- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Projektor topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
SH4D0W2011
őstag
válasz Bad Pritt #110043 üzenetére
Bocsi, nem fogalmaztam érthetően, arra gondoltam, hogy esetleg a fejhallgató kimenet nem kapott egy erősítőt, hogy ne szóljanak olyan halkan a headsetek. Bár erről nem láttam semmi infót, szóval nem hiszem.
Ezek, amiket mondasz, meg tényleg apróságok, viszont összeadódnak, és ha megszokta már őket az ember, akkor tényleg hiányoznak, ha nincs. Az lenne az igazi, ha ki tudnám próbálni, de egyelőre én is túl drágának találom ehhez, pedig az árgép már hoz 27 körül is ajánlatokat. -
ProEvoFan
nagyúr
Ezt már láttátok?PS4 Poról és a Scorpioról érdekes dolgokat mond a fejlesztő srác.A Uncharted 4 is szóba kerül de csak szuperlatívuszokban beszél róla
-
front3r
őstag
válasz hyperspace #110058 üzenetére
Ez nem igaz. Akár mivel is végződik a játék, de megszokott hogy nem zárják le a történetet.
Ez nem azt jelenti, hogy csak a játék egy részével játszottunk. Maga a játék is elég hosszú és rendkívül tartalmas, ez pont a HZD-re nem mondható el.Akkor ezt sorozatokra és filmekre is lehetne mondani, hogy csak a felét kaptuk meg.
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
dvd24
senior tag
Szevasztok!
Tegnap vettem egy Nacon Revolution Pro kontrollert, alapjáraton működik komolyabb baj nincs vele, de felraktam PC-re a companion app-ot, és az valamiért nem akarja frissíteni a firmwaret. A progi szerint 1.44 van most rajta és azt jelzi, hogy van újabb (ez neten keresgélve is megerősítést nyert), de amikor a check for firmware updatere kattintok nem csinál semmit, csak az örökkévalóságig akar csatlakozni az update serverhez.
Olvastam, hogy van már itt egy két embernek ilyen kontrollere, esetleg megnéznék, hogy nekik milyen verziószámú a firmware és működik e a check for update? Csak szeretném tudni, hogy nálam van valamilyen hiba vagy a Naconnál. Előre is köszönöm.
-
ClaydovE
aktív tag
Sziasztok!
Ps4 pro és 4ktv kombót használók segítéségét kérném. Tervezek egy 4k-s tv-t vásárolni, erre gondoltam: Samsung UE43KU6000 (telekomnál részletre előfizetés mellé), mivel nincs 250k-m sony tvre. Van esetleg valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban, biztos menni fog a hdr? Külföldi fórumokon olvastam olyat, hogy talán nem minden tv kompatibilis a ps4 pro-val illetve a hdr 10-el.
Üdv.: Patyek
Üdvözlettel: ClaydovE
-
törölt tag
válasz Pacee90 #110022 üzenetére
Ha holnap hozza a futár, akkor miért érdekel mások véleménye?
Ne érts félre, de fura, hogy gyakorlatilag meg van neked már a játék és azután érdeklődsz mi a vélemény?Neked tetszik? Gyanítom igen, akkor minek más véleménye?
Szerk.#110054) ProEvoFan: Követem a lejátszási listájukat végre beszél valaki ezekről. Azért írtam így, mert ha megnézzük a (eddig még csak öt darab) videóikat, akkor elég sok minden szóba jön és szerintem minden téma érdekes.
[ Szerkesztve ]
-
stilo18
addikt
-
dvd24
senior tag
válasz ForRedGlory #110064 üzenetére
Akkor nem értem nálam mi lehet a baj... minden működik az appon belül, normálisan lehet állítgatni profilokat, macrokat, rezgést, mindent, de a frissítést azt nem csinálja.
Az gondolom mindegy, hogy pc-re kötött állapotban, 1-es vagy 2-es módban van e?
-
dvd24
senior tag
válasz ForRedGlory #110068 üzenetére
Ezeket már próbáltam. Még azt is, hogy a netet egyenesen gépbe kötöttem, routert kihagyva, tűzfalat meg antivírust kikapcsolva, 3 különböző USB portot, minden lehetséges kombóban
Mindenesetre köszönöm , legalább azt tudom, hogy nálam lesz valami és nem a Nacon update serverei szarakodnak.
-
Peat76
őstag
Us store-on fent van már a Flatout total insanity?
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Osiris
őstag
válasz ClaydovE #110070 üzenetére
Már be is szereztem, ki is próbáltam. Működik a 7.1 is, igaz még csak épp kipróbáltam. Ami fura az az, hogy csak akkor lehet bekapcsolni ha az usb-s hangkártya már be van dugva mikor a ps4 kikapcsolt állapotból indul és boot közben nyomkodom a 7.1-es gombot. Utána már simán lehet kapcsolgatni és egyértelműen hallani is a különbséget sima 2.0 és a 7.1 között. 7.1-ben még jobbnak érzem egyelőre, de mindenhogy kiváló a hangminőség.
-
-
Zanik
addikt
válasz hyperspace #110058 üzenetére
sarcasm on:
Igen. Igazad lehet. Valószínűleg ez a mocskos pénzéhes Guerrilla Games jól átvert mikor 18 ropiért rámsózta ezt a rövid, tartalom nélküli HZD vackot, hogy majd fizetős DLC-kkel rabolja le még jobban a pénztárcám! Legszemetebb játékfejlesztő valaha.sarcasm off:
Szerintem a fejlesztés egy szakaszában hoztak egy döntést hogy eleve nyitva hagyják a végét, hogy kis siker esetén max. egy DLC-vel, nagy siker esetén DLC-vel és folytatással zárják majd le valamikor Aloy történetét.Szerintem a GG és a Sony is rájött, hogy hatalmas lehetőség van ebben az új IP-ben. Én akár egy Aloy-tól független játékot is el tudnék képzelni a Horizon világában. Mondjuk ami a Red Raids időszakát öleli fel. Rengeteg potenciál van ebben a világban.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Osiris
őstag
válasz ClaydovE #110080 üzenetére
Így lehet PS4-en használni a HyperX Cloud II hangkártyáját 7.1-es hanggal.
Fontos:
1, Kikapcsolt PS4-be kell bedugni az USB-s hangkártyát.
2, Boot közben nyomkodva a 7.1-es gombot be kell kapcsolni (hogy világítson az aktivitást jelző fény)....ezek után játék közben egyértelmű a különbség a be és a kikapcsolt állapot között. Nálam ki/be kapcsolás is teljesen problémamentesen működik. (PS4 Pro, első jobb szélső USB-ben próbáltam.)
-
Osiris
őstag
válasz Madwe #110082 üzenetére
Jó kérdés, remélem nem mindig. Majd kipróbálom és megírom.
Egyébként hivatalosan nem is kéne működnie a hangkártyának a PS4-el, vagy ez csak utólag lett támogatott a PS4-en, mert a fejhallgató leírása szerint csak a kontrollerre jack csatlakozóval lehet rákötni, ahol meg csak 2.0 lenne a hang.
[ Szerkesztve ]
-
RockHaRD
addikt
Ki lehet kapcsolni a "playstation store csak angolul érhető el, jó-e ez így neked" feliratot? Elég idegesítő...
-
törölt tag
Ubisoft akció van egyébként a Store-ban, csak nincs kinn a kezdőlapon.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Gravity Rush 2 mint open world játék milyen? Milyenek a mellékküldi, mennyi fecth quest van, hány összeszedhető szarral kell számolni?
Meg amúgy kell az első rész ismerete hozzá?Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
N@idia
őstag
válasz PowerBuldog #110092 üzenetére
A Deluxe kiadás tartalmazza a season pass-t ami 3 DLC a multiban, ha jól értelmeztem vagy 1 dlc csomag árát
Developed by id Software, the studio that pioneered the FPS genre, the DOOM Digital Deluxe Bundle includes the brutally fun and challenging base game plus Season Pass with access to all three DOOM multiplayer DLC packs for one price. Relentless demons, impossibly destructive guns, and fast, fluid movement provide the foundation for intense, first-person combat – whether you’re obliterating demon hordes through the depths of Hell in the single-player campaign, competing against your friends in numerous multiplayer modes, or expanding your gameplay experience using the DOOM SnapMap game editor.
Doom Digital Deluxe Edition
-The game Doom
-The Season Pass which includes all 3 upcoming DLCs to expand the mutliplayer even furtherElméletileg akkor a season pass is benne van
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
N@idia
őstag
válasz sting2 #110096 üzenetére
Nekem Sony Gold 7.1-es fejhallgatóm van már féléve és nagyon elégedett vagyok vele. Kényelmes a hangzása jó és a zajszűrő is nagyon jól működik nem nagyon hallatszik be, ha a háttérben beszélnek hozzám
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs