- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz WhiteWalker #116649 üzenetére
WTF? Egymagos Pentiumok? Ne viccelj már, kinn voltak már a 2 magos procik akkor.
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz #42308056 #116651 üzenetére
release date Itt 2006-ot írnak. 2007-08 ra írják a core2-t.
És ez csak a megjelenés , az elterjedés az megint mas....[ Szerkesztve ]
-
Bdanyy
addikt
Dual pentiumra emlékszem 2005bol is, de azért ezek a gépek messze nem egy arkategoriaban voltak a konzolokkal.
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
Scholes9
nagyúr
Ez jól gondolom, h igen jó ár érte? Agyalok rajta, bár anno is 2x megvettem az alapjátékot, egyszer sem volt nálam sokáig
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Madwe
nagyúr
válasz WhiteWalker #116649 üzenetére
Akkor már voltak 4magosak is btw, max a consumereknél volt a max a dualcore megjelenés környékén. Nomeg sokra ment a cell a sok magjával, amire nem lehetett programozni.
Az árat én hoztam ide, mert az fontos kérdés. Anno túl drágán adták, ami miatt alig fogyott. Ráadásul anno még baromi sokat buktak is rajta. Eladásokból is látszik, h anno drágább, azaz erősebb konzol rosszabbul fogyott, míg most a ps4 menetel. Főleg elején nagyon árérzékeny, s akkor xboxnál olcsóbb volt (mert ahoz kötelező volt a kinekt) s részben amiatt is terjedt el jobban. Azaz ebből látható, h nagyon árérzékeny a konzolpiac.
Azaz azt elhibázott piaci döntésnek hívni, h olcsóbb, de gyengébb konzollal jöttek ki, hiba, mert pont ez az egyik jelentős érv amellett, h jelentősen jobb ütemben fogy, mint a ps3.S a pc árakat se véletlenül hoztam ide, mostmár ott tényleg határ a csillagos ég, még egy sima 1080 is annyiba kerül manapság, ami anno elképzelhetetlen lett volna egy gpuért kb, s kb a 1070 az, ami olyan áron fut, h anno is elment volna... Drágább hw-k ellen kell eleve versenyezniük, ezért IS tűnnek alulkalibráltaknak.
(#116652) Giinos A ps3 pedig 2007 márciusában kezdték árulni európában, de usaban is csak 2006 novemberétől...
[ Szerkesztve ]
-
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz KaitouP #116641 üzenetére
Nem tudom, hogy milyen a "tipik" amerikai – felőlem lehet hottentotta is, nem is ez vele a gondom. Egyszerűen vannak emberek, akiket meglátsz, és rögtön ellenszenvesnek találod anélkül, hogy egy hangot is kiejtett volna a száján. Na ő szegény nálam pont ilyen kategória, függetlenül attól, hogy az XO-t tényleg jól helyrepofozta, ahogy itt többen helyesen rávilágítottak.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
DaDa
senior tag
válasz Scholes9 #116659 üzenetére
Azt se felejtsük el, ha esetleg később eladod 4-5 ezerért a lemezest akkor az is visszajön az árból.
[ Szerkesztve ]
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Lefty
addikt
Hogy tudok egy masodik gepen bejelentkezni ugy, hogy ugyanugy lassam a jatekaimat? Az egyiken mar primary vagyok, masikon secondarykent jelentkezzek be?
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
válasz saltanus #116611 üzenetére
Szia!
Nekem SUHD 4K TV-m van, és pont e tény mellett döntöttem a PRO mellett. Nem bántam meg. Persze nem egetverengető a különbség, de különféle grafikai javulások, a színvilág, élsimitások dobnak azért a dolgokon.
Csak egy jó példa fentiekre: Injustice 2 (HDR + 1440p = Láthatóan szebb!)
[ Szerkesztve ]
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Zanik
addikt
HZD Frozen Wilds DLC már előrendelhető US store-ban, 15$ PS Plus-szal, anélkül 20$. Remélem hamarosan magyar store-ban is feltűnik. Megjelenési dátum meg nincs.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
echterion
nagyúr
válasz WhiteWalker #116671 üzenetére
Oda vagyon írva:
"The Promoter will use reasonable endeavors to send the Voucher Codes to Eligible Persons, via email to the email address registered with their SEN account at the Voucher Send Timing, or via system message to their SEN account, in accordance with the Voucher Send Timing."
[ Szerkesztve ]
-
BoC1ka
senior tag
Juj HZD megvan, most kezdem. Remelem megerte a ps4, hadd szoljon
YNWA
-
vonSux
őstag
válasz Madwe #116674 üzenetére
Kinek mi. Nekem pl fontosabb a 4k, mint a hdr. Igaz, hogy elsősorban forgatott anyagok megtekintésére használom a monitoromat, plusz ps4. Persze az lenne a legjobb ha 4k+hdr lenne de a gyártók még nem kényeztetnek halálra ilyen monitorokkal. Tv képernyő méretben meg más kompromisszumok vannak.
-
bandi0000
nagyúr
nincs valakinek us 2 napos plusa véletlen?
Xbox One: bandymnc
-
Adam_Shepard
addikt
A Robinson megvan valakinek innen?
.
-
Fail3D!
addikt
Udv! A ps4 joysticom feher villan parat de nem kapcsopja be a konzolt, a masikkal tokeletesen mukodik. Van 5let mi lehet a baj?
-
gianni85
veterán
Valaki tudott game.co.uk-ről az elmúlt héten Mo-ra rendelni?
-
bandi0000
nagyúr
van egyáltalán ps re is kipróbálható ea játék? mert nekem egyiket se jelzi annak
Xbox One: bandymnc
-
Mrdevil
addikt
válasz Adam_Shepard #116684 üzenetére
Nekem van olyan igen.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
pruzsi
őstag
Hali!
Most vittem végig a beyound two souls nagyon tetszett,ugyebár collectioba vettem a heavy rain-el,azt hittem ehhez is van magyar felirat,de sajnos nincs így kérdezném azokat akik végigvitték mennyire nehéz a szöveg,én kb minden mondatnak az 1/3 át értem meg az angolból. Olvastam hogy 11 befejezés létezik tehát ha éppen x-et választom y helyett vagy véletlenszerűen nyomok valamit akkor is eljutok az endingig legfeljebb 1 ügy vagy nyom kimarad viszont lehet nem úgy alakul a végkifejlett mintha magyarul játszottam volna végig.Ha jól tudom más ilyen "döntéshozó" ps4 exkluzív! cím nincsen?!
-
gianni85
veterán
válasz zzola #116688 üzenetére
Én egy hete szenvedek a hülye supportjukkal, mert addig próbálkoztam, hogy sikeresen feltöltöttem 68 fontot a walletbe, és hibát dob a fizetésnél. (Előtte is hibát dobott kártyánál és paypalnél) Persze visszaadni nem tudják a pénzt, és ilyen egy-két mondatos maileket válaszolnak, kb hülyének nézik az embert. Lassan felrobbanok...
-
Neoteric
addikt
USA storeon "best of e3" sale van, érdemes szétnézni.
PSN: ne0teric_sAN
-
-
pruzsi
őstag
válasz RangerFox #116692 üzenetére
Aj jaj hát azért megpróbálom,legfeljebb youtube walkthrough segít majd ha elakadok!
Life is Strange megvolt pc-n lenyűgöző!Viszont Exkluzív címeket ajánlhattok csak 1 hónapja van ps4-em eddig ezeket vettem meg:
Horizon Zero Dawn,Uncharted 3,Uncharted 4,The Last of Us Remastered,God of War III Remastered,Beyond: Two Souls,Heavy Rain,,The Order 1886,Killzone Shadow Fall,Infamous First Light,DriveClub,A FFXV is listámon volt de jön pc-re így azt kivettem,és Nioh-t az nem tetszik.
Más egyéb,ami már megjelent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest