Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vzsryl

    nagyúr

    válasz bitpork #185326 üzenetére

    Én azokat is kopó alkatrésznek tekintem, és úgy nézegetem főleg a dízeleket, hogy fenntartok egy nagyobb összeget csak ezeknek az alkatrészeknek a cseréjére. Ahogy néztem a piacot a benzinesek azonos autóból, azonos felszereltség mellett kb 1M-val drágábbak, szóval ha nekem most nagyobb költségeim adódnának a dízellel, akkor tulajdonképpen "nem zavarna". Alapból úgy állok hozzá, hogy minden is kijöhet az autón, aztán ha mégsem, akkor több pénz marad a számlámon...
    Számomra az a lényeg, hogy ne legyen a járműnek olyan kártörténete, amiben sérült az utascella. Csak hétvégi, kirándulós, nyaralós babaszállítónak lenne használva, tehát a biztonság a cél (meg a méret). És ez a Superb volt az első olyan hirdetés, ami újonnan magyar forgalomba helyezésű és nincs kártörténete.

    Típushibáról nem tudsz esetleg?

    #185327 yodamester10 : Az első tulajdonos egy cégvezető volt, aki nem ingázott vele. A jelenlegi tulaja a covidig csak hétvégi autónak használta, viszont a covid óta ingázik vele BP-re. De igazából az állapotot fogom nézni, nem a km-t.

    Az eladó felhívta a figyelmem arra, hogy van egy horpadás a jobb első ajtón, de ő nem merte kihúzatni, hogy ne pattanjon le a fényezés.

    megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖

Új hozzászólás Aktív témák