Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    nagyúr

    válasz ImACeltic #271215 üzenetére

    Nem vagyok fejlesztő, de az AC Valhalla szerintem egy sokkal egyszerűbb játék, nem olyan komplex, mint a Cyberpunk.

    Ez a kedvencem. Mi olyan komplex a Cyberpunkban? Ezt hajtogatják csomóan évek óta, hogy ne hasonlítsuk majd semmihez, mert túlvilágian komplex játék lesz, minden összefügg majd mindennel, mindenkinek lesz véleménye rólad, mindent is csinálhatsz. Megjelent és a minimumot nem ugrotta meg.
    Az AI az egyik legrosszabb a jelenlegi open world játékok közül minden helyzetben.
    A fizika a 2013-as GTA szintjét nem ugorja meg (rengeteg összehasonlító videó van róla).
    Objektumok az orrod előtt tűnnek el, mert nincs animálva a további útjuk (lásd Moby fenti videóját).
    Objektumok az orrod előtt tűnnek fel, lásd még: híres-hírhedt AngryJoe videó a szoba sarkában végtelen számban spawnoló rendőrökről, akik a gyilkosság pillanatában már tudják, hogy ki az elkövető és rögtön levadásznák.
    Alapból elég kevés objektummal dolgozik a játék, van rengeteg videó meg kép arról, hogy egy kupacban is több ugyanolyan npc álldogál, ugyanolyan autók gurulnak egymás mellett, stb.
    A legtöbb fegyver lövedéke hitscan alapú, ami amúgy nem is lenne baj, ezt egyszerűbb implementálni., de néha bezavarhat az amúgy is gyenge lábakon álló fizikába.

    A Valhalla sem találta fel a spanyolviaszt, de ami benne van, az működik. Ez a kulcsszó. A Cyberpunkban valami benne sincs (korszerű AI), ami meg bekerült, az sokszor nem működik megfelelően.

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák