- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple notebookok
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
Persze hogy volt 3 bosson vagyok túl, vicc a játék nehézsége egyelőre számomra....
Na befejeztem a szívatást, hát persze hogy meghaltam vagy 20* 3 óra alatt, mondjuk boss fightnál nem. Jó kis játék lesz valóban. Nagyon tetszik, hogy halál után pikk pakk betölti a korábbi mentést. Persze sok dolgot nem értek még, de majd kutakodok a neten, pl azok a kis zöld lények amik ülnek oltárokon, találtam egyet az egyik helyen, az mit csinál, több lehetőséget nyit meg amit a mentési helyen lehet csinálni? Valami magyar Niohs kikupáló oldalt tudtok ajánlani?
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
nagyúr
-
Szabi®
addikt
A Nioh-ba vannak nappali pályák is ? Mert nézegettem többször videokat de kb mindig éjszaka volt,az meg annyira nem jönne be
-
penge111
addikt
válasz slmq3 #175052 üzenetére
7116B van benne, ez nem a legfrissebb modell, ezt is csendesnek mondják, de nagy a szórás állítólag a régebbi 7016B modelleknél is vannak nagyon halkak és nagyon hangosak is.
A legújabb modell 7216B ez csak RDR2 piros dobozos bundléba van, állítólag ez a modell már nagyon csendes, viszont picit jobban melegszik. Szerintem a 7116B-vel is jól jársz, .LnB kollega mindkettőt tesztelte és nem hallott közöttük nagy különbséget.
-
b4lukapitany
tag
Egy Ps4 slimet sikerült nekem is behúznom emagról. Tudtok ajánlani hozzá pár jó akciós játékot, amire érdemes lehet most lecsapni valahol? Uncharted meg hasonlók
-
bigrob
őstag
válasz b4lukapitany #175057 üzenetére
Horizon zero dawn complete 9 aquaban. Nekem bejön csak a FOV ne lenne ilyen kicsi..
Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha valaki tarhelyet bovitene:
960GB SSD 22 590 Ft - [link]
Live-Die-Respawn
-
őstag
Srácok megjött életem első PS-es, Pro lett. Far Cry 5-el szenvedek serényen a 20+ évnyi PC-zésem után, ez a kezelés számomra halál . The Last of Us szintén.
Jó pár játékot beshoppingoltam .Ha hülyeség és tilos a kérdésem bocsi, de lehet itt valahogy játékokat utólag magyarosítani vagy legalább a feliratukat?
joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz JoceeHunt #175061 üzenetére
Nem lehet, de itt megtalálod a magyar feliratos játékok listáját.
-
slmq3
csendes tag
válasz bulikavagyok #175053 üzenetére
Most olvasom, hogy kőkemény 3 decibellel halkabb az új..
"Ugye vagyok aki leszek, ugye leszek ami marad?" by Hiperkarma
-
törölt tag
válasz slmq3 #175068 üzenetére
Majd mingyárt jön Carlos Padre fórumtárs és elmagyarázza neked,hogy / vigyázzá mer az nagyon sok ám!! /
Akartam fogni egy újabb prot BF alkalmával de sajnos nem találtam RDR2 es Bundle-t számomra elfogadható áron (mármint olyan áron,hogy megérje lecserélni a mostani "hangos" promat.)
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
Aki szeret vezetni: Aqua.hu BF-en a Logitech G29 67.990 Ft, a váltó pedig 12.390 Ft.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
őstag
válasz s7evcsenko #175067 üzenetére
Veszek kettőt, megnézem, ennyiért akkor is megéri ha 2 év mulva kuka
joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
-
penge111
addikt
Hát akárhogy nézem, de az Alza Ps4 Pro ajánlatát senki se szárnyalja túl, az Aqua is most indított, nincs olyan jó deal mint az Alza esetén. Úgyhogy bátran vegyétek onnan, nekem meg dobjátok fel majd 80-90k-ért majd az alapgépet ide apróra 2-3 hét után
-
Bishi
tag
Sziasztok! Gondoltam veszek egy PS 4-et is. Kérdésem lenne, PS4-ekre csak 1 év a jótállás?
+ Kérdés: Mennyire szoktak meghibásodni ?
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
ezeket a vezeték nélküli kontrollereket hogy lehet tölteni? tervezek én is egy ps4 pro-t csak szeretném tudni hogy töltőt is rendeljek mellé akkor már? vagy csomagolják a ps4hez?
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Rekro
aktív tag
Sziasztok!
Most rendeltem egy ps4 pro-t nem nagyon vagyok jártas a játékok áraiban. A detroit-t meg a GoW-t nézegetem, 8,5k-ért lehet újonnan venni most. Használtan ennél mennyivel lehet majd olcsóbban beszerezni pár hét múlva mi a tapasztalat? Vagy ennyi pénzért érdemes megvenni az újat?
-
DaneeL
csendes tag
Sziasztok!
Milyen jatekokat tudnatok ajanlani kezdo konzolos jatekosnak?
Idaig csak PCn jatszottam szoval a kontrollert megszokni nagy kihivasnak tunik...Koszi!
-
Neoteric
addikt
-
Kyrgios
csendes tag
Újra van 125-ért 75 darab alzán a Red Dead Redemption + Spiderman PS4 Pro Bundle-ból !! Alza
-
DavePlayer
újonc
Akkor tehát úgy néz ki, hogy van egy csak az RD2-hez kapható 7216b kódjelű gép, ami 3 decibellel halkabb, cserébe jobban melegszik.
Az Alzán pedig kapható 125k-ért a 3 decibellel hangosabb, cserébe hűsebb 7116b, ajándékba hozzá a Spiderman+GoW duóval, amire nekem nincsen szükségem, így ha azokat eladom, van egy új Próm max. 90-ért.
Jól számolom? -
penge111
addikt
válasz DavePlayer #175086 üzenetére
Igen rosszul számolod 105-ért van egy prod, 10-12k a póki talán most még, a gow meg 8k. De ezek a címek mélyrepülésbe kezdenek, mert rengeteget szórtak ki belőlük pár nap alatt.
-
nagyúr
-
-
H.lacika
tag
Alzán ismét kapható a Red dead Pro 125k-ért meg is vettem
[ Szerkesztve ]
-
tipuka
addikt
Aki vett DETROIT Become Human -t Alzán, ugye magyar feliratosat kapott?
-
Neoteric
addikt
-
Tegla80
addikt
válasz oriic #175060 üzenetére
Koszi.
Probalom,probalom,de ki van akadva a szerveruk.Mindenkihez!
Fulest latot valaki joarasitva max 25e ig.(lovesem nincs mi a jo ennyibe,mert nem hasznalok vagy erdekel a dolog,de sogornak kellene es vennek is...ha mast nem akkor Sony Gold lesz,az belefer alapban az arba.)[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
kentucky
őstag
Spider man 10k-ért megéri emagon? Angol nyevű elvileg, feliratot kulon le lehet szedni hozza?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vírusirtó topic
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- BestBuy topik
- Autós topik
- Mozilla Firefox
- Apple notebookok
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- További aktív témák...
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs