- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Mini PC
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
vidra1221
tag
MM.-ban Philips 55PUS9206/12. Ennyiért jónak számít annak ellenére, hogy '21-es modell?
[ Szerkesztve ]
-
Tyca
senior tag
Sziasztok!
65pus7304 tv-n próbálgatom a beépített média lejátszót, de nem jövök rá, hogy hogyan lehet úgy előre-hátra lépegetni egy filmben, ahogy pl. Kodiban. Csak ilyen gyorsított lejátszást találtam, de ez eléggé VHS-es korszakot idéző megoldás. -
anrab
addikt
[Ambilight]
Ha ambilight nélküli tv-jére szeretne valaki.
Bár olyan nem lesz soha mint a gyári. -
minilego
senior tag
Sziasztok! Milyen ez a tv? Tapasztalatok esetleg vannak? Ez ips?
55PUS8007
-
minilego
senior tag
55PUS8007 vs 55PUS7906
Altalanos felhasznalasra,semmi extra igeny nincs. Melyik a jobb valasztas. A 7906 40k-val olcsobb.
-
Azur76
tag
Sziasztok!
Philips 58PUS8507 készülékkel esetleg van valakinek tapasztalata, használ ilyet valaki?
Mennyire ajánlott készülék?
90%-ban streaming alkalmazásokhoz az is egy Apple tv 4k-ról lenne használva ill Zidoo lejátszó ami hozzá lenne csatlakoztatva, tv adás csak minimálisan.
A méret ill a va panel miatt került képbe ez a modell + az ambilight amit én kifejezetten szeretek
Köszönöm! -
rainman72
nagyúr
-
MaddeNNNN
őstag
emagon 65OLED805/12 bontott 430.000.
ha valaki rápróbál:
Használat apró jelei a terméken, csomagolás kifogástalan állapotban, apró karcolások a tv keretén, bontott kiegészítő szett, bontott használati utasítás szett.To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
MaddeNNNN
őstag
válasz migabi24 #36072 üzenetére
persze, ezeket a visszaküldötteket csak a kalandozó kedvűek próbálják be. ki lehet fogni színte hibátlan termékeket, de sokszor kapsz egy vödör csavart.
de az is lehet csak valakire rászólt az asszony hogy nem ez lesz a karácsonyi ajándék ennyi pénzért
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
Degeczi
nagyúr
válasz MaddeNNNN #36074 üzenetére
A "használat apró jelei"-vel többnyire nincs gond, ez valszeg nincs úgy összekarcolva mint a korábbi 806-os, viszont ahogy az is kiállítótermi bemutatópéldány volt, ez is könnyen lehet az, sokezer üzemórával. Sajnos az Emag "visszaküldöttek" gyakran nem visszaküldöttek, hanem boltból származó régi példányok (itt a régebbi típus miatt esélyes ez)
De egy próbát persze megérhet, ha vkinek van lehetősége rá. -
tahepa
senior tag
Banális kérdés..
A Philips 43PUS7406/12 készülék ambilight tudással is rendelkezik vagy nem ?
Ahány helyen olvasom annyi féleképpen írják. -
addikt
válasz MaddeNNNN #36071 üzenetére
Így vettem volna tv-t a Philips helyett. Panasonic oled kb 100k-val olcsóbban. "Újracsomagolt volt"
Ez azt jelentette hogy 2600 óra volt benne Első dolgom a szervizmenüben kutatni. Mondtam az eleadónak hogy ez vicc. Azt mesélte,hogy az egyik eladójuk olyan dolgokat is visszavessz amit nem szabadna. Aztán alkudoztam egy drága tv-re és 150 rngedményt kértem. De nem bólintottak rá a fönökei. Majd hazaértem és megvettem a Philips tv-t online újonnan. Nem akartam húzni és ilyen szsr ajánlatokért még többet elkocsikázni[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Bogyi007 #36079 üzenetére
Ez előfordul az okostévék világában.
2 hete "kint" van, előző hétvégén frissítettem, eddig semmi hibát nem vettem észre.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
rainman72
nagyúr
válasz minilego #36082 üzenetére
[Egyikben sincs P5]
Most pont használok egy IPS
65PUS7906-t teljesen korrekt minden szempontból.Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
félisten
válasz rainman72 #36084 üzenetére
Sajna nem túl pontos a Displayspec, pl. a PUS8007 is tudja 46-60Hz tartományban a VRR-t.
Philips-ek esetében én inkább Toengels tábláit használnám: 2021 (7906), 2022 (8007)[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Bogyi007
veterán
Csak a szokásos:
"Software history – Philips 2K19 65x4/67x4/6804/6814/OLED754 ranges
TPM196E_091.004.086.001– Date: 2022/11/21Stability improvements
Many more minor improvements"
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Nerazim
őstag
Udv! Tavaly vettunk egy 55PUS7805 tv-t es a napokban egyre inkabb zavar sotet hatternel a panel sarkainal homalyos fustszeru halvany foltok. Korabban is volt ilyen de most meg mintha erosodott volna es azt vettem eszre h mar nem a filmet figyelem hanem a foltot.
Mediamarktban vettunk gold garancialav, vigyem vissza vagy mit lehet ezzel kezdeni.
Igy nez ki de ez a kep erosen tulzo a rossza fenyviszonyok miatt de azert elegge zavaro
Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
rainman72
nagyúr
válasz Nerazim #36091 üzenetére
Hivják ezt IPS glow-nak is vagy felhősödésnek(clouding) is amit a képen látunk.
Illetve szimplán rossz az fekete egyenletesség,ami nem is igazán fekete csak ez a megnevezés.
Egy új tv is így néz ki nálam(65PUS7906)
nem igazán garanciás dolog ez.[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
RVR400
veterán
Nem tudom, hogy mihez jó, de találtam egy ilyen távirányítót:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Asszociációs játék. :)
- Mini PC
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Társasjáték topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest