- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lassú Víz
addikt
válasz fi:zi'k #45896 üzenetére
Nyugati fekvés, 10. emelet. Alattunk iroda, redőny nélkül, csukott ablakokkal, mert nem dolgoznak ilyenkor. Felettünk a lapos tető. Folytassam?
(#45900) Mercutio_: Kb. ezt lehet elérni nálunk is egy szobában. Többi meg 30 felett jócskán. De holnap húzunk víz mellé egy hétre.
[ Szerkesztve ]
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
-
Mercutio_
félisten
Skacok!
Lesz a héten valami sörözés?
Elvileg szerdán vagyok utoljára pesten, aztán irány a vidék egy szerdai sörpintés pont jó lenneEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
zool1
őstag
+10 fok es futunk...
-
Real_Necro
veterán
válasz Mercutio_ #45900 üzenetére
Annyi lakáson belül van légkondi nélkül behúzott sötétítő függönyökkel. Azért jó volt valamire az a panel program.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
Affene Daa-raa megelőzött...
No jóccaka!
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
*Ropi*
félisten
-
t_a_m_a_s
addikt
Nikonból az utolsó 10 hsz-t nem mentette senki? Alakul a topik megint....
Holnap majd jól beletépünk...
-
cOxeR
Ármester
Mai szánalom, hogy ebben a tetves országban mindent meg lehet tenni.
Megszűnt vállalkozói számlámra érkezett utalás, felhívom a bankot, hogy mi a helyzet ilyenkor, miért fogadnak el egy ilyen utalást és miért megy át a banki rendszeren, nem létező számlaszámra utalás.
Válasz semmi...
A pénzt 2 hét alatt küldik vissza ebben az esetben az átutaló félnek.
Miért?
Mert ez a banki szabályzat.
Főnöke?
Nem kapcsolhatom, mert a szabályzat nem engedi.
Szerintetek?
Bemegyek egy fiókba és úgy leüvöltöm a fejét a bent lévő fiókvezetőnek, hogy megőszül.
Ezért tart itt ez a köcsög ország...[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz t_a_m_a_s #45918 üzenetére
kellett volna? Remelem valakinek van backup
asszem egyik srac mondta,hogy FF-re a 28-85 mennyire szar, es hogy o a D610en csak 2 fixet hasznal es milyen klafak. aztan jott az oltas, (nem emlekszem, talan Larry-tol vagy m3ss-tol, esetleg Ali..),hogy amit ugyanaz a csavo linkelt par hsz-el elobb kepek miatt kar volt fx-et venni. vagy valami ilyesmi..a lenyeg tegnap este fele tortent, daa-raa csak takaritott
Coxer: remelem hamarabb meg tudjak oldani, mint 2het..az nem kicsit pofatlansag
[ Szerkesztve ]
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
cOxeR
Ármester
Nem is az összegről van szó (szerencsére kibírok ekkora kintlevőséget pár hétig)... hanem magáról az egész ügymenetről... ami totálisan kellemetlen, nekem is, meg az ügyfélnek is... a bank meg röhög a markába.
Azért kíváncsi vagyok ennek a hátterére, hogy milyen jogcímen fogadhat be egy bank nem létező számlaszámra utalást, milyen bevizsgált banki rendszer van az egész mögött, amiben ez lehetséges?
Milyen formában használja/használhatja addig ezt az összeget...
Várom a bank válaszát... természetesen panaszt tettem.[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
válasz Balinov #45920 üzenetére
A srác ánblokk lefikázta az összes kitobit, mondván, hogy azért homályosak a kérdező képei. Szerinte csak a fixek a tutik, mert azokkal lehet jó képeket lőni. Linkelt 4-5 alexpos, derítés nélküli, értékelhetetlen fotót. Erre belinkeltem a flickr random találatait 28-85 témában. Nem kicsi volt a minőségbeli különbség.
Erre csak annyi volt a válasz, hogy ezek biztos profik, neki meg csak 3 napja van D610 a kezében, és inkább írjam le, hogy mi az az expokorrekció. Na EKKOR világítottam rá, hogy ez nem a "tanítsuk meg fotózni a usereket" topic (szívem szerint leírtam volna azt is, hogy főleg nem az FX+fix felhasználókat), valamint, hogy 0 tapasztalattal tán nem kéne leszólni olyan optikákat, amiket max a webshopok polcain ha látott.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
L4mie
veterán
válasz aleister #45925 üzenetére
Na ha már expokorrekció, annak konkrétan mi a mechanikája, tudom mit csinál etc, de hogy mivel machinál azt nem, érdemesebb azzal mókolni mint mondjuk az iso-t még feljebb tolni pl. egy D300 on?
Tudom ciki ilyent kérdezni ennyi év dslr forgatás után, de bevallom nem tudom.cOxeR: majd tájékoztass minket, jogos kérdések.
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
L4mie
veterán
Mármint, ha belövöm, hogy mondjuk 250 es záridő és legyen mondjuk 3.6 os blende.
Akkor ha expokorrekciót -1 el, nyomom akkor növeli a záridőt? /alulexponáltabb lesz a kép?/
Hmm ez esetleg vaku mellett lehet jó, amikor ugye szinkron miatt max 250 es záridőt enged.Javítsatok, ha hülyeséget következtetek.
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
madgie
titán
Imádtam, mikor kijött az új Fuji X-T1 firmware. amiben lehetővé tették azt, hogy végre M módban is működjön az expókorrekciós tárcsa. Erre mivel voltak tele a külföldi fórumok? Buzifudzsi, nem tduja jól megcsinálni, visszaviszem a gépet a kereskedőnek, blabla, krájmiaríver. Néha bedobtam egy-egy rövid mondatot, hogy ugyan már, áttekerted Auto ISO-ra, vagy mit gondolsz, hogy fog kompenzálni? Sötét anyagból?
-
cOxeR
Ármester
válasz aleister #45930 üzenetére
Igen, jogos, pont azt akartam írni, hogy üzemmód függvénye... manuálban pl nálam nincs expókorrekció. Nem mintha szükségem lenne rá... hiszen az azért manuál... hogy úgy állítok be minden értéket ahogy az számomra megfelelő lesz.
Mivel sosem használok auto iso-t azt nem tudom, hogy manuálban úgy megy-e... az expókorrekció. De rálesek.
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz madgie #45922 üzenetére
nem emlekszem pontosan, epp Patrikot furdettuk, meg a Neurophennel rohangaltam kozben ,telorol kovettem az esemenyeket, de kb igen.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz aleister #45925 üzenetére
teljesen jogos volt a velemennyilvanitasod, nem is ertem teljesen, miert lett az kigyomlalva (a flame takaritassal 1etertek).
Amugy meg kell valljam, nagyon finom voltal...iszol te rendesen?
Hamar moderalas, Crey-jel mi van mostanaban? Nem is emlekszem, mikor lattam utoljara a ph-n
-
cOxeR
Ármester
Nálam 5d3 manuálban, csak expóeltolásos sorozatot tudok beállítani... ott az auto iso értéket változtatja, a három expónál, de olyan lehetőség nincs, hogy expokorrekció és akkor dobja az isot még felfelé/lefelé.
Crey-nél nem látni aktivitást... hogy mikor lett volna fent utoljára.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz aleister #45937 üzenetére
Nem volt semmi új. Éppen reagálni szerettem volna én is, aztán mire megírtam és visszanéztem már Daa-raa takarított... így már nem volt értelme.
-
Mercutio_
félisten
Ja, egy ideje ezt a funkciót a modiknál kivették.
ALL: Akkor szerda, sörözés? Hol, mikortól? Én most sz*pok + szabira készülök, szóval listát írni és helyet foglalni nem lesz időm, valaki intézi?
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
aleister
veterán
válasz Real_Necro #45939 üzenetére
Köszi az infót!
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Real_Necro
veterán
Úgy érzem ma brutál meleg idő lesz.
Reggel meg hallgatom rádióban valami "szabadonúszó stylist" csajtól, hogy hát nem divatos lányoknál ilyen nyári melegben a "bugyi méretű" farmernaci meg rövidgatyók, sokkal inkább a bő, laza, zsákszerű ruhák kis övvel, térdnadrág, hosszú szoknya... lópikula.
Körbe néztem kocsiban 1-2 kereszteződésben míg vártam a zöldre... hát nem értek egyet a stylisttal.
-
aleister
veterán
válasz Real_Necro #45943 üzenetére
Ezek a zsákszerű ruhák botrányosan bénán néznek ki. Sajnos tényleg egyre több nőneműn látni. Jó, ha ösztönösen ellenállnak a divatnak a megfelelő szépérzékkel megáldott példányok!
Jah, a Dumb és Dumber 2-öt ne nézzétek meg! Siralmas.
-
.: JuSzT :.
addikt
válasz Mercutio_ #45940 üzenetére
Pénteken voltam a westend tetjén. LAZA TETŐ a hely neve. Nemrég nyílt. Nincs ilyen olyan biszem baszom sör, de legalább nyugis, még kevesen ismerik, sok hely van, Mindig van akció mindenféle italokra.
Eléggé központi helyen van. Árnyékos rész is van.
Miccótók?Foglalni sem kell semmit.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz .: JuSzT :. #45945 üzenetére
Támogatom, útba is esik.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Real_Necro
veterán
válasz aleister #45944 üzenetére
"Jah, a Dumb és Dumber 2-öt ne nézzétek meg! Siralmas."
Ha kérdezted volna...
Szerintem az utolsó film amiben még viszonylag jót alakított az A fantasztikus Burt Wonderstone volt.
-
aleister
veterán
válasz Real_Necro #45947 üzenetére
Köszi! Megnézem majd.
Én mondjuk sosem voltam nagy JC fan. Az Ace Ventura 1 hatalmasat ütött, mert teljesen új volt, amit ez a figura hozott. Viszont már akkor is sejteni lehetett, hogy ezt nehéz lesz hosszú távon hozni. A Dumb és Dumber még fasza volt, de utána szvsz csökkent a színvonal.
Szerdán lesz a csúcshőmérséklet állítólag. Én már várom a csütörtököt nagyon. Akkor elvileg jön némi lehűlés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest