- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- CPU léghűtés kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balupapa
senior tag
válasz AMD Power #28750 üzenetére
ugy vettem észre egyebketn h a drágább VW-esek is kezdenek átmenni belvárosban "BMW-s bunkóba"
Munez: igen, okos dolog volt rabosítottak, ujlenyomatod megvan nekik
EZ a kerék kulcsos dolgo votl a tökéletes lehetőség hasonlít az én kígyosomra
[ Szerkesztve ]
_-=*WheelWhores*=-_
-
törölt tag
Gondoltam beteszem ide is.
1991-es skoda favorit 2gazdás nem volt garázsban sosem.Szervizelt és 55.650km van benne.Garantált.Most a gazdája eladja miután kicsit nálam átkozmetikáztatta az autóját.
Szóval aki most szeretne venni egy skoda favoritott az kérem írjon rám.Tudom első hallásra 250.000ft sok de azért ritkán jut az ember hozzá egy 1991-ben gyártott 55.650km-es autóhoz.Max kereskedőnél vissza tekert órával.... -
FoBCRaistlin
őstag
válasz MunezXBK #28751 üzenetére
Voltak "idegesebb" időszakaim is. Tudnék mesélni.
Már korábban írtam, sokat változott a világ.
Régen ha bajod volt valakivel "megbeszéltétek" valahol. Ma meg csúnyán nézel, aztán feljelentenek meg csüccs lesz.Balu:"ugy vettem észre egyebketn h a drágább VW-esek is kezdenek átmenni belvárosban "BMW-s bunkóba"" A számból vetted ki a szót.
[ Szerkesztve ]
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
Rolli
aktív tag
Sziasztok.
Érdekel valakit gyári 2 dines gps-es kihangosítós cucc olcsón?
http://www.honda.de/automobile/zubehoer_sd_navigationssystem.php
-
-
-
törölt tag
Minap csináltam egy skoda feliciát komplett fényezés.Ott is elől beázott az anyos űlésnél.Vitték minden hova.
Szélvédő kivétele után látszott,hogy anno tőrve volt és igen csak trehányul csinálták meg.
Szélvédő ragasztő+egy kidergumi bánta meg kb 1óra munkadíj.Kiprobáltuk utána ill. napokban volt az a nagy eső rá is kérdeztem a gazdájánál.Semmi baja.
-
tomcsi23
veterán
válasz FoBCRaistlin #28787 üzenetére
Az ellen nem véd.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz tomcsi23 #28788 üzenetére
De velem egykora születésű....
Node...tegnap volt "szerencsém" haladni egy 1,5 10x lóerős SX4-el.
Négyen ültünk benne, rajtam kívül 3 nő. Mit is mondjak? Már 2 ben mire leforgott elaludtam.
Te jó isten, az első kanyar után könyörögtem vissza Luigit.Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
rob210
nagyúr
-
tomcsi23
veterán
válasz FoBCRaistlin #28789 üzenetére
Olyannal mentem én is anno. Annyira nem gáz, lehet vele közlekedni. Egyszer még előztem is.
Rob: 3 nővel a megánban? Bármit.
MunezXBK: annyira nem gáz tényleg. Más kategória nyilván.
[ Szerkesztve ]
-
FoBCRaistlin
őstag
-
t1
addikt
válasz FoBCRaistlin #28789 üzenetére
Főnökasszonyomnak is ilyen SX4-e van, az én Swiftembe is felüdülés visszaülni utána... hát még Luigiba
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz FoBCRaistlin #28795 üzenetére
Nos 99 ló 1140 kiló... hmmm. Ok, hogy nincs nyomatííík, de forogni is alig akart.
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
t1
addikt
válasz FoBCRaistlin #28796 üzenetére
Tipikus 16V, 4500 után nagyon szépen húz leszabályzásig de addig 0 ( mihez képest ) nekem 8V van ugye és sokkal dinamikusabban tudok vele haladni az SX4-hez képest, a másik meg a fogyasztása a céges nem eszik 7-8l alatt vegyesben ( Bfüred-Paloznak között) ha meg tolod is neki akkor 10l....
-
AMD Power
titán
A Volkswagen bekebelezte a Porsche-t
Már szinte sportot csinálnak ebből.
-
tomcsi23
veterán
válasz FoBCRaistlin #28798 üzenetére
Igen-igen, úgy 4500-tól "nyit a szelep". Meg a plusz 3 személy, ha csak filigrán félmázsásak is, az is 150 kg. Ja, meg a klíma..az enyém is megérzi, de ugye, itt jut is, marad is.
Jut eszembe, mióta aktív a klíma, általánosságban egy fokozattal kisebben közlekedem, mint előtte. A min. fordulat 2000 környéke.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest