- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
Srácok, végre sikerült becserélnem a gamestop-ban a slim-et egy pro-ra (hosszú listájuk lehetett, még április elején rendeltem meg tőlük ). Egyenlőre sima fullHD plazmán játszok még, ez a boos mode hol található? Vagy magától kapcsolja be a gép, mikor olyan játékot lát, ami támogatja ezt?
-
Tegla80
addikt
válasz failed #116543 üzenetére
Oszinte leszek,de ez fajni fog.
Ezen aron jo uhd-t nem fogsz kapni es mivel a jo fhd kihalt mar a kinalatbol igy azt sem.
Szval most jo tv-t vagy dragabban tudsz csak venni(ami uhd) vagy beéred azzal amit a 150e kapsz,de az messze lesz a jotol.....
Sajnalom,de ez jelenleg a piac ezen arban.Sony® & PlayStation®
-
SH4D0W2011
őstag
-
Def26
félisten
Már több mint 60 millió PS4-et adtak el
"Összehasonlításképp érdemes megemlíteni, hogy a PlayStation 2-ból nagyjából 155 millió darab került eladásra 12 év alatt, a 10 évet futott PS3-ból pedig közel 83,8 millió. Számok tekintetében tehát jól megy a PS4 szekere."
Brutális amit összehoztak...
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
echterion
nagyúr
-
törölt tag
Ez a Borderlands-es TellTale cucc eszméletlen király az első rész alapján Alig várom hogy folytathassam, remélem tartja majd a szintet. Nagyon bejön a környezet meg ez a svindleres sztori. Pedig alapvetően semmit sem tudok a Borderlands univerzumról.
-
james001
veterán
Evil Within 2 hatására gondoltam visszanézek az első részbe,azon belül is a dlckbe,mert azokkal nem toltam még. Most pofátlanul olcsó a season pass hozzá úgyhogy be is zsákoltam Mik a vélemények a dlc-ről,játszott velük innen valaki?
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Gyulus76
aktív tag
válasz Adam_Shepard #116482 üzenetére
Én is letöltöttem, de koncertet hiányolt. Azt honnan lehet lőni hozzá? Esetleg egy linket tudsz adni?
-
Rigormortiis
veterán
válasz james001 #116558 üzenetére
Igen. Nekem anno annyira bejott az alapjatek, hogy season passt is vettem hozza. Haaat...
Amikor a doggel vagyunk az szerintem nagyon osszecsapott gany szar. A masikak, ahol a csajjal kell lopakodni az jo lehet, csak a lopakodas ebben a jatekban nekem nem jon be. Szoval nekem csalodas volt a dlc felhozatal, inkabb az alapjatekot toltak volna ki. Amugy ajanlom a resi 7et is mindenkinek. Vegre van egy harmadik aaa horror az evil within es az alien melle.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
RangerFox
veterán
válasz Vadernagyúr #116562 üzenetére
Persze, mindenki benne van. (Mondjuk én csak Dortmund/AtleticoMadriddal tolom, ők a kedvenceim )
-
james001
veterán
válasz Rigormortiis #116563 üzenetére
Köszi azért kíváncsi leszek rá,900 ft-ért szerintem megérte 3 dlc
https://psnprofiles.com/kazama001
-
gjanner
tag
válasz Lefty #116520 üzenetére
+Kvelstadt és Árpi... Köszi szépen srácok az infót!
Időközben a lemezenkénti 3GBP-s szállítás, 3 lemez esetén pont bukom azt a pici előnyt, ami miatt érdemes lett volna... így itthon rendelem be picit drágábban... mondjuk így ugrik a 10 GBP-s Dishonored2, de végülis nem azon lett volna egyébként sem a hangsúly
-
vonSux
őstag
US store-ban élesítették a Best of E3 Sale-t. Pl a 24dolláros DS 3 igen vonzó.
-
FuRiONight
őstag
válasz koncsik #116569 üzenetére
"Nintendo 3DS Japánban 2011. február 26-án, Európában 2011. március 25-én, Észak-Amerikában 2011. március 27-én és Ausztráliában 2011. március 31-én jelent meg először a boltok polcain."
Vagyis több mint 2 évvel hamarabb mint a ps4, ami azért nem kevés idő. Szvsz a ps4 (ha időközben nem jelenik meg a ps5) akkor 80-90millió eladott konzol is simàn elképzelhető!
