-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz rasotamas #204099 üzenetére
Kellett egy ilyen kábelköteg ami jelen keresztül digitálisan kapcsolja a bose erősítőt. Annyi hogy ehez kell egy kapcsolt 12v-os szál ami a gyári quadlock csatiban nincs meg ezért gyorsan a biztitáblából behúztam egyet a rádióig.
Érdekesség hogy a kis kütyün amit beépítettem csatornánként lehet állítani a jelerősséget is.
Smoke some weed nigga!
-
Kiskokó
veterán
válasz Wiz Khalifa #204101 üzenetére
Mivaaaan veled tákimáki? De nagy autóvillamosságis lettél :P
BUÉK neked és
Mindenkinek!| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
válasz Wiz Khalifa #204101 üzenetére
Ez nem minden fajtát kezel tudtommal. Barátom Multivanjában pl nem bírta életre csiholni a plusz szállal sem a bose erőlködőt. Mivel nem a kapcsolt szál kapcsolja az erősítőt hanem a can-buson kiadott jel.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz Kiskokó #204102 üzenetére
Mindig mókolom a hangtechnikákat.
Mondjuk nekem az ülése alá berakott subwoofer nem jön be, de haver oda van érte.
#204103bitpork:
VCDS-ben át kell állítani az erősítőt hogy ne canbus kapcsolja. Van olyan opció hogy kábellel kapcsolja és line-on kapcsolja. És ebben az esetben működni fog. És ebben az esetben a canbus kiesik a képből.[ Szerkesztve ]
Smoke some weed nigga!
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!
Akadt egy is problémám.. tegnapi nap folyamanán a jobb oldali tükröm megadta magát, elengedett a ragasztó, és le jött a tükörlap. Egyben van, megragasztottam 2 komponensű ragasztóval, de szerintem annyi, mint halottnak a csók. Rendelni szeretnék hozzá, ki milyen ajánl? Néztem Alkar illetve TYC márkát, ugyan abban az árban mozognak..ezt néztem ( [link] )
Illetve ha már itt tartunk.. Az autóm 2007-es, 1.9 PDTDI , BXE motorkódos. Üzemanyag szűrőt vennék hozzá, Mann Filtert. Ugye ott figyelni kell, hogy melyik jó hozzá. Ezt néztem, szintén jó? [link]
Köszönöm!
-
bul07
nagyúr
válasz zeus_2k14 #204105 üzenetére
A szűrő házán rajta van hogy milyen kel bele
Amúgy mégis milyen kocsi, mert így nehéz kikeresni itt [link]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
rob210
nagyúr
válasz zeus_2k14 #204105 üzenetére
Ilyen helyekre nem jó a két komponensű ragasztó.
Szélvédő ragasztó kell, ami gondolom nincs.
Vagy kétoldalú ragasztó , ez nem vicc!!!
A 3M es nek 35 kg, a teherbírása (illtve van olyanja aminek annyi), így azt nem hagyod el autópályán se.[ Szerkesztve ]
Renault power
-
diegho
nagyúr
Loctite 319 kell a tükörhöz.
-
diegho
nagyúr
válasz rasotamas #204112 üzenetére
De ez oda való, nem olvastam el az eredeti hsz-t, hogy mit kerestek. Ha külső tükörhöz, akkor pattex-nek vagy loctite-nak van erre ragasztója. Pár hete vettem loctite gel-t, akkor néztem rengeteg ragasztót és kifejezetten emlékszem, hogy volt amin fel volt tüntetve a külső tükörlap.
-
imyourfriend
őstag
Fékolajból ki milyet szokott használni/mit ajánl, szükséges cserélni? Mennyi kell a 3-as Oktávba? Köszönöm előre is.
-
Logitech
aktív tag
válasz imyourfriend #204114 üzenetére
Márkaszerviz először 3 év után cseréli, utána 2 évente. A 2 évet szokták itt a fórumban is ajánlani.
-
veterán
válasz Wiz Khalifa #204117 üzenetére
Már sztem mindenki főleg Invite Onlyban tolja.
https://tinyurl.com/rasoapro
-
Qru
MODERÁTOR
válasz imyourfriend #204114 üzenetére
Olyan kell amit esp-s autokhoz fejlesztettek. Ate SL.6 pl.
#nincsbennetarcsi
-
daniel2121
senior tag
Az 1,5 Tsi motor ami a 2018-as Skoda Octiban van mi a vèleménytek? Jobb mint az 1,4Tsi?
-
imyourfriend
őstag
válasz Logitech #204115 üzenetére
+Qru
Köszönöm, ki lesz cserélve majd a féktárcsákkal, fékekkel együtt.
Ma reggek tolatok ki az udvarból, minden rendben van az autóval.. működik a tolatókamera, bár utóbbi időben a kép picit csíkozott néha de rendben tette a dolgát. Ma este indulok el melóból, hátramenetben kapcsolok és nincs kép. A relé ami kapcsolja a tolatókamerát az kattan éppúgy mint eddig, a tolatókamerán hátul van négy világító pont a sarkaiban azok is világítanak csak belül a kijelzőn nem kap képet a rendszer. Utángyártott utólag lett beszereltetve előző tulaj által. Nincs összekötve az autó rendszerével, anyósülés A oszlopánál jön fel a madzag oda van szerelve a kamera.
Mivel tudom kimérni, hogy a kamerának van-e baja? Milyen kamerát érdemes beépíteni tolatókamerának, mennyire bonyolult szétborítani a bódét? Gondolom az anyós ülés A oszlopánál húzhatták le a madzagot, szerencsém van akkor alul végig majd a csomagtér ajtaja felé vették az irányt. Picit bosszantó, mivel utángyártott ezért nagy tételre nem gondolok valami megbízható jól működő kamerát teszek helyette, a Skoda rendszerébe nehéz bekötni? Úgyértem mikor hátramenetet kapcsolok mutassa a fedélzeti monitoron vagy az csak gyárival működik?
-
szabzoltan1
tag
Üdv
Engem az érdekelne hogy a b7 passat rns510es fejegységhez szeretnék tolatokamerát.
milyet ajánlotok és mi kell a beszereléséhez.
gyárilag sajnos nincs benne de szeretnék. -
chopin42
addikt
Üdv!
Boldog új évet!
Skoda Octavia MK1 Tour 1.4 16v, 2006.
Napi első/full hideg indításnál ugye magasabb az alapjárati fordulatszám (1100), kb 1 perc alatt esik lejjebb. Nem régóta míg nem esik le, kicsit "rángat", bár lehet korábban is csinálta, páromnak tűnt fel, aki ritkán ül mellettem. Ma este is csinálta, de mikor lejjebb ment, akkor sem simult ki teljesen és villogott a "check engine", majd elaludt és minden oké volt. Majd lesz nézve hibakód, de addig is: mi lehetett?
Ezen kívül a sofőrablak "csattog" lehúzásnál és felhúzásnál, 2 napja csinálta először, akkor alig akart felmenni. Bowden?
KöszönömSzakmai kérdések csak a fórumban...
-
imyourfriend
őstag
válasz imyourfriend #204123 üzenetére
Néha néha felvillan a kép, lassan tölt be, a belső monitor megfelelően működik ebből úgy tűnik a kamerát érhette valami gondolom bepárásodott aztán el is használódott. Ahhoz mindenképp le kell bontsam a csomagtartó ajtaját, hogy megnézzem egyáltalán milyen kábel kell hozzá, akkor már érdemes olyat tenni ami csomagtér ajtónyitóval egyben van? Azok mennyire megbízhatóak mind ajtónyitás mind kamera szempontjából?
-
tibbike01
őstag
válasz daniel2121 #204121 üzenetére
Nincs még róla sok tapasztalat, de Mágus szerint nem jó ötlet a hegerlekapcsolás hosszútávon (mert ugye ez az egyik újdonsága ennek a motornak). De én is szívesen látnék véleményeket az 1.5TSI-ről.
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
válasz molnarpeter #204128 üzenetére
Na ennek a felét értettem kb kifejtenéd bővebben légyszíves.
focvis: nem tudom, de tippre igen.
[ Szerkesztve ]
-
Bandit21
addikt
Autó ápolás kérdésem lenne - mivel a Kodiaqot érinti ezért jövök itt vele.
Régi beton garazsunk van ami belülről meszelve lett kb 20 éve, azóta is szép fehér (hurrá).
Viszont be repedt a teteje nem volt még időm a bitument rendbe tenni.Az ünnepek alatt állt a Skoda, tegnap néztem rá. A plafonbol csöpögő víz egy hét alatt egy nagyszerű kis cseppkő képződményt rajzolt a motorháztetőre.
Folyik lefelé és a mészbol ott egy sötét csík, gyakorlatilag víz köves lett a motorháztető.
Van valakinek ötlete hogy lehetne a lakkot védve eltüntetni?
Sima vizes szivaccsal megtoroltem, ami friss volt le jött azonnal ami egy hetes lehet az meg ott maradt így is. Az ujjam ha végig húzom rajta pár tized század mm vastag.
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Bandit21
addikt
válasz yodamester10 #204132 üzenetére
Ez nekem akart jönni?
focvis, Qru,
Köszönöm. Úgy voltam vele hogy az ecet mar és a lakkot nehogy meg kezdje.
[ Szerkesztve ]
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
daniel2121
senior tag
válasz molnarpeter #204128 üzenetére
DADA motorkód 68.000km van benne,nem szándèkozom megtartani 10èvre. 150-200.000km-nél menne a hàztól. Addig csak nem lenne vele gond.
-
6030D
Ármester
válasz daniel2121 #204138 üzenetére
Használni jó ezt a motort, abban nem lesz gond. A szervizről nem tudok nyilatkozni. Holnap megy 3 év/40e-s ellenőrzőre, de úgyse mondják meg, ha rossz.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
-
Vegha
senior tag
Kombi Octavia II-höz (2007 ev vegi, facelift elotti) tudnatok ajanlani kulturalt, meretpontos uleshuzatot ? Egyre aktivabb a gyerek es nem szeretnem ha a karpit (is) karat latna.
-
gzbotii
nagyúr
válasz gzbotii #201581 üzenetére
Ha már kérdeztem, és végül kaptam is tanácsot, akkor jövök egy kis visszajelzéssel a topicnak is:
Egy Schiffert előmelegítőt vásároltam, amit bár nem túl nagy kezdeti lelkesedéssel, de a szomszéd szerelő beépített a Golf 4 1.9 TDI autómba. Főleg megfelelő helyet volt nehéz találni, lévén elég nagy dologról van szó.
Lassan két hónapja használom, főként azért szerettem volna egy ilyet, hogy télen valamennyire minimalizáljam a kopást, kormolást. Van egy okos-konnektorom, azzal szoktam időzíteni a bekapcsolást reggel. Eddig -9/-7 fokok voltak maximum, akkor is nagyon szépen, könnyen indult 30-60p előmelegítés után. Langyos levegőt tud is fújni már induláskor, bár a vízhőfok mutató, hogy megmozduljon kell 4-500m.
800W-os, amit el is használ egy óra alatt az okos-konnektor szerint - egy hét használat azért már szépen látszik a villanyórán.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
nesa
veterán
Sziasztok!
Főleg a szakikhoz szol a kérdés octavia 2014 1.4tsi 140le valakinek sikerült az olajleeresztő csavart beleszaggatni most be van ragasztva , na most a karterbe nem tudja valaki mennyi menet van, nem hiszem hogy csak az a 16mm mint a csavar hossz, mert ha van ott még menet akkor raknék bele hosszabb csavart, Pl merci is M14x1,5 csak jelentősen hosszabb, még kb 2 olajcserét kellene kibírnia. -
bul07
nagyúr
válasz F_Zolee #204143 üzenetére
Van olyan megoldás ami a olajteknő aljára kel rögzíteni és úgy melegít, ha jól néztem régen
Ki akartam keresni linkelni csak véletlen rányomtam küldésre így már nem tudom
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
molnarpeter
nagyúr
válasz gzbotii #204142 üzenetére
Köszi a beszámolót, jó lesz ez Vízszintes viszonylatban mennyire van lent a karterhez, bölcsőhöz képest pl? Kábel/csatlakozó hogyan lett megoldva?
Esetleg infrás hőmérővel vagy diaggal nézve érdekes lenne, hány foknál kapcsol le a túlmelegedés védelem.[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
válasz molnarpeter #204147 üzenetére
1.6benzinhez nincs olyan szerintem. Már a hőcserélő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest