- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rambovits
senior tag
válasz bitpork #56307 üzenetére
Szerintem ott sok lett a nulla
Kizárt dolognak tartom, hogy 11 millába kerüljön a 10 éves allroad. 1.1 millijó viszont reális. Norvégiában voltam, ott is a környezetvédelmi szabályok miatt drágák az autók. De nem kérnek 10 szeres árat a kocsiért.A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
freaghill
őstag
Valaki keresett dugókulcs készletet korábban.
'Zoltán Csermák
Szerelők, Barkácsolók figyelem. Ipari minőségű dugókulcs készlet eladó vagy cserélhető. Black&Decker. 25 darabos. 8mm-32mm-ig. Ez nem a gagyi pár ezres black&decker. Párszor használtam, gyakorlatilag új állapotú. Bolti ára 26000Ft 12 ért vihető vagy csere érdekel érte. Ajánlatokat privátban vagy telefonon T: 06 20 3193325'net84: Köszi!
Doktor úr: Neked való kaja
[ Szerkesztve ]
-
Dr.Zoo
őstag
Azért kapott a paszuly egy new car wunderbaumot, meg délután locsolok bele egy kis gázolajat is...
(Most hogy végre készvan a szekér, gyorsan elugrom délután finom karácsonyi söröket venni.. )
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Dr.Zoo
őstag
-
Rambovits
senior tag
válasz freaghill #56352 üzenetére
Én voltam az, de inkább megkockáztatok egy lidl-ös márkát, PowerFix a neve. 10k a készlet, majd meglátjuk mennyire lesz tartós. Majd ha meglesz akkor csinálok pár képet stb.
[ Szerkesztve ]
A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
rob210
nagyúr
válasz Rambovits #56355 üzenetére
Nyugodtan megveheted, a Renault topikban most linkeltem be a srácoknak Kedden, hogy szaladjanak megvenni, mert ott mindig ezen problémáznak hogy nincs torx-készletük.
Ebben pedig 92db eszköz vanEddig mindent meg tudtam vele szerelni és valóban cróm vanádium nem csak rámondott.
Én 4 éve vettem ugyancsak a Lidlben és nem bántam meg, a gyertyakulcstól kezdve minden van benne tényleg és még a féltengely anyát 32-es crova is sikerült levennem vele ami nem kis mutatvány, mert azt 1"-os crovával szokták.Szóval jó anyag, strapabíró, csak esőben ne szerelj vele
Renault power
-
rob210
nagyúr
Mint írtam nem keveset használtam használom 4 éve van meg.
Szerinted minden amit nem ismersz az szar?
Ha gagyi lenne nem mertem volna ajánlani, hanem hallgatnék és elkönyvelném, hogy jól befürödtem vele, nem pedig megszívatnék vele másokat.
Kössz, hogy ezt nézed ki belőlem.Nem minden esetben az a jó ami megfizethetetlenül drága.
Renault power
-
Ck.
addikt
Az alsó es a felső nívó között mennyi lehet kb.?
-
petyametyo
aktív tag
Tud valaki tanácsot adni abban hogy meg bontás nélkül hogy lehet megálapítani azt hogy a kettős tömegű lendkerék jó vagy rossz ?
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz petyametyo #56372 üzenetére
Leálláításnál csörög, alalpjáraton lefetyelő hangot ad ami megváltozik, ha kinyomod a kuplungot. Alapjáraton vibrációt érezni a kormányon vagy a pedálokon.
Ezekkel csak azt tudod megnézni, hog kezd-e elhasználódni, az elhasználódás valódi mértéke csak azután látszik, ha levették a váltót.
[ Szerkesztve ]
-
petyametyo
aktív tag
válasz Mágus2 #56374 üzenetére
Normál használat mellet normális az ha 30000 km alatt kb 1.5 tönkre megy ,akkor volt cserélve .Leállításnál ,be indításnál van zörgés ,de nem mindig . jobbra kanyarodásnál gáz adásra -elvételre koppan 1-1 -et ha ugyan ezt balra nem csinálja
Szerk:
Futómű ok ,minden cserélve rajta,szó szerint. féltengelynél ,belsönél nem lehet valami ?
[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz petyametyo #56375 üzenetére
Kanyarodásnál koppanás inkább futómű - vagy ami maradt belőle a magyar utakon.
rob210 -jó ötlet, bak is lehet. Ebből 3 is van. Motor váltó és kitámasztó alul.
Kinek mi számít normális használatnak. Városban csak 3.-ig szabad felváltani. 1500-as fordulat alatt nem tartjuk, csak ha alapjáraton megy, se fékezésnél, se gyorsításnál. Ha egy párszor lefullad, az is nyírja, no meg ha nehéz terheket húznak vele, vagy túl nagy nyomatéknak van kitéve.
[ Szerkesztve ]
-
rob210
nagyúr
Nem lehet, hogy a motortartód van ki?
Nekem ugyan más kocsi, de akkor csinálta a jobbra gázadásra kopogást, meg amikor indítóztam amikor ki volt a lelke a váltó oldali bakomnak.Renault power
-
Mágus2
Közösségépítő
Fojtó szelep működik, ami leállításnál lefojtja a motort?, Ha az nem megy, elég csúnyán áll le és határos időn belül tönkrevágja a lendkereket. Cserekor milyen lendkerék ment bele, remélem nem Valeo, mert az nem bír ki többet. Csak LUK vagy SACHS.
[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz petyametyo #56380 üzenetére
A legutóbbi hsz.-ben tettem videót. Ott látod a helyes működést. Leállításnál a fojtószelep bezár, majd kinyit, ha már leállt a motor. A fojtószelep egy egységet alkot az EGR szeleppel, ott látni a tengely mozgását.
[ Szerkesztve ]
-
freaghill
őstag
Taat újabb feladat. Képeket 3as golfokról aminek a motorháztetőjén karbon fólia van, illetve olyat ahol még a kis bajuszon is van. (hűtőrács és lökös közötti részre gondoltam.)
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz petyametyo #56386 üzenetére
Dobj egy képet, hogy honnan van ledugózva a cső.
Cikkszámot adok este.
-
válasz Rambovits #56351 üzenetére
Pedig be van csukva. Nem olvastad h egy fapados nissan note 140000 dkktól indul. És akkor még csak 4 kerék, kormány meg üveg amit kapsz! És a környezetterhelés és teljesítmény szintén beépül az árba különböző adók útján. Éppen volt egy allroad 2003ból Koppenhágában 149000 ddk , és amikor esmerős megnézte aszont h a kutyáját nem engedné bele...
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz petyametyo #56391 üzenetére
Van ilyen vékony csöved? Rá kellene dugni a fekete membránra és megszívni, hogy tartja-e a vákuumot.
-
-
Rambovits
senior tag
válasz bitpork #56392 üzenetére
Egyefene, hiszek neked. Már Norvégiában is néztem nagyot, amikor láttam az autók árát..
Itthoniakhoz képest kb kétszeres minden... Pl. allroad 55-140k-ig van a 2000 körüli évjáratoknál.
De az ottani fizetésekből ezt simán kicsengetik Maradtam volna kint, mostanra már összespóroltam volna egy itthoni lakás árát...A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest