-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
perfegor17
senior tag
Sziasztok kellene nekem egy kis segítség. Tegnap venni akartam egy pár játékot ps storeban kiírta hogy adjam meg a jelszavamat megadtam de nem fogadta el. Gondoltam hülye vagyok és elírtam hat nem. Kertem egy jelszó emlékeztetőt nem jött semmi e-mail.benne van az összes jatekom a ps plusz minden de nem férek sehogy hozzá. Kihez forduljak segítségért ? Igazolni tudom hogy az enyém a fiók a vásárlások üzeneteivel meg a PayPal számlákkal.
-
darksogi74
csendes tag
Sziasztok!
Tegnapi nap én is tulajdonosa lettem egy ps4 konzolnak.
Fekete péntek alkalmából be is húztam a Destiny Collectiont,God of war 3 remastered és a killzone játékot.Aki esetleg tolja még a destinyt és van kedve játszani jelöljön nyugodtan. Psn:mgabo74-HUN -
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Számítógépen keresztül lépek be a fiókómba. Itt hol tudom leellenőrizi a plusz tagságim lejárati idejét?
-
kevepapa
aktív tag
Flash saleben akciós az INSIDE. (A LIMBO készítőinek új játéka). Sztm senki ne hagyja ki, főleg a limbo rajongók ne.
(ugyanitt: a vanishing of ethan carter is kihagyhatatlan élmény szvsz)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Lehet, hogy lerágott csont, de még mindig kicsit ingoványosnak érzem a tudásom:
Van a gépen egy US és egy UK account. A gép mindkét account számára primary.Ha előfizetek US accounttal Plus-ra, akkor az UK accounttal is elérem majd az ingyenes játékokat és a multit, ugye?
-
A`rpi
addikt
válasz Petreszku #99753 üzenetére
"Sziasztok! Számítógépen keresztül lépek be a fiókómba. Itt hol tudom leellenőrizi a plusz tagságim lejárati idejét?"
Jelentkezz be PSN fiókodba itt:
https://account.sonyentertainmentnetwork.com1. Media
2. PlayStation®Plus (Keresd ki a játékok között.) -
A`rpi
addikt
válasz #42308056 #99755 üzenetére
"Lehet, hogy lerágott csont, de még mindig kicsit ingoványosnak érzem a tudásom:
Van a gépen egy US és egy UK account. A gép mindkét account számára primary.
Ha előfizetek US accounttal Plus-ra, akkor az UK accounttal is elérem majd az ingyenes játékokat és a multit, ugye?"Ha Plus előfizetést vásárolsz US account-ra, abban az esetben tudsz majd játszani UK accounttal interneten keresztül (multi), továbbá, az US account letöltött játékait is eléred majd UK fiók alól.
[ Szerkesztve ]
-
proly01
őstag
válasz proly01 #99742 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
Igazából az érdekelne hogy aki például játszott Rise of the tomb raider el originál Ps4 en és PRO-n érezhetően jobb volt PRO-n a grafikai tuning bekapcsolásával pl?
Vagy ugyan azzal a játékkal ps4 en és pspron?Létezik egyébként porszűrő filter PRO hoz már?
....Pr:)ly....
-
A`rpi
addikt
válasz proly01 #99758 üzenetére
Előző nap jó páran leírtuk a véleményünket, írtál te is egy kisregényt,
de komolyan! Ha te most attól nyugszol meg hogyha veszel egy PRO-t akkor tedd!De ne kínlódj itt nekünk.
[ Szerkesztve ]
-
losilee1337
aktív tag
-
Zanik
addikt
Sikerült megállnom hogy bármit is vegyek Black Friday és Cyber Monday alatt.
Amúgy is rogyásig vagyok játékokkal, minek bővítsem még a játékkönyvtáram feleslegesen, mikor amúgy sincs időm végigjátszani a már megvett játékokat sem.
Tudom-tudom, itt fanatikusok vannak, de azért én mégis kicsit büszke vagyok magamra, hogy nem vettem semmit.
Lehet meg is alapítom az Anonim Játékgyűjtők Klub-ját: "Sziasztok, Zanik vagyok, és már 2 hete nem vettem egyetlen új játékot sem..."[ Szerkesztve ]
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
KaitouP
nagyúr
Szemezgettem én is pár akcióval, jó lenne ez is meg az is... Aztán átgondoltam. Van egy rahedli játékom, 3 CoD játék amivel napi szinten multizok, van egy FF VII - m, ma lesz egy FF XV -m, van BF 4 -em, egy két horror címem, meg van még egy rahedli PS+ játékom, ezek meg még csak fel se férnek az 500 -as vinyómra. Így arra jutottam hogy mi a fenének dobjak ki most megint pénzt, mire ezeknek a végére jutok (kivéve a multi címeknek, mert azok mindig pörögnek), amiket kinéztem, arra már nem akciósan veszem meg őket olcsón.
PlayStation 5 Pro - több mint 50 játék lesz felhúzva: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/playstation-5-pro-tobb-mint-50-jatek-lesz-felhuzva
-
Mrdevil
addikt
válasz proly01 #99758 üzenetére
Az a baj, hogy nincs összehasonlítási alapom, de most játszok SOKAT a Tomb-al, itt pro-n valami eszméletlenül gyönyörű. A full graf 30 fps-es módban játszom, de néha tényleg csak ámulok, és bámulok, már már kis túlzással Uncharted szint, főleg a belterek szépek, különböző tombok, kripták, ahogy süt be a nap a sziklák között, a hó, a különböző tüzek, robbanások, szikrák. Imádom......
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
gamegod
senior tag
Konzolvilág is sunyi, blekkfrájdéjes Titanfall 4 nap várakozás után küldik a mailt hogy egy héten belül raktáron lesz...
OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
Rico45
őstag
Sziasztok!
Valaki vett ps4-et t-home előfizu mellé részletre?
Mennyi idő után szállították neki ki?Nekem most jött egy sms,hogy 30-napon belül szállítják.
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
Tegla80
addikt
válasz perfegor17 #99751 üzenetére
Szia
itt vannak az elerhetosegek.A`rpi
Pedig a scart az ki es bemenet is tud lenni ha ugy vannak bekotve a labai.Sony® & PlayStation®
-
Mrdevil
addikt
Igen ez érdekes, én is úgy tudtam, hogy le lehet venni a hangot a scartról, ha sok lábú. De pl nekem sehogy sem sikerült az LG TV-nél ezt megoldani. Így én a fejhallgató kimenetéről veszem a hangot a hangfalakhoz. Itt pl az a hátrány, hogy mindig ki-be kell dugdosni a jack-et, ha kell a hang, már félek, hogy elkopik a jack a TV-n.
-
A`rpi
addikt
válasz Mrdevil #99781 üzenetére
Próbáld már HDCP tiltással, ha úgy működik, akkor ezt jó tudni, és be is tenném az ajánlott cuccok közé.
Nyilván nem egy nagy tétel egy ilyen átalakító beszerzése, de nyugodt szívvel csak akkor javasolnám a fórumtársaknak ha működik mindenkinél.
-
-
Mrdevil
addikt
Jó majd ránézek, csak már jó mélyre elástam a sok kábelem hozzá, még évekkel ezelőtt próbálkoztam ezzel. Ezt a HDCP tiltást a PS-en, vagy a TV-n kell belőni?
Most olvasom amúgy, hogy TV gyártó válogatja mit küld ki a scarton.[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
-
Cry0
őstag
Sziasztok
Ugy nez ki hogy este berendelem a ps4 et ugyhogy hamarosan csatlakozom hozzatokIphone 15 Pro Max Kék Titán
-
marilllyo
veterán
Ps+ December:
Invisible inc
Stories: The Path of Destinies
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Tegla80
addikt
válasz Mrdevil #99785 üzenetére
Esetedben az lg lehet,h hatrany e teren mert soxor meg a jack dugot is lesporoljak a tv-ikrol....most az a kerdes,h nalad az atalakito be van e kabelezve telibe vagy csak bemenetre,h sporoljanak par forrasztast es kabel cm-t.
Amugy a Sony-nal pl menubol ki/be kapcsolhato a jack kimenet,igy itt dugdosni sem kell(es ha jol tudom a pana is ilyen). De a samu e szempontbol olyan,mint a tied... ez is gyarto specifikus.
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Gabesz1019
senior tag
Nov. 8.-án a zavvin leadott rendelésem most érkezett meg. Kíváncsi vagyok a pénteki game-es mikor jön.
[ Szerkesztve ]
-
proly01
őstag
Valaki megtenné nekem hogy a PRO alját lemeri hány centi hosszú?!
....Pr:)ly....
-
Djuree
félisten
az 576-ba új játékba is számítanak be használtat?
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ford topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- ÚJ, Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD, garanciával!
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest