- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
14adam
addikt
válasz VR6-Fan #79601 üzenetére
Eurowise-tól lehet vásárolni 1100dollár körül átalakító kittet. Így a bakok maradnak. Féltengely is van a kittbe. Mondjuk most a stage 1-et nem árulnak tehát az alapfelszerelést csak a stage 3-at 1600-ért ... De hamarosan lesz megint stage 1 kitt is. Remélem 1 éven belül megtudom azt is venni majd .
Ne kérdezd,hogy mi kerül ebbe ennyibe:És köszönöm itt is VR6 türelmét mert én már agyfaszt kaptam volna magamtól a sok kérdésért
[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz 14adam #79602 üzenetére
2 féltengelyt megveszed a többit legyártod, vagy legyártatod. Ha van műszaki rajz, sima meccs. Ha látnád, nekem milyen célszerszámokat gyártanak bagóért acélból, csak lesnél.
Srácok itt lézeres vágóval olyan konzolokat gyártanak, hogy az ember esze megáll.
[ Szerkesztve ]
-
VR6-Fan
veterán
válasz Mágus2 #79603 üzenetére
hosszú oldali g1 GTI vagy GTD, a rövid oldali gyártós, 11év gyárattunk egyet (kettő, első rövid lett), egy féltengely csukló törés lett turbosítás után, de az is a hosszú oldalt
ami fincsi dolog volt polo 6n1 VR6, 21-2-3cm-s kb a szár össz vissz bal oldalt
de amugy igen a többi simán legyártható ha van egy rendes lakatós haverja az embernek.
jajj most nézem a kis búzák tesznek fel előre keresztartót, nem hogy a gyári alsóra varrnák fel a a konzolt.
képzelem mennyire pontosan illeszkedhet egy 30éve csavarodott, 2x porrá rohadt3x0-ból újra lakatolt bodéra
ham ár úgy rád írtam felétek nem dobál valaki bontott k03S-t? (03-052/53/58) esetleg körbe tudnál kérdeni?
[ Szerkesztve ]
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
VR6-Fan
veterán
válasz Mágus2 #79606 üzenetére
ha olcsó annyira nem fogok sírva fakadni, de faszom az egészbe veszek 200e ért bontani egy 850 T5-t azon ott a turbo, az tovább bírja mint a vas maga
vagy veszek kínai k04-001-et, az is egész jó már ha épp jót ki tud fogni az ember, szóval 70eért olyan mint a 60e-s bontott 03S
vagy tudom a tuti Tomcsi úgy is jön majd fék olajat cseréltetni"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
degec
senior tag
na GYEREKEK !
Hagy kérdezzek kivételesen NEM troll-t!
Gyári kialakítású vonóhorognál van olyan, hogy 13/7 vagy mi csatlakozóval VAGY a nélkül lehet kérni gyárigyári vonóhorgot..na most az a csati sejtem mire jó, de a nélkül mi értelme a horognak ? szerintem áram csatis horog nélkül nem is vontathatnék semmitse de nem ?
-
veterán
-
-
-
-
K Norbi
addikt
Ezek tudnak! [link]
-
-
Rick4
félisten
Butaság, semmi garancia nincs, sőt, nagyonis valószínű, hogy a szélvédő saját frekvenciája, és a hangrendszer legnagyobb hangnyomást produkáló frekvenciája egy és ugyanaz lenne. Ergo a "meccs" nem arra megy ki, hogy mekkora a hangnyomás, hanem hogy sikerül-e berepeszteni a szélvédőt...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
K Norbi
addikt
Nem piskóta! [link]
-
S.Y.S.
aktív tag
Elfáradt a hátsó takaró műanyag, ami a tetőkárpitot is tartja, vettem hát egyet, frankó világosszürkét (RS-t ritkán bontanak ügye). Kis műbőr, kis ragasztó, ez lett belőle:
Nagyon bejött a dolog, a fotelom karfáját is megcsiribáztam.
Eladó dolgaim: https://tinyurl.com/46e4fbbn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest