- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KaitouP
nagyúr
válasz syler123 #117348 üzenetére
Hm, ha a helyedben lennék, a te feltételeiddel, akkor három okból:
1. A FAT gép számomra szebb.
2. Optikai kimenet nincs a Slim -en.
3. Lehet hogy valamivel halkabb a Slim, nem tudom, de azt a +10K -t inkább elköltöm egy játékra, mert nem ér annyit a halkabb venti. (De ezt a hangos/nem hangos PS4 dolgot sosem értettem, 1216 -os konzolom totál bírható hanggal rendelkezik.)(#117351) body007
Attól még hogy át lett dolgozva, ugyan az a méretük, tehát "dagadt" gépek, vagy hát ugyan az a dizájn.
[ Szerkesztve ]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
törölt tag
válasz N.YCityBoy #117350 üzenetére
Optikai meghajtót mondott, az pedig van a Slimben is.
-
marilllyo
veterán
válasz syler123 #117348 üzenetére
Ezzel a hangerő kérdéssel ezzel az a gond, hogy ez egyrészt gépfüggő másrészről pedig egyéni megítélés alapján lesz egy ps4 hangos vagy "halk".
Nekem a pro-m jóóóóval halkabb mint az előző 1116A-m. Mások szerint pedig a Pro is tud üvölteni. Haverom 1116A-ja (együtt vettük) halkabb mint az enyém volt. etc...
Nagyjából abban van egyetértés, hogy a legtöbb slim gép az a halkabb kategóriába tartozik.(#117354) Scholes9: +1. De szerintem PS4-ben sincs sok értelme az SSD-nek. A youtube videók alapján.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
krx21
nagyúr
válasz N.YCityBoy #117314 üzenetére
A HDR-nek a túlszaturáltsághoz nem sok köze van... Valamint vannak már bőségesen kiváló input lag-al is, csak meg kell nézni melyik az.
-
syler123
veterán
válasz marilllyo #117356 üzenetére
Nálam eléggé számít hogy mennyire hangos egy gép. 360-ból fat gépem volt / van, na attól az agyvérzés kerülget Jó nyilván annyira egyik Ps4 sincs hangos.
Maradok a slimnél.Van itt az oldalon egy slim 2 controllerrel + fifa 17, így 55k szerintetek? Fifa nekem nem kell, sem a plusz kontroller, az eladható?
Soybex: akkor szerintem megveszem, távot meg eladom egyiket. Így 45k, de külföldi vásárlás, így gari nincs rá. Márciusi vétel volt az eladó szerint.
[ Szerkesztve ]
-
Pano
addikt
Sziasztok!
Nem akarok a túlontúl agyon csépelt közhelyekbe belemenni, ezért csak rövid választ szeretnék tőletek kérni
Azt már eldöntöttem, hogy Ps4-et fogok venni (még sose volt konzolom, nem is igen foglalkoztam velük).
Csak egy dologban nem tudok döntésre jutni egyelőre, az pedig az, hogy kellhet-e nekem a PRO változat, hogy perkáljak-e le majd' kétszer annyit érte.Alkalmi játék miatt tolódom a konzol irányába, annyira venném elő, hogy ha éppen jut egy kis idő munka és a napi teendők után kikapcsolódjak kicsit esténként (jelenlegi célzottjaim: GTA 5, SW Battlefront, Battlefield 1, Uncharted 4, Ratchet & Clank +12 hónapos előfizu).
Érthető okokból, ha már beruházok valamire, akkor szeretném a legjobb döntést hozni.
Sima Full HD-s TV-n játszanék (azt is most fogom megvenni, mert az sincs egyelőre ), nem szerepel a terveim között 4K mizéria.Alap PS4 500GB lenne kb 70 körül, a pro-t dobálják olyan 130 körül. A nagy kérdőjel, hogy megéri-e azt a felárat?
-
krx21
nagyúr
Itt mindenki csak azt tudja leírni, hogy neki megérné, vagy megérte e... A gépek között a különbség elég egzakt.
A döntés a tied. Szerintem nézegess PS4 vs PS4 PRO videókat, az talán segít a döntésében.
Amúgy nekem van egy olyan érzésem, hogy neked nem feltétlenül érné meg, de lehet hogy tévedek...
Sok a nyitott kérdés, anyagilag mennyire lenne terhelő, mennyire vagy játék teljesítmény érzékeny... Stb.[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
én is elgondolkodtam ezen anno, szerintem fullHD-ra elég a Slim. persze azt mondják, hogy a Proval ki lehet csikarni egy kicsit több FPS-t fullHD-ban is, de őszintén szólva az Uncharted 4, HZD bitang gyönnyörű és folyamatos Slimen is.
én is néztem videókat, mutatják a grafikai különbségeket, de mikor HZD-t vagy Witcher 3-at élőben látod a saját tévéden, leesik az állad így is
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Ha nem tervezel 4ki megjelenítőt venni, akkor talán feleslegesnek tűnhet. FHD-n szinte semmit nem fogsz észrevenni a pro erejéből, talán nem lesz annyi vagy semennyi drop a játékban...
Szerintem nem a pro a drága, hanem a slim az olcsó.
Nézd meg, boxot még most is vagy 10-15k-val drágábban lehet beszerezni hivatalosnak tűnő forrásból...Viszont 4k-n bitang jól néznek ki a pro patch-es játékok...
[ Szerkesztve ]
-
-
RangerFox
veterán
Az új rendszer frissítéssel sokkal később reagál a konzol, ha a kontrolleren a home gombot megnyomom. Vagyis hogy olyan fél perccel később, többszöri próbálkozásra akar bekapcsolni rest módból. Másoknak is ilyen?
-
Pano
addikt
@krx21
@Rage47
@zzola
@GhostPetya
@Wlac
@baker_Hálával köszönöm nektek a segítségeteket és hogy megosztottátok a véleményeteket!
Üdv,
Pano[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Nem tudom, hogy az APM-et (Advanced Power Management) állítja-e a PS rendszere, de ezek a FireCuda-k is ugyanolyanok mint a WD Blue és Green szériák. Vagyis az APM a legnagyobb energiahatékonyságra van állítva alapból, és pár másodpercen belül kirakja a fejet meg leállítja a motort. Ráadásul még az Auto Offline Data Collection is aktív, az a BarraCuda-nál pedig nem volt az.
A WD-nál is megértem kikapcsolni ezt, ennél meg kicsit még macerásabb, de végül is sikerült. Az eredeti HGST-kben egyébként úgy van beállítva az APM, hogy nem csinál ilyeneket. -
sting2
addikt
válasz stilo18 #117375 üzenetére
Van akinek ez kérdés és van akinek -ez, nem az.
Sok esetben saját maguknak meg is válaszolják a feltett kérdést, a kérdés szövegében.
De, még mindig jobb mint a "szerintetek a bládbórn megér 8 ezret" jellegű agymenések...[ Szerkesztve ]
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
törölt tag
86 órámba telt, de végére értem a Witcher 3 alap sztorijának
Ciri abban a fagyos világban vélhetőleg meghalt, Geraltot pedig a fúriák legyőzése után Ciri nyakláncának a megtalálása után támadta meg egy rakás szörny.
Gondolom a legpozitívabb befejezést sikerült összehoznom -
mrterminator
aktív tag
Halihó, a Witcher 3 Angol storeból való vásárláskor lesz magyar feliratom?
THX aki válaszolna. -
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
krx21
nagyúr
válasz stilo18 #117375 üzenetére
Minden bizonnyal. De élőben összehasonlítani nem mindenki tudja. Sőt erre igen kevés lehetőség van.
Visszont azért vannak olyan videók, ahol bele nagyítanak jópár részletbe, ott azért lehet látni miről is van szó.
A másik pedig az esetleges frame rate különbségek, melyeket a digital foundry vs videói tökéletesen szemléltetnek. Szóval azért lehet tájékozódni, vannak erre alkalmas videók. De persze az élő élmény a legjobb tapasztalat.. -
oriic
HÁZIGAZDA
Június 27-én jön a Titanfall 2 új ingyenes DLC-je
Tartalma:
-New Execution: Shadow Boxing [Holo Pilot]
-Get 20 pilot kills while a holopilot ability is active (Both normal holopilot and boost ability holopilot nova count.) Does not retroactively count.
-3rd Weapon Slot for Pilots – You will now be able to equip a primary, secondary, and anti-titan weapon.
-Titan Brawl will be added to the permanent list of game modes. Titan damage will be displayed instead of assists.
-New Featured Mode: Free AgentsJúliusban nagyobb DLC jön:
"We’re not done with DLC yet! Our next update in July will be huge and will include the long-awaited return of a favorite mode from the original Titanfall…"
Live-Die-Respawn
-
Def26
félisten
Jött egy update 4.71 tudja valaki hozott e valami érdemlegeset?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
echterion
nagyúr
válasz N.YCityBoy #117314 üzenetére
Az ok kétrétű: egyrészt nem akarok egy év múlva újabbat venni. Másrészt nincs összehasonlítási lehetőségem. A youtube 4k kijelző hiányában torz képet adna erről.
Mellesleg a linkelt tv igen jó input laggal rendelkezik, arról nem beszélve, hogy nem játszok fps-ekel, így azért van némi kompromisszumkészségem e témában.[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
neil_mullen
aktív tag
A gép hdd-n tárol mindent? tehát ha berakok egy másikat (majd fel rá egy backupot), és utána vissza az eredeti merevlemezt, akkor megmarad minden igaz?
köszi
Privát üzenetre illik válaszolni!!!
-
veterán
-
xcsaba1975
tag
Destiny- The Collection. 7196-ft.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest