- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesy
őstag
válasz dJ Peer #80652 üzenetére
Eddig még nem fordult elő és azóta sem tapasztaltam, de az első szervós autónk óta a motor leállítása után egyébként sem szoktam nyomogatni a fékpedált, mert felkeményedik. Ez most azért tűnt fel, mert enyhe lejtős terepen álltam és ilyenkor úgy indítok, hogy kuplung és fék benyom. Csak itt nem tudtam benyomni :_D
Erre gondolsz amúgy, hogy ennek valamelyik csöve megrepedhetett az idők során? (csak rákerestem, hogy a4 b5 devander)
Erre a kérdésemre is ránéznél plz?
[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
viktor82
őstag
Üdv,ma kiruccantam a családdal és azt tapasztaltam,hogy az eddig jól működő amudsen310 navigáció egyszerűen nem talál jelet viszont most voltam olajcserén(nem castrol ment bele) és azóta nem megy nem mintha köze lenne hozzá csak nem -e állithatot el valami !
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
törölt tag
uj_ellenorzes_hetfotol_az_utakon
Boldog TréDI mentes jövőhetet mindenkinek[ Szerkesztve ]
-
-
Bubee82
őstag
Szia,
Koszi a tippet!
Kivettem az akksit, kitakaritottam a lefolyo nyilast. Nem volt veszesen eltomodve, szoval mashol kaphat vizet.
Meg tudja nekem mondani, hogy a fenti kepen, ez a cso mi celt szolgal? Sehova nem volt csatlakoztatva, csak ott arvalkodott. Es folyadek jott belole, nem sok ugyan.
Igy nez ki a lefolyo tisztitas utan.
Es ennyire all el az uvegtol a muanyag. Gaz?
-
törölt tag
válasz Mágus2 #80670 üzenetére
Elvittem egy pékhez még egy hónapja, az mondta hogy cseréljek tuskót aztán a pék kollégája mondta hogy nem fogják külön adni csak az egész nyerget egyben. Erre mondta az egyes számú pék hogy bontóban odaadják 3ezerért. Nem értettem miről beszéltek, de akkor nem csoda Gugliban én is csak a vonatféket találtam tuskó néven.
Na ezért nem viszem sehova, inkább megcsinálom én ilyen hozzáértőek vannak itt pesten...
[ Szerkesztve ]
-
-
MunezXBK
nagyúr
-
törölt tag
válasz Cheesy #80683 üzenetére
5 mm-re koptak a féktárcsáim a minimális 8 helyett, hála az előző péknek aki ~7ezer km-el ezelőtt csak beleverte kalapáccsal az új betéteket azt jóvan...
Úgyhogy kénytelen voltam tárcsát cserélni, meg betéteket. A gond csak az, hogy szorul Mikor felraktam könnyedén lehetett tekerni a tárcsát, de miután kétszer-háromszor megnyomkodtam a féket teljesen beállt, alig tudom megtekerni kézzel, és menet közben fémes súrlódó hang van. -
degec
senior tag
Szevasztok hejjj ! Mia helyzet? a kérdés persze csak elméleti !
A (#80662) Geli -> a legnagyobb király azzal a képpel ! óriási !
ja: pd tdimet vakarják koxtalanítják egr + folytószlepet!
[ Szerkesztve ]
-
degec
senior tag
jóvan téged is felveszlek a miniklubba castrolos vagy !
vezetem itt excelbe hogy ki a fas*a gyerek!
És mi pukkant el a pdben ? látom hidrotóke! ahan ez meg 150 nél dejó ! akkor nemsokára nekem is lesz ilyen bajom pffffMorris: hát hidrotőkét !ez nekem is friss infó hogy 150 nél cserélni kell
[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
Hali Urak,
Vízhőfok érzékelőből ki milyet ajánl ? ( audi a4 1,9 tdi b5) 2 napja úgy gondolta hogy kidöglik azt össze vissza ugrál stb
degec: na jó de van annyi mint a nyűg pl fekete az állítólag nem jó hanem zöldet kell venni bele meg tök tudja
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
Számold úgy, hogy a jó cuccok nem olcsóak, egy jóféle, vaban acélból készült vezértengely 60K, a hidrotőke 8X4.5K, a csavarszett 15K, (10 db a vezértengely lefogató, 8 db a pd himbához), kell szimmering, tandempumpa tömítés, ez 6 ezres, szelepfedél tömítés 2.5K, csapágysor 10K. Olaj 5 liter 11K, olajszűrő 2K, a vezérlésben még volt 52 ezer, így ott csak a szíjat cseréltettem, az 7K, majd 40 ezer múlva megkapja a komplett vezérléscserét. Még egy kis munkadíj, ez az, kb 130K az anyag, olajat úgyis cserélne az ember, de ha most össze akarom számolni, 160K körül lesz vége.
Persze mivel autóalkatrészekel foglalkozom, a nagy része ennél kevesebbe került, de nem 30K-ból úszom meg így sem. Azért már elgondolkodtam, hogy eladom a verdát, és veszek egy 2.8 VR6-os Alhambrát...
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
degec
senior tag
benzines egyterű alhamabarara.. TE JÓ ISTEN ! hallod Te még nálam is ritkább fehér holló vagy itt! tsi passzáttal is azok vagyunk nemhogy egyterűvel ! ne merd megvenni azzal ! az már tényleg lekajálja gatyádat ! vagy kimodiznak mert benzines egyterű nincs is ! agyfas*t kap itt mindenki!
[ Szerkesztve ]
-
VR6-Fan
veterán
Aztan amikor az elozo halas tulajok miatt akar csak egy vanos-t kell cserelned magadhoz nyulsz, ha mind a kettot jon a pilatesz 😁
Amugy azt a ~2t balnat eleg jol mozgatja mar a 204le-s.
[ Szerkesztve ]
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kupon kunyeráló
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest