- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz marilllyo #176899 üzenetére
Megnyugtattál, akkor hagyom a francba és élvezem majd az alap kiadást
oriic: én akartam, mert véletlen az alapot vettem az ultimate helyett
[ Szerkesztve ]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Woodslave
félisten
Én a dying lightot szúrtam el csak egy ezres volt a különbség
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Tyler Durden #176901 üzenetére
De miért akarsz ultimate-et venni? Elég az alapjáték is.
Live-Die-Respawn
-
saelin
veterán
válasz Bétaville #176900 üzenetére
Gyűjtögetni, fefedezni, építeni, nem éhenhalni, nem megfulladni és nem hagyni hogy megegyenek... Ezek a főbb jellemzői. Semmi horror nincs benne, de ettől függetlenül néha beszaratós tud lenni.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Woodslave
félisten
mindegy elolvastam
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
danielgalaxy
aktív tag
A TF2 ultimate kb semmi érdemlegeset nem ad hozzá az alap játékhoz, nem ér meg szvsz pár száz forint plusszt sem. Emiatt indítani egy refund process-t meg pláne felesleges.
Szerk: közben látom, hogy ráléptél a helyes útra 😁
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
Joy kupak beszerezhető Bp-en is valahol, hogy ne kelljen rá heteket várni Kínából?
Dive ever, work never.
-
vodrosjozsi
őstag
Most psn-en be lehet húzni olcsóbban a battlefrontot?
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
addikt
Köszi mindenkinek a válaszokat TF-el kapcsolatban, marad az alapverzió
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok,
100-150.000ft között keresnék egy minimum 27"-os, 1920x1080-as monitort PlayStation 4-hez (játékra).
Mit javasoltok? -
MODERÁTOR
válasz vodrosjozsi #176916 üzenetére
-
SH4D0W2011
őstag
válasz spyduck #176918 üzenetére
Szia!
27" felett már lehet kevés lesz az FHD felbontás, valakinek már ekkora képméreten sem tetszik. Nekem egy ilyen Dell van, olyan 1.2-1.5 méterről nézem, nem látom életlennek, és szép képe van. Ha itt nem is, a monitoros topicban biztosan tudnak mást is ajánlani.
-
front3r
őstag
Most rakták ki!
TLOU Part II reakciók a Sony-tól.
Rögtön az jutott az eszembe, hogy lehet a Video Game Awards-on kapni fogunk egy új trailer-t.PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
SH4D0W2011
őstag
válasz vodrosjozsi #176924 üzenetére
13.490 Ft. A kereső használatában ne segítsünk?
-
Frod
addikt
-
Revolit
senior tag
Masnak is szarakszik a ps store?
Ha belepek, hibat ir ki. "Cannot find this page" Nem jo be semmi. Ha inkognitoba megyek, jo minden. (Logoutolni sem tudok). -
KaitouP
nagyúr
Digital Foundry PlayStation Classic review, avagy miért kaksi az egész ahogy van: [link]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
vodrosjozsi
őstag
válasz SH4D0W2011 #176926 üzenetére
Én is láttam nem erre irányult a kérdés. Amikor a játékra rámegyek akkor ugye kiírja, hogy 13.490ft és mellette a PS Plus lehetőség is ott van és írja h fizessek elő mert akkor tudok játszani vele. Ez mit is jelent pontosan? Olcsóbb előfizuval?
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
SH4D0W2011
őstag
válasz vodrosjozsi #176941 üzenetére
Én ilyet nem látok, szerintem ez most nincs a Plus-os akcióban. A Plus a multiplayer módhoz kell.
-
Darabokra
senior tag
Üdv! 3 hónapja vettem egy Ps4 Slimet 1 controllerrel újan az Euronics-ban. Normális, hogy 3-4 óra alatt lemerül a controller, úgy hogy a fény is halványra van kapcsolva? Csak a konzollal töltöttem mindig. Fülest sem szoktam beledugni.
[ Szerkesztve ]
-
Darabokra
senior tag
válasz danielgalaxy #176947 üzenetére
de amikor volt egy fat ps4-em és használtan vettem, csak ps-ről töltöttem, az is bírt 10-12 órát emlékeim szerint.
-
.LnB
titán
Shadow of Colossus:
Colossus down. Ha holnap is így haladok, akkor szerintem be is fejezem. Nem tudom lesz e valami meglepetés még a végén, vagy nehezebbek lesznek e? De darabra nem sok van már.11 „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
troland26
őstag
válasz danielgalaxy #176947 üzenetére
MI van , ha gyorstöltőről töltöm ? A telefonom töltőadapterét használtam több alkalommal is ( mate 10 pro ) eddig nem volt baja . Kárt tehetek a kontrollerbe ? mintha azt olvastam volna pont ezen a fórumon , hogy nem árt neki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest