- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
kk831228
addikt
Üdv!!
Egy havernak érdeklődnék passat b5 ,tdi motorkódot nem tudok. Hidegen pöcc-röff, melegen nehezen indul problémával kapcsolatban??
Köszönöm!!
Üdv!!
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Coyot
őstag
Szerintetek lehet valahonnan szerezni ilyen felnit 1 darabra lenne szükség/vagy kettőre és akkor a pótkerekem is alu lesz nyárra. R16", 5x112, ET45 gyári VW felni 2005-től használták azt hiszem.
Má' nem
-
-
-
Mágus2
Közösségépítő
A kérdezett kábel az olajgombára megy, amíg nem világít az olajnyomás, addig ne foglalkozz azzal a kábellal.
P0321 Ign./Distributor Eng.Speed Inp.Circ Range/Performance
16705 - a G28 motorfordulat jeladó vagy el van koszolódva, vagy érintkezési hibás a csatlakozója, vagy cserés.
Ki kell venni a jeladód, megpucolni tisztára, csatlakozót széthúzni, megmérni a jeladó ellenállását(730-1000Ohm között kell lennie) Ahhoz, hogy ehhez a jeladóhoz hozzáférj, elvileg le kell venni a szívósort a hengerfejről. Milyen motor kód ez?
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz !Overdose! #56565 üzenetére
Gyári VW volt...
Coyot: Hát na. A toldalék pin adta meg magát és egész Szegedében nem volt olyan senkinek. Marsoék szívtak vele.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Piwi
veterán
lehet szerelni,tegnap nyertem a céges bulin egy Bosch Ixo akkus kézi csavarozógépet
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
Kiskokó
veterán
Amúgy most gondolkozok, hogy nekem majd tehermentesítő is kell. Mert az én kerékagyméretem valami 65mm az új tipusú felniknek meg csak 56mm
Tudok venni ilyet vhol vay csak csináltatni ? Biztos van készen is nemhiszem hogy ritka méret lenne.
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
Nem.
57mm csak 2008 (talán 07) Óta van azelőtt nagyobb 6* mmÉs ez tuti mert vagy másfél éve is vettem egy szett felnit gumival A5 ről... Elvittem ott helybe a Taylor Gumishoz pesten... na ott olyan észlények dolgoztak hogy azt mondták ez a felni nem eredeti mert tehermentesitő kellene rá mert ráesik az agyra... mondom az audi felni... ott van benne a gyári cikszám az audi jel meg a made in germany de nem az nem eredeti... mondom rakjatok rá tehermentesítőt... áá ilyen nekik nincs ez ritka méret... mérgembe visszavittem a felnit azt hazajöttem..
[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
kk831228
addikt
(#56556) Mágus2 erre??
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
-
freaghill
őstag
Meg is találtam a vr6-ot amit mondtam korábban, hogy vittek.
-
freaghill
őstag
Golfba milyen vízmelegítő mehet? Szeretném kímélni a motort illetve az akksit is.
-
net84
őstag
válasz Mágus2 #56562 üzenetére
Köszönöm!
Már féltem, hogy valami nagyobb a bibi...olvastam elugrott vezérléstől minden szarságot.
Motorkód: BCA (lehet? csak emlékezetből van)
Ha levesszük a szívósort, akkor nem kell szoftveresen azt újra beállítani (egyik szervizben mondtak ilyet is)?
Ez a hibakód lehet független az eredeti (nem hajlandó elindulni) hibától? Vagy a sok visszapüfögés és fuldoklás okozta a koszolódás? Vagy köze lehet ahhoz, hogy nem indul?Read only...
-
Mágus2
Közösségépítő
Köze lehet ahhoz, hogy nem indul, ha elkoszolódott a jeladó. Ez a jeladó egy elektromágnes, ami magához vonzza a fém reszeléket.
Ha lekötöd az akksit, utána első indítás előtt adj neki gyújtást. várj fél percet, vedd le a gyújtást és utána lehet ismét rákapcsolni a gyújtást és indítózni. Első alkalommal tanul a fojtószelep, elteszi a vezérlő a végállás értékeit. BCA-t néztem én is a manualban.
Előbb zárjuk ki ezt, utána lesz vezérlés ellenőrzés, gyári riasztó ellenőrzés és hasonlók. A hibakód erre a jeladóra mutat.
[ Szerkesztve ]
-
net84
őstag
válasz Mágus2 #56593 üzenetére
Értem, köszi.
Akkor haladunk ezen a vonalon .Ha először otthagyjuk a szervizben, akkor most lenne két új lambda szondánk, egy új hőmérő szenzorunk és még ki tudja mi. Eddig ezeket mondták a P0171 hibára, mert más még nem volt jelen.
Az új hibakódot elkezdjük követni .
Van esetleg valami manual, hogy mi a helyes menete a szívósor le-fel szerelésének (csavar lazítási, húzási sorrend, stb.)?Read only...
-
Mágus2
Közösségépítő
Műanyag az egész és jól tömítenek a gumi alkatrészek, nem szabad túlhúzni a csavarokat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest