Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wlac

    Ármester

    Elég sok vélemény hangzott el a topikban a Death Strandinggel kapcsolatban, és kicsit mindenkivel egyet értek. Tény, hogy Kojima elég nagy koponya, aki remek, sokszor olyan előre mutató gameplay elemeket tesz a játékaiba, amiket a mainstream játékok csak évek múlva kapnak fel. Nem beszélve arról, hogy én se nagyon szoktam videókat nézni az egyes új megjelenésekről. Megnézem a bejelentést, hogy eldöntsem, hogy érdekel-e a játék, majd a megjelenéskor elolvasom a véleményeket, esetleg egy "Before you buy" videót és vagy megveszem, vagy rájövök, hogy ez engem nem érdekelt. Felesleges szerintem is a folyamatos "híradás" a kiadóktól, naponta egy új képet kiadni, bár megértem, hogy a köztudatban kell tartani a játékot, és hogy nem is feltétlen én vagyok az átlagfogyasztó, akire építenek

    Másrészt azonban láttunk már oltári bukásokat, nem egy nagy nevű embertől/készítőtől. Elég csak megnézni az Anthemet, amit itt a topikban is sokan éltettek az előzetesek alapján, mert hát a "Bioware gyengébb játékai is messze jobbak, mint az átlag", aztán láttuk, hogy mi a vége. Red Dead Online? Fél éve jelent meg a játék, és a GTA Online polírozottsága mellett elég fapados. Metal Gear Solid V? Pedig azt is sokan előre elkönyvelték a generáció legjobbjának, ami a korábbi részek ismeretében jogos feltételezés is lehetett volna, csak valahogy mégsem működött annyira a játék. Nem csak a sztori miatt, szerintem a játékmenetnek nagyon nem tett jót, hogy felült az open world vonatra.

    Kojima ambíciója nagy, és ez kell is, hosszú távon nagyon jó az iparnak, mert ha csak egy zseni ötletét is átveszik más készítők, már annyival előrébb leszünk a "tökéletes játék" felé, de azért nem szabad elfelejteni, hogy ő is csak ember, ő is bukhat. Sokan már most mondják, hogy a Death Stranding zseniális lesz, de mégis mi alapján? Mit tudunk róla? Semmit, viszont sok emberben már nagy a hype. És sajnos ennek már nem egyszer pofára esés volt a vége. De tényleg nem kívánom, hogy így legyen.

    “A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur

Új hozzászólás Aktív témák