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
-
Kazumaa
újonc
válasz Tegla80 #116356 üzenetére
Tegnap óta átpróbálgattam az opciókat a playstation network-kel kapcsolatban hogy miért nem csatlakozik. Bedugtam közvetlenül a modembe de így se csatlakozott, amint az alábbi képen látni. Így elvittem egy ismerősömhöz, ott wifin keresztül csatlakozott minden gond nélkül. Itthon kipróbáltam 2 routerrel de egyikkel se volt jó.
Ezek tudatában mit lehet tenni?
-
tuki2200
senior tag
válasz SH4D0W2011 #116572 üzenetére
Női amerikai katonák nézem a videót és valahogy "gagyi" érzésem van végig, mintha nem AAA játékot látnék.. talán az animációk,hangok.. valami... mindenesetre abban biztos vagyok, hogy ez nekem nem ér ~20ezret.
-
-
Dniel
tag
Sziasztok! Egy kis segitséget szeretnék kérni. Gran turismo bétá-ra, hogy lehetne jelentkezni ? Eddig nem nagyon foglalkoztam vele de most már azért kiprobálnám
-
marilllyo
veterán
válasz SH4D0W2011 #116572 üzenetére
Igazából én semmi "különbséget" nem látok a korábbi COD részekhez képest. Át van skinezve ww2-re meg nincs láthatatlanság / falonfutás. Ezeket leszámítva ugyanaz mint az összes többi cod. ...szerintem.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
-
marilllyo
veterán
válasz Xaels #116587 üzenetére
Ez nem innováció...
A nagyobb pályáknak sok értelmét nem is látom, ha csak az új játékmód nem hoz valami olyat amiért ki akarnád használni...de járművek nélkül természetesen nem fog.
Ne értsetek félre nincs nekem bajom a Cod-dal. Megvan a saját (jó nagy) játékos tábora. Csak ne csináljunk már úgy mintha feltalálták volna a spanyol viaszt, mert az eléggé elfogult. Ugyan az a TDM Close Quarters lődözés lesz mint az eddigi összes COD-ban. Nem is lehet más, ha nem raknak bele multiban használható járműveket esetleg rombolást. Az viszont már egy másik sorozat.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
N@idia
őstag
válasz Xaels #116573 üzenetére
Nekem is nagyon tetszik és most már tudom, hogy részemről megy az előrendelés. Azokkal viszont nem tudok együttérezni akiknek ez nem tetszik szerintem egy nagyon jó játékot hoztak össze, eddig azért sírtak az emberek, mert unják a futurisztikus szarokat most hogy visszatértek a régi bevált dolgokhoz senkinek nem tetszik, lassan codot már elvből senki nem vesz meg csak fikázza. Én szeretem a codot pont a gyors pörgős játékmenete miatt és mert ez a mostani játékuk vissza hozza a régi hangulatot
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
jpeetr
aktív tag
Sziasztok!
Az után érdeklődnék, hogy az account share opció működik-e még. Néhány helyen olvastam, hogy nem, meg, hogy ban jár érte, ezért gondoltam megkérdem hátha van aki rendszeresen használja.
-
oriic
HÁZIGAZDA
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
válasz marilllyo #116588 üzenetére
COD-tól már rég nem várok innovációt és ezt szerintem senki nem is mondta. Ez COD, ahogy írtad egy Close Quarter lövölde, abban legyen jó. Engine miatt meg hiába sírunk, lássuk be, hogy az Activision-Blizzard égisze alatt nincs olyan motor mint egy Frostbite, Dunia vagy IDTech. A fapados cuccaikkal így is rogyásig keresik magukat. Ezzel legalább konzolon tudnak egy stabil sebességet hozni.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
NyMRooD
őstag
válasz N@idia #116589 üzenetére
Nem csak azt akarta a nép, hogy térjenek vissza WWII-re, hanem azt is, hogy legyen valami újítás, mert az elmúlt nagyon sok évben ugyan azt kaptuk át skinezve, így én azokkal nem értek egyet akik szerint a Ghost óta (azt is beleértve) volt jó része a CoD-nak. Elég lenne 3-4 évente egy főverzió és az évenkénti pénz beszedést megoldhatnák egy sztori és egy multi dlc-vel, így nem lenne a legtöbb rész multija kihalva.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
vonSux
őstag
válasz NyMRooD #116597 üzenetére
Majd figyeld meg, hogy az általad említett nép hogyan szavaz a pénztárcájával. Én pl kicsit félek már a vh témától, mert hülyére játszottam ezt a zsánert régen. A bf1 itt van gépemen, beleugrott vagy 15 óra a multijába és eluntam. De a codnak brutális játékosbázisa van, nem egy-egy csoport igényeit akarják kiszolgálni, hanem egy jó nagy halmazét. És ez működik.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- További aktív témák...
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest