- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Oracle
senior tag
válasz FoBCRaistlin #32034 üzenetére
Gyári cuccokkal jön ki ennyire vagy utángyartottal? Én gyári alkatrészekből akarom megcsinálni.
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz narancsnn #32067 üzenetére
Ha esetleg érdekel a kocsid gyári eredeti felszereltsége, akkor itt egy dekóder.
Már csak a matricádat kell megkeresni a pótkeréknél.Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
narancsnn
senior tag
válasz FoBCRaistlin #32068 üzenetére
Köszi, meglesem.
Egyébként, ha minden igaz akkor a bőrözésen, és a fejegységen kívül minden gyári.
De majd most kiderül... -
8th
addikt
Ejj a a rendszámára kíváncsi lennék.
...
-
VR6-Fan
veterán
válasz Kickass #32074 üzenetére
tegnap csak beszórtam kicsit ide oda tekergettem, hát a közép az eltűnt
ma gyorsan vissza vettem alapra kicsit vissza a mélyből, egész élhető lett, magas mondjuk kicsit sok nekem, de az bármelyik fejnél, majd meglátjuk, erősítőn nem tekertem semmit, majd ha lesz két szusszanásnyi időm akkor, resetelem a fejet és 0-ról elkezdem állítani az erősítőt, meglátjuk mi sül ki... remélem jó lesz és nem kell tovább adnom...xplod állásba meg hangos quva hangos... csak hát nem ez a cél, nem ezért lomiztam össze a motyokat
[ Szerkesztve ]
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
-
VR6-Fan
veterán
válasz MunezXBK #32077 üzenetére
ha már magam rakosgatom össze, akkor szeretném magam is állítani, meg ami neki jó az lehet nekem nem éppen tetszik, vágásokat, kéne össze hoznom, csak egyszerűen nincs időm most pöcsölni freki generátorral...
utána már kinek mi a szimpi alapon megy.
Kickass:én is!
előlap berakás bonyolultabb tényleg, de annyira nem vész szerintem.[ Szerkesztve ]
-
-
VR6-Fan
veterán
válasz bitpork #32088 üzenetére
igazából a nem másnak csináltam, hogy örüljön neki, párom, meg aki úgy hallotta az elözötől is ki volt, nyomásra, hang minőségbe/élménybe is a legtöbb ember megelégedett, akik hallották, nekem volt kevés csak, leginkább a nyomás része annyira nem is izgat, akkor nem is nyitott láda lenne.
ha már láda, az mitől lehet hogy peng -jobb szavam nincsrá-, van egy ilyen mellék hangja?
nagyából célom sikerült elérnem, egész élvezhető koncert élmény szerűség jött össze, normális zenével, bár kicsit még steril a hangzás ezt tudjam be a fejegységnek?
-
Ha nem azt akarnák nem lenne Mark Levinson meg Harman Kardon meg a hasonszőrűek akik ezzel kínlódnak. Barátom ez utóbbinál dolgozik, és akárhogy füleltem eddig ismerősök 7er-jében, valahogy soha nem azt kaptam amit dicséretben hallottam róla.
Nem vagyok audiofil, de legnagyobb bánatomra piszok rövid idő alatt megfájdul a fejem ha egy nem a fülemhez igazított szettet hallgatok És lehet elfogultsággal vádolni de a Gazsi által felvonultatott Bose is éppen éppen megüti a mércét. A Mark Levinson kategóriákkal jobb.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
válasz VR6-Fan #32092 üzenetére
Hát, ez sok mindentől függhet: erősítőn van crossover? Az előerősítés mosfetjének a kimenő maximuma milyen arányban áll a ráküldött és elvárt kimenő teljesítménnyel? A fej előerősításe mekkora? És amit sokan lebecsülnek: a láda környéke mennyire van zaj illetve hangszigetelve?
És Munez jól mondja: egy zárt láda is csodákat művel.
-
Ebben csak részben értünk 1-et. LEhet jobbat összerakni, de ha van lehetőséged egy LS400 v utódjába ülj be és hallgasd meg a gyári ML-t. Persze nem tökéletes, de jó.
Na meg ezeknek autó kategóriába pl a Pio szállít be egynek. Viszont az utólag befaragottak többsége behatárolt a pénztárca és a hozzá nem értés miatt.MOD: Gazsi extra listáján is sokszámjegyű ojrót kértek a bőzéért, amit nem ért meg, de alapjában véve elviselhető a 9 picsogó inklúdid láda.
VR6: Csak arra akartam utalni, hogy hiába a sok szám, meg papíron létező minőség, ha
1- az elvárásaink nagyok ( pölö az erősítő max kimeneti teljesítményének a 2/3-át (sicc!) meghaladó teljesítményen akarjuk hallgatni
2- ha a picsogók PMPO-ját akarjuk hallani, amikor azok névleges vagy rosszabb esetben 1x-i jellemzők.
3- ha a nagy nevek által szépen beburkolt cuccok, csak átlagos alkatrészekből állnak, amit csak digitálisan akarnak egy ilyen-olyan szűrővel v maszkkal javítani.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest