- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- Mini-ITX
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlos Padre
veterán
válasz A`rpi #100450 üzenetére
Dehogy nincs, csak 3x annyiba kerül.Bocsánat, olcsóbb lett: Ugreen HDMI to DP Adapter
[ Szerkesztve ]
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
waccamár
senior tag
Hali! Többen említettétek már itt a Zavvi-t. Ha onnan rendelek játékot, az játszható a magyar account-omon, vagy kell(ene) egy UK-t regelnem hozzá?
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Felhőbe tárolt mentésekhez, hogy és hol férek hozzá? A VITA mentéseit is itt tárolja? Törölni vagy hozzá adni is tudok?
-
Tegla80
addikt
válasz Petreszku #100453 üzenetére
Morgen.
Csak a Vita-n ered el.
Content manager->copy content->majd online storage es itt tudod varialni,h mit is szeretnel.
Itt beallihatod azt is,h amivel jatszol azt auto feltoltse utana.Amugy minden platform kulon van felho szinten,igy kulon is kell oket kezelni a gepekrol. Plusz kulon kell beallitani azt is,h a mentest auto toltse fel az eszkozokrol .
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
front3r
őstag
Hááát a visszajelzések alapján a The Last Guardian valószínű kihagyós lesz. Arról számolnak be, hogy sokszor idegesítő a játék, illetve az FPS is leesik durván. PS4 Pro-n is. Van amikor élvezhető a játék, na de...sokszor nem.
Az az érzésem, hogy ezt így elénk hányták, mert nagyon akartuk, és tessék parasztok, egyétek...
Egy first party címnek ezeket nem szabadna megengednie. Pont.
Annyit még hozzáteszek, hogy tetszik a fanoknak még így is. Annyira ne vegye el a kedveteket.Majd ma jönnek a sajtó kritikák, kb 70-80%-ra számítok.
erahurka: Hát azért az Uncharted 4, Infamous: Second Son + First Light azért ütött, hogy gyorsan mondjak címeket. Ezért már megérte PS4-et venni. De biztos lesz, még két cím amiben valószínű nem csalódunk, hanem több ebben a generációban.
Plusz ott vannak a kisebb játékok is, mint a Flower is, az is bejött.[ Szerkesztve ]
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
zzola
titán
[link]
Ha valakit érdekel, 1.6 dollár : Battlefield 1 Hellfighter Pack DLC - PS4 Download Code, magyar fiókhoz tuti jó![ Szerkesztve ]
-
Rico45
őstag
-
törölt tag
-
HoTDoG
tag
Sziasztok,
Ma jár le az éves PS Plus előfizetésem. Magyar accountom van. Tudtok most akciós ajánlatot valamelyik boltból vagy online felületen?
Köszi előre is!
-
Sas7
tag
válasz Carlos Padre #100451 üzenetére
Hát a leghasznosabb hozzászólás ott is az, hogy " NO 4k AT 60HZ "
Lehet, hogy tényleg nincs még ilyen a piacon, vagy csak én vagyok már paranoiás.
Valaki, máshol linkelt egy ilyet, ami elvileg képes meghamisítani a HDCP 2.2-t. Na de az ára, 240 dodó!!!http://keydigital.com/items.asp?ItemCode=KDHDFIX22&Company=KEY
Vicc ez az egész. Itt van egy monitor ami képes a 3840x2160@60Hz-re, de egy rohadt kábel nincs amivel ezen normálisan működne a PS.
Tegnap meg azt olvastam PS fórumon, hogy a frissítés baxta el, mert előtte ment a 4K, a HDMI 1.4-en, igaz az is csak 30Hz. Jó mondjuk az 1.4-es fizikailag alkalmatlan a 60Hz-re, sőt a 30 sincs meg, de akkor is.
Kezdem feladni. -
A`rpi
addikt
HDCP tiltható PlayStation 4-en, így ezzel nem kell számolnod.
-
JanR
addikt
Sziasztok,
uj vagyok PS4 fronton, a hetvegen sikerult egyet vennem nagyon jo aron a Saturnba (valami sony promocio volt). A Pro geppel szemeztem, de vegul a Slim kotott ki nalam, nyugtassatok meg, hogy ez nem volt orbitalis hiba...
Ami miatt irok igazabol, az a psn regisztracio. Regebben ugy hallottam volt olyan, hogy nem magyar regiora kell regelni, mert tobb a tartalom mas kornyeken, pl UK. Ez igy van, vagy siman regelhetek magyarorszaggal, mint regio?
Bar most harcolok a sony-val, mert azt irjak foglalt a mail cimem, a jelszoemlkeztetore meg hibat dob.. addig offline-ba jatszok -
A`rpi
addikt
"uj vagyok PS4 fronton, a hetvegen sikerult egyet vennem nagyon jo aron a Saturnba (valami sony promocio volt). A Pro geppel szemeztem, de vegul a Slim kotott ki nalam, nyugtassatok meg, hogy ez nem volt orbitalis hiba..."
Már amúgy késő bántat. De szerintem jól döntöttél, ha ez téged megnyugtat...
"Ami miatt irok igazabol, az a psn regisztracio. Regebben ugy hallottam volt olyan, hogy nem magyar regiora kell regelni, mert tobb a tartalom mas kornyeken, pl UK. Ez igy van, vagy siman regelhetek magyarorszaggal, mint regio?
Bar most harcolok a sony-val, mert azt irjak foglalt a mail cimem, a jelszoemlkeztetore meg hibat dob.. addig offline-ba jatszok "A játékok és a kiegészítők 99 százaléka minden régióba megjelenik,
így ilyen szempontból nem érhet hátrány bármely régiót is választod.Ár szempontjából viszont annál nagyobb a szórás régiónként,
ezért regisztráció előtt informálódj.[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
Miután már megvetted mit lehet mondani?
Egyébként az érdeklődőknek zömében én a sima PS-t ajánlom főleg használtan.
PRO itt ott jobban teljesít, de nem mindenhol egyértelmű sőt... PRO igazi előnye 4K-s megjelenítőn mutatkozik meg, azoknál a címeknél amik kifejezetten az erősebb hardverre lettek optimalizálva.
Ettől függetlenül, a játékok élvezhető minőséget nyújtanak a "régi" hardveren is,
szóval aggodalomra semmi ok.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nekem kicsit olyan volt, mint amikor megkérik a főhőst, nyugtassa meg a családját, hogy semmi baj nem lesz.
Aztán végül is nem lesz/lett baj, de alakulhatott volna jobban is.Amúgy ez szerintem egy nehéz kérdés, én pro-t választottam!
/ez nem jelenti azt, hogy a slim nem jó választás/(pontosítok... párom meglepett vele, de amúgy is azt szerettem volna inkább, mint slim-et illetve előtte fél évig sima ps4-et nyúztam, ha azt nem kellett volna eladnom, akkor most nem kéne pro gép!
Mind három masina megállja a helyét, az én egyéni döntésem és időtállósága miatti elveimhez való ragaszkodásom volt, ami a pro felé húzott)Szerk.: még pár dolgot off-ba tettem mielőtt...
[ Szerkesztve ]
-
JanR
addikt
válasz v-man #100480 üzenetére
110-ert vettem egy slim-et, 1 tb, 3 jatekkal (TLoU, Unch.4, Drive Club) , 6 ho ps plus elofizuval, 2 joyyal (az utobbi ketto volt benne az extra). SCS-be volt valami promo a hetvegen, eppen rafutottam. Csak emiatt lett a slim gep es nem a pro. Aszontak' a szep sony-s holgyemenyek, hogy 1-1,5 oran at volt csak ez az akcio, szoval egy isteni jelnek vettem.
En csak "jatszogatok" single player modban, en is ugy gondolom, hogy annyival tobb plusszot nem nyujtott volna nekem a slimhez kepest.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Adam_Shepard #100462 üzenetére
Eddig amit hallottam róla sajtós kollégáktól itthon meg külföldön, az csupa jó dolog...
Live-Die-Respawn
-
őstag
Sziasztok!
Van egy dilemmám és gondoltam megkérdezlek bennetek is.
Már évek óta tervezem, hogy beszerzek egy PS4-et, jelenleg egy full hd tvm van és nem tervezem a lecserélését a közeljövőben.
Szerintetek mennyire lenne jó ötlet kihagyni a pro irányt és használtan venni egy CUH-1216a gépet 500 vagy 1TB tárhellyel?
65.000-70.000 Ftért már láttam használt masinákat de nem tudom, hogy ezek az eszközök mennyire tartósak (él még bennem az xbox 360 korszak kezdete).
Mi a helyzet a slim géppel? Azon kívűl, hogy a mérete és esetleg a fogyasztása alacsonyabb szól bármi is a mellett, hogy mindenképpen slim gépet vadásszak?Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
Ronam
addikt
Dishonored 2 10.490 Ft.
-
törölt tag
válasz oriic #100494 üzenetére
De igen, problémás. És ez így is van, le is írta a tulaj (illetve be is rakta a screenshotot), hogy a gép fejlesztői licensze lejárt. De elmondása szerint ez annyit jelent, hogy a gép használható, csak nem fejlesztésre.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest