. :) Egyszerűen nem érdekli őket.

    Viszont az is tök érdekes, hogy nem tudnék egy dolgot se írni, hogy mi alapján választanak ezek a casual emberek a konzolok között. Pedig jó pár esetben segítettem már nekik.

    Most a casual ismerőseim között, a Series S a legújabb konzol. Mondtam az egyik ismerősömnek, hogy arra csak digitálisan lehet játékot venni. Ezért ő megvette a konzolt. Meg mellé három lemezes játékot.. :D És akkor hív, hogy most mi legyen velük? Mert ő azt hitte, hogy van a lemez mellett letöltő kód is a tokban..

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák