- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Asztrofotózás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcsi23
veterán
válasz VR6-Fan #32250 üzenetére
Az nem rossz. Bár kicsit alacsony a feszkó, mármint az akksi hosszú életét biztosítandóan (elvileg).
Itt a banner (69Ah-s) most lesz 2 éves - remélem, nem problémázik még.
Ismerős másfél éves pözsójában most hasalt el az akksi. Ez azért gáz....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
rob210
nagyúr
-
m3tr0
őstag
Na, jövő héten viszem a kocsit a szerelőmhöz, mert a "rokon" szerelő eléggé durva árat mondott egy olyan felújításra amire nincs is szükségem.
Az azért elég durva,hogy az autóm árának majdnem negyedét akarta,hogy ráköltsem. -
AMD Power
titán
Kell Audibb Audi?
Menetpróba: Volkswagen Golf 7 (2012)Eltudnám viselni.
-
-
Morris
veterán
Mesélj már egy kicsit, miben tér el a két felújítás?
Csak kíváncsi vagyok, hogy kell negyedmilliókat költeni egy motorfelújításra
Ahogy én számolom
Anyag: gyűrű szett - max kb 30k, vezérlés csere - max kb 55k, szelepszárszimering kb 5k, hengerfejsíkolás + hf tömítés max 15k, + mdíj[ Szerkesztve ]
-
Füge007
senior tag
Sziasztok!
Seat Cordoba 1.4 2002 évjárat, hol található ebben a benzinszűrő, és hogy férek hozzá?
Füge
-
m3tr0
őstag
válasz Morris #32265 üzenetére
Arról van szó,hogy az ismerősöm azt mondta, gyűrűzzük meg meg csináljunk meg rajta egy nagy generált ez állna meg 80 ezerből munkadíjjal.
Gyűrűszett:25.000, tömítéskészlet 17.000, olaj+szűrő 8000, +hengerfejmunka+ munkadíj.
Hát nem fogok a 400k autómra 80 ezret költeni azért,hogy a fél liter helyett csak 2,5 deci olaj fogyjon el.A szerelőm akihez meg járni szoktam azt mondta, hogy azért mert megevett most az autó 7000 km alatt fél liter olajat ne csináltassak generált. Vigyem el hozzá, átmossa a motort,hogy ne legyen szutykos, megcsinálja az olajcserét aztán mehetek utamra.
Nála már voltam máskor is mindig korrekt volt és megmondta,hogy most ez vagy azt cseréltessek ki."Csak kíváncsi vagyok, hogy kell negyedmilliókat költeni egy motorfelújításra" <- ezt nem értem. Nem mondtam hogy negyedmillió lenne.
-
Morris
veterán
-
Füge007
senior tag
Az akna rövidsége miatt ott nem is néztem, na majd hétvégén újra aknára állok
Apropó, a sebváltó olaj szintjét ennél hol tudom ellenőrizni? Tipikus, hogy a váltó alsó kulisszájánál olajos, megnézem nem szeretném ha nővérem verdájában meghalna a váltó olajhiány miatt.
Füge
-
narancsnn
senior tag
Nem tudom láttátok-e, vagy linkelte-e valaki de szerintem nagyon komoly
-
VR6-Fan
veterán
válasz Morris #32280 üzenetére
2éve volt, saját szarom, nem emlékszem már mindenre pontosan.
-gyűrű szett 20e
-csapágy szett (csak HK) 20e
-olajpumpa 15e
-hengerfej felújítás( ) 30e
-tömítés készlet:30e
-gyöngyözés 10e
-horganyzás 5e
-járatós olaj+szűrők 10ehirtelen ennyi jut eszembe a motorhoz kapcsolódóan, mindenre min 15% kedvezmény, de átlagosan 30%, munka díj nincsen.
[ Szerkesztve ]
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
Morris
veterán
válasz VR6-Fan #32282 üzenetére
ja, persze, ez generál. El is hiszem, hogy ez benne van 250-be.
Viszont a sima gyűrűcsere megvan "szerény" 150k-ból. Már ha feltételezzük, hogy a régi vezérlést nem tesszük vissza és a többi tömítés és csapágy rendszerhez nem kell hozzányúlni.Még az a jó Neked, hogy nem kell munkadíjat fizetned, és értesz a dolgokhoz. szóval nagy respect
-
VR6-Fan
veterán
válasz Morris #32284 üzenetére
jah hát azt nem számoltam hogy ingyé jutottam egy 80e km-s blokkhoz stb stb, festékek, vagy azt a tényt hogy 3 napig mostam a cuccokat, szó szerint fogkefével...
szimpla gyűrűzés, meg van 40-50e-ből, ki se kell venni a motort, legalább is foswágenéknél.
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
tomcsi23
veterán
Eleinte csak a hangját hallottam, majd megláttam egy hasonló szépséget. Ijj, mondom...
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztrofotózás
- Politika
- Gumi és felni topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen processzort vegyek?
- Trump vagy Harris
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest