Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rasotamas

    veterán

    válasz Qru #196129 üzenetére

    Qru: Itt DSG váltó átírásra ajánlod az LA chipet
    molnarpeter: Itt DPF/ javított csalószoftver korrigálásra ajánlod az LA chipet.

    Beszéltem velük, konkrétan a pestivel, mert melóhelyemhez nincs messze és az Oroszlányi központ ha jól látom hétfőnként zárva van.

    Csalószoftver: Visszaprogramozást nem csinálnak. DPF regerenálás ritkítását nem tudják megoldani, amit tudnak, hogy teljesen kiírják a DPF-et, de akkor ki is kell venni, amit ők is vállalnak, akkor az plusz egy nap és plusz néhány tízezer forint. Azért teljesen kiiktatni nem szerettem volna, csak az élettartamát maximalizálni.
    DSG átírás: Azt mondja a fickó hogy régebbieket nem tudják, csak kiszerelt váltóval (amit nyilván nem), újabbak már OBD-n írhatóak, a váltás pont 2012 és az enyém is 2012, ha odaviszem akkor látják.
    Elvileg váltási pontok akkor az újabbaknál átírhatóak, de olyat, hogy amikor fékezés után már csak 5-10km/h a sebességem amikor felengedem a féket, és amíg a gázhoz nem érek hozzá ugyan ne kezdje már a váltó csúsztatni a kuplungot fölöslegesen húzva az autót és imitálva a hagyományos automatát, na olyat nem tudnak.

    Kicsit az az Oroszlányi cég, kihelyezett tagozat korlátozott szakértelemmel szájíze volt a dolognak, ugyan az a program kerül rá mintha amoda vinném azt mondta.
    Nagy igényeim nincsenek, a chiptuning 80 ezret kiköhögöm ha kell (nem írják ez bruttó-e vagy nettó), persze akkor már legyen bő 200ló 400Nm. De én ellennék az eredeti csaló dízellel hogy maximalizáljam a DPF élettartamát (nameg a kb 330-ra esett nyomaték helyett a papíron 350, valós 370 legyen meg) , és egy váltótuninggal hogy maximalizáljam a kettőstömegű(k) élettartamát.

    https://tinyurl.com/rasoapro

Új hozzászólás Aktív témák