- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VR6-Fan
veterán
válasz gabor85 #80149 üzenetére
Forge-nak elv letezik ket korose gondolom tfsi-hez is van de nezzetek youtubon par videot milyen a hangja a bolton forge tfsi-nek, lehet az is eleg lenne neki.
Amugy kb negyed oraig vicces szerintem egy hangos lefujo...
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
MunezXBK
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
Urak!
vennék acél felnit, de nem tudom, hogy a méret megfelelő lesz e.
Jelenleg ugye 17"-os alufelni van
( 7" - ET 37, 5x112, 225/45-ös gumikkal) - VW phoenix (bistar)Na most a téli garnitúra 15"-os lenne (6" - ET 33, 5x112, 195/65-ös gumikkal)
Kérdés: A 33-as ET szám jó nekem?
[ Szerkesztve ]
-
degec
senior tag
válasz K Norbi #80170 üzenetére
nem akarok trollkodni, de a sokak által favorizált BOSOKO, amit raktam a passzátokra, a BOSCH helyett, tized áron, ugyanolyan jók és két hónapja hibátlanok, és 200 nál sem repülnek le ! mondom tized áron méretpontosan, és nem kopott el még azóta sem, hibátlan! és nem az ára miatt szép ez a dolog nem az szépíti meg hogy tényleg jó ! bogarakat törölte szép számmal és nem látszik meg rajta felfekszik nem nyikorog a gumija puha sima felületű..nem találok rá szavakat ! eddig tizen ezerért vettem boscht mindig 2 évente..
ez az egyetlen dolog, erről a fórumról amit HASZNÁLHATÓ, és okos infóként kaptam, hogy BOSOKO ! mer semmimást nem ! csak a sok bojérszer hülyeséget !Bosoko-ba egy méret nem létezik az a 28 centiméteres, ami a ferdehátú golf 1-2-3-4-5-6-7 hátuljára kell, na az maradt valeo 2900 ért Zasszony golf6jára..
rob210: +1 !
kacsa: ebben a sorrendben igen !
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
válasz Mágus2 #80171 üzenetére
Elég borsos volt az ára 13.000Ft ami most volt rajta az is full ugyan ez volt gyári, 3 vagy 4 évet bírt,
(#80174) TaaT hát a Bosch egy nulla! volt Bosch Aerotwin A 927 S az Kb 1 évet birt olyan szarul törölt! hót csík az egész ablak! Nem hittem a szememnek hogy ennyi pénzért ilyen egy fos, utána beruháztam 1 pár Valeo silencio x-trm re! 2 hónap múlva el is adtam! hihetetlen mennyire fos minőségűek! a Faternak a H Astrára is vettünk boscht!! mert mondta az a legjobb! csak az kell! hát mondom jó, vegyünk.. brutál szarul törölt tiszta csíkos volt! több szakaszt kihagyott! Én hatalmasat csalódtam a Bosch ba! meg még pár barátom is ugyan ezt nyilatkozta! Aztán vettünk az opelra egy Gyári GM szettet! az igen! Úgy törölt mint az álom! most 3 dik éves az opelen. A régi Bosch ablaktörlő lapátok sokkal jobb minőségűek voltak, mint amiket manapság gyártanak. De addig nem tudod meg amíg nem használsz Bosch vagy Valeo után egy gyárit..
Én alá írom hogy a gyárit is a Bosch vagy a valeo gyártja de ezt az apróságot ne felejtsük el." A gyári alkatrészeket sokkal gondosabban ellenőrzik és készítik el, ha a VW-embléma ott van rajta, az nem csak a lenyomattal tud többet, hanem a minősége is jobb.”
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
-
vendingo
veterán
Nagyon szép élményben volt részem
Láttam egy vw caddy mk1-et ami összefüggő fekete felhőt húzott maga után. Utána sziréna, villogó és megállította egy rendőr. Remélem bevonták a forgalmiját.Mi értelme van a kormozó fostaligáknak?
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
Az anyja temetésén kormoljon a hülye paraszt, ne az utcán a forgalomba.
Akkora parasztság, hogy felhatalmaznám a polgárokat az azonnali gépjármű megsemmisítésre, ha ilyet látnak.A másik halálom a vinnyogó robogók. Az utcánkban van egy suttyó brigád akik le-föl-alá vinnyognak meg lógatnak a környéken. Érik már nekik a méltó büntetés.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
válasz rob210 #80187 üzenetére
Az autósoknak nem szeretnék ártani.
Arra gondoltam, hogy amikor legközelebb egy kerekezni látom valamelyiket, akkor hirtelen megindulok mintha átszaladnék előtte, amire ő besatuzik és betakar. Után felsegítem a földről a kipufogóját meg megigazítom.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
tomcsi23
veterán
-
Dr.Zoo
őstag
To All.: Ok. Köcsög vagyok.
Egyébként ja, szoktam hajnalban is menni vele, és ja, sport kipuff van rajta, de szvsz lehet vele normálisan is menni.De tudom, köcsög vagyok...
Aki meg hajnalban hidegen huzatja neki, az egy kretén, mert nem csak a robit gyilkolja, hanem gyorsan szerez barátokat...
(de ettől függetlenül köcsög vagyok... )
[ Szerkesztve ]
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Ace owner
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Hogwarts Legacy teszt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sweet.tv - internetes TV
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.