Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gyugyo79

    addikt

    Hát nálam a Philips kb végleg elrúgta a pöttyöst. Az új TV amit küldtek a másik helyett, ciripel ami ha csönd van iszonyat idegesítő + bizonyos tartalmaknál 1 - 2 fekete csík van vízszintesen a tartalomban és az extra, hogy van hogy ezek mozognak is.
    Elmondtam szerviznek, hogy ez tartalom függő tehát nem fixen van ott, látszik. Csináltam videót amiben a Sárkányok háza (HBO Max) első részének azon jelenetei voltak amik problémásak.
    Következmény :
    Felhívott a Szerviz Kft. vezetője, hogy ok elviszik a TV-t de szerinte ez földhurok és valamelyik rádugott eszközöm vagy azok összessége okozza. Ezért szerinte teszteljem le ha gondolom, hogy nehogy az legyen, hogy elviszik a TV-t aztán visszaküldik mert semmi baja csak nálam van valami.
    Ezzel nem is lett volna semmi gond ha már miközben soroltam mik vannak bedugva ne sápítozott volna.
    Az eszközeim :
    - HDMI1 - PC
    - HDMI2 - AVR
    - HDMI3 - Műholdvevő
    - Koax - DVB-C
    - UTP kábelen a hálózat
    Kérdem én minek rakják rá ezt a sok bemenetet ha ezek potenciális veszélyforrások és a Szervizük vezetője szerint a Wifi az amin a legjobb ha tartalom érkezik a TV-re ...
    De ami kiverte a biztosítékot, hogy azok után, hogy elmondtam neki, hogy csak bizonyos tartalmak alatt látszik tehát a példának felhozott Sárkányok háza alatt sem végig azt kérte, hogy You Tube -n egy demo videó -t nézzek meg, hogy azon előjön e a hiba, ha mindent kihúztam a TV-ből.
    Kérdeztem, hogy miért nem mindegy, hogy az HBO Max, Disney +, NETFLIX vagy mi az ami alatt ezt megnézem ha az a teszt, hogy földhurok van vagy egy rádugott eszköz okozza e ezt. Erre jött a mellébeszélés és a hülye érvek a You Tube mellet ...
    Értitek a Sárkányok háza az HBO Max -on nem jó mert ott már tudom melyik jelenetekre kell ránézni ...

    Ok TV le a falról -> garázsból a doboz előkeres a talpa miatt rárak és teszt.
    A csíkok persze akkor is mennek ide - oda ha nincs semmi a TV-be bedugva. Persze van hogy állnak csak ott vannak a képen nyílván ez is zavaró. Csináltam is egy videót a videóba rámutatok a csíkokra és elküldöm neki.
    Felhív és azt mondja ő nem látja a csíkokat amikről beszéltem.
    No most itt van a videóból az a részlet ahol bemutatom, hogy a optimális és az optimális játékmód kapcsolgatásával tiggerelődik a csík mozgása. Itt meg az amikor kihúzom a HDMI kábelt amivel a PC -vel össze volt dugva, hogy a HDMI opciók állíthatók legyenek. A csíkok persze mennek tovább.

    A dühítő az, hogy megkér valamire, hogy csináljam meg, utána felhív és van pofája azt mondani, hogy ő nem látja és néztem e YT videót is ...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák