- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
seniman
veterán
válasz gergelyv #175349 üzenetére
Leginkább azt hogy bővült az idióta kérdések arzenálja a topikban,amitől napi szinten megy a falnak mindenki.Eddig ezek voltak a slágerek:
-milyen tévét vegyek a pro-hoz?
-nektek is hangos a pro?
-mi lesz a következő havi ps plus játék?Na ez most bővült a "hol lehet kapni a 7216-os ultraszájlent lopakodó prót?" című tanmesével.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
Deck
titán
Far Cry 5: Valahogyab teljesen ellentétes lett az irányítás. Reseteltem a beállításait így fogalmam sincs, hogy oldjam meg vagy, hogy mi történt. Bal és jobb oldal fel lett cserélve szóval nem az r2-vel lövök hanem az l2-vel. Nem az r1-el dobok bombát hanem az l1-el.
Nem az l1 a fegyver menü hanem az r1.
Nem az l2-vel zoomolok hanem az r2-vel. Stb. Erre valakinek valami ötlete? :/[ Szerkesztve ]
PS5
-
gergelyv
csendes tag
válasz seniman #175352 üzenetére
Szerintem totál ontopic, hogy hol milyen PS4-et lehet kapni. Főleg, ha érdekli a kérdés az embereket. Ellenben látom, hogy csomó duma megy multiplat játékokról... De én kibírom, ha más olyan dolgokról beszél, ami engem nem érdekel, nem kezdem lehülyézni rögtön. Elférnénk egymás mellett.
-
-
zojjektum
senior tag
Sziasztok! Tudtok ajánlani valakit aki megbízható pasztázással/géptisztítással kapcsolatban? A 2 éves promat szeretném kicsit felfrissíteni! Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
gergelyv
csendes tag
válasz bigrob #175356 üzenetére
Nem állítólag halkabb, ezt azért eléggé megerősítette a sajtó. Összehasonlítottad? Nem. Tudod, hogy nelem mennyit számít a zaj? Nem. Ha tévedek, és túlértékelem ezt a
szempontot, meg szerinted a 71xx sem hangos, van értelme elmondanod? Nincs. Én kérek elnézést, volt egy egyszerű kérdésem, hogy hol tudok tutira 72xx-et venni, erre ment egy csomó felesleges hiszti, egy ember segített eddig, egy kicsit. -
seniman
veterán
válasz S e t h #175358 üzenetére
Akkor nyilván az előtted hozzászólók se unják még. Hidd el ugyanúgy unalmas másoknak is napi szinten ugyanazokat a kérdéseket látni.Pedig csak visszaolvasni kéne,meg beírni annyit fent a keresőbe,hogy "hangos".
(#175360) gergelyv
Még a boltok sem tudják garantáltan állítani,hogy 7216 van a csomagban.Ellenben az egyik kolléga tévedésből 7116-os bundle-t kapott,egy hétvégét hajtotta,majd becseréltette a bolttal 7216-ra és leírta itt,hogy semmilyen hangbeli különbséget nem tapasztalt a két modell közt.De hát ehhez is vissza kéne óóóóvasni.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
ha csinálok egy accountot, akkor a free 14 nap is elindul? Illetve amíg nincs háznál a ps4 addig is tudok venni játékot? Tehát ez is olyan mint a steam hogy megvan de nem muszáj letölteni?
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz KaitouP #175335 üzenetére
Én is rendeltem egy ilyet szerdán bolti fizetéssel, péntekre ígérték, de nem érkezett meg a szállítmány. Talán ma megjön... Mondjuk furcsa, hogy ezt a készletet újból feltöltötték, a többit meg nem. A fényképen mintha 7216B lenne a modelszám, nem 7116B. Akkor már ez is az új szériás, nem csak az RDR2-es?
-
-
marilllyo
veterán
válasz Cobra652 #175367 üzenetére
Ilyenkor van rendszerint az, hogy miután az illető hozzájutott a PS4-hez..nem az van, hogy leül és önfeledten játszik, hanem bekapcsolja és android app-pal méregeti, hogy vajon ez most hány dB. Ez inkább a belső béke számára fontos...mert a "hangos" , "nem hangos" hangerő dolog megítélése jóval túlmutat azon a 3 dB-n.
Ez az széria nem a hangerő csökkentése miatt lett kiadva és akinek hangos volt a 7116... annak ez is az lesz.
Xbox-ot kell venni, mert annál észre sem lehet venni, ha be van kapcsolva a PS-t meg a szomszéd is hallja a panelba.... #bazingaPSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
S e t h
nagyúr
válasz seniman #175368 üzenetére
Nem, csak alacsony az ingerküszöböd, front van és/vagy szeretsz provokálni.
Nem tudom mi késztethet arra vkit, hogy azért támadjon másokat, mert azok segítséget kérnek.
Nem off, a topik témájához tartozik, aki meg annyira unatkozik és viszket az ujja az inkább játsszon a gépen, vagy vezesse le máshol a fölös energiáját.Lassan olyan a topik mint azok a telefonos témák, ahol egyesek arról kapnak agyvérzést, hogy mások tokokról beszélnek.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
pulffy
őstag
válasz marilllyo #175373 üzenetére
Én azzal nyomom jóó fekete lakkos első Fat, se portalanítva se pasztázva és..............nem hangos nekem de azért persze hogy van hangja de [kép], ezt tudom ajánlani mindenkinek akinek hangos a péese
[ Szerkesztve ]
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
H.lacika
tag
Itt a Sonynal dolgoznak emberek??
Megmondják mi a különbség az új verzió és a régi között?😂
Rd2 dobozon az új van csak azt küldik és hogy az újabb nem jobb az vicc..Kerdés: aki:Alzáról rendelt mikor kapta meg?
[ Szerkesztve ]
-
LeventeV
senior tag
PS3 után, most PS4-en is végigvittem a Bioshock Infinite-et. Sztori szempontjából még ma is megállja a helyét és ismét bebizonyította számomra, hogy miért ez a széria a kedvenc FPS-em.
-
Darksiders84
aktív tag
Sziasztok PS+ e havi ingyenes Bulletstormot letöltöttem de az ingyen kipróbálható Overwatchot nem engedi. Nem volt még soha PS+om tudna segíteni valaki esetleg bekéne állítani valamit?
-
RangerFox
veterán
válasz S e t h #175372 üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy ezek állandóan visszatérő kérdések, nem telik el olyan hét, hogy valaki ne tenné fel ezeket. 72xx gép meg csak az RDR2 Bundle-ben van (aminek a csomagolása is RDR2-es). Nagyon jó beszélgetések is kialakulhatnának játékokról, de erre az utóbbi időben egyáltalán nem volt példa. Inkább a veszekedés, meg ezek a százszor ismételt, csontig lerágott kérdések újra felszínre hozása megy.
-
hombre[EU]
veterán
Gyerekek, nem a Pro hangos, hanem ez. Hagyjátok abba
Life, Uh, Finds A Way
-
vonSux
őstag
Ó a régi szép idők, amikor attól volt hangos a fórum, hogy a Killzone SF jó lett-e vagy sem
-
addikt
-
kresz2
aktív tag
Utolsó hozzászólásom a hangos hűtéshez.
A 7116b pro god of war közben szabályosan süvített,miközben 1 éve megvan az xbox one x,és soha nem volt hangos.
Ha elhiszitek,ha nem.Értem hogy a digital foundry mást állít,de én a saját fülemnek hiszek.
Nem vagyok elvakult x tulaj,ha fordítva lenne a dolog azt is elismerném. -
marilllyo
veterán
Skacok! Fortnite megy ps+ nélkül?
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
seniman
veterán
válasz marilllyo #175396 üzenetére
Free to play játékok általában mennek.
Egy utolsó adalék a "hangospró" témakörhöz,aki szerint egy ilyen gép hangos,annak nem volt még referenciahűtésű AMD 290/X-e vagy HD4870x2-je.De szívesen felajánlok neki itthonról egy Nidec 7K fordulatú szerverventit,ami azért nincs a gépembe építve,mert még hét voltra szabályozva is elviselhetetlen hangja van.Aztán innentől mindenki azt vesz amit akar,ha rám hallgat akkor egy slimet,legalább amiatt nem jön ide vinnyogni,mint a kölkes görény,hogy hangos.
-
vodrosjozsi
őstag
Amúgy slim-be lehet cserélni a hdd-t?
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
seniman
veterán
válasz vodrosjozsi #175399 üzenetére
Miért ne lehetne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest