- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvelstadt
veterán
válasz Sirandrish #116197 üzenetére
A pörgősebb jatékmenet nem állközelebb a nehézséghez?
Úgy értem ott ha ritmust veszítesz vagy el sem kapod akkor szopósabb mint egy kevésbé pörgős játékmenet."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Sirandrish
legenda
válasz Kvelstadt #116202 üzenetére
De maga a játékmenet ha gyorsabb, jobban fekszik az én stílusomhoz, mint a jól megfontolt egyet előre kettőt hátra taktikák.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Kvelstadt
veterán
válasz Sirandrish #116205 üzenetére
Egy csapás egy dodge szerintem a niohba is van és megfontoltság is csak ott pörgősebb a kivitelezés.
De am ja. Ha neked az fekszik hajrá! Viszont ha az megy az már egyenes út a ds-hez.
Előbb utóbb úgyis játszanod kell akarhogy kerülgeted."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Bad Pritt
félisten
Doboz alapján, kibontás nélkül meg lehet mondani első látásra, hogy egy kontroller v1 vagy v2? Gondolom a modell szám rajta van hátul.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Peetey91
senior tag
Sziasztok! Ha sima HD TV-m van és egyelőre tuti nem tervezek 4K-ra váltani akkor 65-ért jelenleg elég best buy a sima PS4 jól gondolom? Van bármi jelentős előnye a Pro-nak?
Most egy PS3-am van, nem is nagyon játszok már vele de ennyiért lehet beújítanék.[ Szerkesztve ]
-
-
Sirandrish
legenda
válasz Kvelstadt #116206 üzenetére
Ahogy nézegettem a videókat, arra az elhatározásra jutottam hogy inkább a Nioh is kimarad
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Kvelstadt
veterán
-
Sirandrish
legenda
válasz Kvelstadt #116213 üzenetére
Az se kell...bár az teljesen más megfontolásból
[ Szerkesztve ]
-
Wlac
Ármester
válasz Sirandrish #116212 üzenetére
Salt & Sanctuary akkor.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
hitchins
őstag
Ea konferencian volt valami olyasmi hogy sok ea jatek ingyen vannak egy hetig. Ez csak xboxon van mos(ea access) vagy psen is?
-
Sirandrish
legenda
válasz hitchins #116217 üzenetére
Access nincs PS-en, de PSen is elérhető lesz néhány játék ingyen.
Illetve Battlefront DLC-k is ingyen lesznek egy hétig...ha megvan az alapjáték.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Kvelstadt
veterán
válasz Sirandrish #116214 üzenetére
Na jó, lusta vagyok au észérvekhez.
Kezdhetem a cukkolást hogy csqkazért is játsz ds-t?"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
gianni85
veterán
válasz Sirandrish #116212 üzenetére
Én úgy fogtam bele a Nioh-ba, hogy a ds-t bottal se piszkáltam volna. Maga a közeg nagyon tetszett benne. És igen, néha szopat, de végigvittem, és nem vagyok az a megfontolt, türelmes játékos. Pár napja megvettem a season pass-t is és nyomom a ng+ -t. Sőt, most akcióban lehet beszerzem a bloodborne goty-t is. Elkapott a gépszíj
Szerintem lemezen veszed a Nioh-t akkor sokat nem vesztesz -
sp8787
addikt
válasz Sirandrish #116195 üzenetére
DS coop nem tudom milyen. A Nioh-eval is csak mostanaban ismerkedem.
A kezdo szinten szoktam segiteni, vagy elfutunk a Boss-hoz lecsapom egybol es mindeki boldog csuhajja.Na de Demon szinten amikor az egyik legnehezebb mission-nel joval tobb ellenfelet kuld utan a legvegen nem 2 hanem 3 Boss jon egyszerre na az "vicces".
Lenyeg ,hogy kezdo szinten is tudsz segitseget hivni. En errol nem is tudtam pedig mar a Demon utolso 2 regiojaban voltam/vagyok ha jol emlekszem.
-
sp8787
addikt
válasz gianni85 #116223 üzenetére
A WotStr Death to the Bandits-nal nezz szet a kezdo shrine kozeleben es ugyanitt a shrine-al szemben a tengernel. Ott folyik a revenant trading. Nekem is van gyakorlatilag minden inheritable, nem inheritable CTA A-, CCD15(20), Attack 20 blahblahblah...etc.
Ha kell valami szolj, bedobom magam a vizbe szivesen.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Kvelstadt #116222 üzenetére
Kezdheted, de nem hiszem hogy megtudnál győzni
gianni85 Ezen gondolkodtam én is. Bukok 1-2K-t maximum, aztán meg ki tudja..
sp8787
[ Szerkesztve ]
-
gamegod
senior tag
Fuuu az első játékaim között volt az InFamous Second Son , de most jutottam el odáig hogy ki is pörgessem 3 év alatt, istenem ez a játék, hatalmas jóság. Etalon! Az uccsó bossnál vért izzadtam Experten de sikerült, lehet bekéne majd szereznem a First Ligt-ot is
OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
sp8787
addikt
válasz gianni85 #116227 üzenetére
A 100% nem egyszeru eleg csalosak a videok amiket feltoltenek, a Destroyer of Demons Bronz Throphy 0.5%-nak van meg.
Sorban kell farmolni ahogy haladsz es ugy soulmatchelni ahogy a penztarca engedi.
Eloszor Tachibanat, Ohashi Bridge-nel a erevenantokat ...etc. gold-ert/divine fragmentekert/cuccokert.A vegen a Demon-nal a Marobashi-t ott Sake-vel egy "fordulo"-val cca 400-600 millio amritat lehet csinalni(2-4 level) ha nem olod meg az utolsot csak akkor amikor mar megtelt az item box. Persze mindez Saisetsu-shin's Sake-vel(amit meg kulon farmolni kell ami a Three Angry Gods-nal a legegyszerubb) meg farmolo cuccban ...etc. . Na ott mar eleve 200+14-16-osok jonnek.
A vicc ha elfelejted felvenni a kedvenc madaradat na az nekem benne volt par milliard amritaba.
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
válasz gamegod #116228 üzenetére
Én anno meguntam végig sem vittem, holnap jön a 2. PS4-em több, mint 1,5 év után újra "visszatérek", de ez a gamma nem lesz az amit megint megveszek az biztos, nekem unalmas Ellenben az UC4, Last of Us, Horizon és a Ratchet már berendelve
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
hyggelig
senior tag
Nekem úgy lett meg az Infamous SS, hogy unokaöcsém kérte (sok más mellett) karácsonyra.
Megnéztem, miről szól és.... nem ő kapta meg ajándékba, hanem... én -
hitchins
őstag
Anno beta meg beszamolok alapjan total lemondtam a sw battlefrontrol de most toltam kicsit es eskuszom tok jo ez a jatek.
Nem tokeletes de aki hezital esetleg, hogy megvenne adjon neki egy eselyt.[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
válasz hyggelig #116234 üzenetére
Új inFamous az álom,de Sucker Punch-tól pl. egy új Sly Cooper-t is megnéznék De kíváncsi lennék azért arra is hogy milyen új IP-t rittyentenének elő... Majd kiderül a Sony konferencián
(#116238) marilllyo: Insomniac azt mondta abbahagyták a Resistance-t,meg ugye most az új Spider Man játékon dolgoznak,szóval elég kevés esély van rá. Max egy HD Remaster Collection Edition-nek Annyira nem tetszett amúgy a Resistance nekem PS3-on még régen,szóval annyira nem sajnálnám ha tényleg nem folytatják.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
belan
addikt
Valaki találkozót olyan problémával? , hogy ps4 kikapcsolom és utána a kontrollerel vissza kapcsolnám de nem kapcsol be csak ha meg nyomom a gépen a gombot akkor kapcsol be utána ki ír valamit és ennyi eddig 1volt ilyen
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
ViharVadász
őstag
válasz SH4D0W2011 #116243 üzenetére
Nálam meg ritka alkalom, de örülök annak, hogy beteg vagyok.
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
sittes79
addikt
Ide beírom hátha nem bannolnak RIPBOX
-
Tison
tag
Most végleg eldőlt, jól döntöttem a ps4 pro mellett. A xbox exkluzívokkal ami érdekel, majd játszom pc.-n.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest