Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mágus2

    Közösségépítő

    Még nem is említettem, mit szívtam hétvégén a hátsó fékkel. :Y

    Kezdett elég harmatos lenni a kézifék, gondoltam megnézem mi a gubanc. A jobb oldalon összeroppant a kézifékért felelős tengely a féknyeregben. :Y Mivel gyorsan kellett, vettem egy bontottat(szombat este 7-kor :B ) A donor egy angol leon volt. A donoron a kézifékes rész fasza penge volt, de a porvédő kicsúszott, amikor a 3 balkezes bontós levette. :W

    Feltettem a leon nyerget az enyémre, kitapostam belőle a hengert, visszatettem a porvédőt, visszatekertem a hengert, lelégtelenítettem, és olyan szarba lépős lett, hogy csak lestem. Mivel már besötétedett, hagytam a francba. Vasárnap reggel rászabadítottam a vag-com kábelt az ABS pumpára, és úgy légtelenítettem, hogy közben nyomta a fékolajat az ABS pumpa.

    Olyan fék lett, hogy most meg kell tanulni vele fékezni, főleg városban veszélyes. :Y Minden kisebb pedálérintésre be kell hunyni a szemünket, hogy ne essen ki. Vagy 30%-al feljebb fog. Már megszoktam, hogy a pedálút első harmada, csak arra jó, hogy megspanolja a betéteket, no most abban az egyharmad pedálútban már a satu is benne van. ;)

Új hozzászólás Aktív témák