- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
válasz spanyoll #45500 üzenetére
Szóval ez 29,5, a kötelezően megvásárolandó beálló miatt.
Földszintes, furcsálom, hogy nincs agyonrácsozva minden, bár lehet biztonságos környék. Legénylakásnak elrendezésben ok, engem az egyben fürdő és wc zavarna.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Balinov
titán
Sracok, 1080p video (g3, M7/M8 videoi,stb) feltoltesere (privat, esetleg kesobb public) melyik oldalt ajanljatok a YT-n kivul, ami nem tomoriti szarra a tobb 10mbit/sec bitrataju videot? Vimeo ingyenes reggel? fliker pro? Kinek mi jon be?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz spanyoll #45500 üzenetére
Most újítottuk fel a lakást, 56 nm, 20M-ért viheted, garázs is van a környéken és még marad is a 25-ből.
Amúgy mikor vettél te négyesgolfot?(#45502) Real_Necro
Egy-két embernél még talán elfér a fürdő+wc, de amúgy szerintem is inkább külön.[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
spanyoll
addikt
válasz fi:zi'k #45504 üzenetére
Semmikor. A napokban leültünk otthon a családdal beszélgetni és tervezni a dolgokat, hogy mi legyen édesanyám lakásával, nagyszülők házával, stb és nagyon úgy néz ki, hogy éveken belül mindent eladunk Siófokon és mindenki költözik egy olyan kaliberű helyre, amit felvázoltam. A kérdés csak az, hogy nagyszülők maradnak-e Siófokon vagy sem, és hogy édesanyámat fel tudom-e csábítani Bp-re a munkalehetőségek miatt vagy sem.
A négyes golf meg családi kocsi, ami olyan szinten nincs kihasználva, hogy végül az enyém lesz, ha lesz miért az enyémnek lenni. De perpill azért, hogy bejárjak az egyetemre (20 perc tömegközlekedés, 10 bringa) és elmenjek fotózni (15 perc séta, 5 bringa) arra nem fogok fenntartani egy autót ami mellesleg irreálisan jó állapotban van és épp ezért tárolnám garázsban."Super perfundo on the early eve of your day."
-
-
-
spanyoll
addikt
válasz fi:zi'k #45511 üzenetére
Ezt magamnak keresem, a pénzmag meg akkor lesz ha eladjuk a lakást, házat (amihez nem ártana kitalálni, hogy mennyiért meg nem ártana, ha értelmes
ebbáron elvinnék és nem kéne szarért-hugyért eladni).
A nincs kihasználva azt jelenti, hogy '97-es, nincs benne 30K km-nél több és még félig gyári illatú ha beülsz. Csak garázsban volt tartva, stb stb.
Ja és 1.6 benya.[ Szerkesztve ]
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
nagyúr
válasz spanyoll #45512 üzenetére
Bár nem tudom mit érnek a Siófoki ingatlanok, de ha édesanyád és nagyszüleid háza/lakása el lesz adva, és te veszel 25-ért lakást(+garázst), akkor ők hol fognak lakni? Véletlenül sem akarok turkálni a pénzügyekben, így csak annyi a kérdés tulajdonképpen, hogy ők is vesznek vmit, vagy van még más ingatlan ahova költöznének.
30e km?! Betyáros 18 év alatt.
Azt a Golfot, ha teheted, akkor tartsd meg vagy adjátok el jó pénzért.(#45513) j.bravo
97-től van négyesgolf.[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz j.bravo #45513 üzenetére
Van olyan 4-es ami valójában 3-as?
spanyoll : nyomj egy szűrést 18-21 milla 2-2.5 szoba, földszint legfelső emelet kizárva opciókkal és nézegesd hol mit hirdetnek annyiért. Esetleg egy tégla építés/nem panel kapcsoló, hogy lásd a difit.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
spanyoll
addikt
válasz fi:zi'k #45514 üzenetére
Mi sem tudjuk, hogy mit érnek, ezért számolgatjuk most, hogy mennyi van mire.
Az eladandó lakásért szerintem adnak egy 8-9et, a ház a kérdéses, hogy azért mennyit kapnak. Aztán attól függően találjuk ki, hogy mennyi jut nekem lakásra meg nekik lakásra. Ezért nézelődünk most, hogy tudjunk számolgatni.
A golfot pedig szeretném megtartani éskitaposni a belét, hogy tudja milyen is azmég jó pár évig használni.@Mercutio : az lesz, csak idáig nem foglalkoztam vele érdemben, de itt az idő.
[ Szerkesztve ]
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
rbalint88
addikt
válasz spanyoll #45516 üzenetére
Ha nem hétvégi fagyizós autónak akarod tartani, akkor keresztet vethetsz rá. Sajnos a budapesti közlekedés és parkolás egyenes következménye, hogy elkezdenek szaporodni a sérülések az autón. Halász utca előtt úgy jöttek nekem, hogy fentről érkeztem a tér felől, be akartam sorolni buszsávból, furgonos elbambult, ahogy megindult a sor, majd ahogy ott álltam már előtte, nekem jött. Kérdezem, hogy ezt mégis hogy, erre a magyarázat: "nem azért állok a sorban, hogy bejöjjenek elém".
Na most ha nem az Avensis lett volna az áldozat, hanem a Passat, akkor ott vér folyik, úgy felkúrta az agyam, hogy ilyen flegma phasz. Ja persze céges autóval volt ekkora a szája, azon külön meg is lepődtem, hogy egy láthatóan eléggé új Merci furgont ennyire leszar. -
Real_Necro
veterán
válasz rbalint88 #45517 üzenetére
Legalább neked volt "tettes". A miénknek úgy tolattak neki 1,5 éve, hogy el is húztak, nem hagytak hátra semmi papírt. Most jutunk el talán odáig, hogy helyreállíttassuk. 16 éves Astránál szerintem fájni fog ez az összeg, de meg akarom csináltatni mert zavar.
Merci:
Te megint külhonból nyaralás közben fórumozol? Egyébként jobbulást!
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Freddy76
addikt
válasz j.bravo #45510 üzenetére
Az már új, persze. Új alatt azt értem, ami az elmúlt években épült, a mostani trendeknek (ide értve a házhoz tartozó teremgarázst is) megfelelően. És amit írsz, azzal megerősíted, amit én írtam: baromi drágák az ilyen lakások, garázsok.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
rbalint88
addikt
válasz Freddy76 #45522 üzenetére
nem lett nagy baj+ fel voltam baszódva, úgyhogy ha kiszáll, lehet, hogy meg találom ütni+ a flegma stílusából kiindulva nem lett volna kooperatív, rendőrre meg nem volt időm.* akik aztán engem visznek el, mert megütöttem.
* ugye sávváltás miatt nem egyértelmű helyzet, azért meg nem topogok ott két órát, hogy aszondják a rendőrök, hogy akkor mindenki fizeti a saját kárát, én meg még esetleg kapok egy pártízezres csekket is, ha épp rossz napja van a szervnek. -> amikor unokatesómba mentek bele hátulról és nem volt együtt működő a vétkes fél, akkor a rendőrök azt mondták, hogy ők azt tanácsolják, hogy töltsük ki a betétlapot és ők nem voltak ott, mert ez teljesen egyértelmű szituáció és ha ők ott voltak, akkor ez a vétkesnek még 30 v 50ezer a betétlap mellé. -
t_a_m_a_s
addikt
Mazsi, te árulod a facsén az eneloopot, ugye? Nincs topikkedvezmény?
Holnap majd jól beletépünk...
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #45518 üzenetére
Még otthon megnyitottam ezt meg az órást, hogy legyen mit olvasni a repülőn, és ja 2 orrfújás között amíg nem tudtam elaludni írtam wifin
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Real_Necro
veterán
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #45530 üzenetére
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
Tervez valaki nyaralast mostanaban? Ebookers.com-on van 50€ off kuponom, checkoutnal kell megadni asszem, promo kod: POOLPARTY
Hatha valakinek jol jon
-
Utka
aktív tag
Víg napot polgártárs! Nem értek a lovakhoz.
-
L4mie
veterán
edzős népek: nincs valakinek egy fölösleges üres fehérjés tégelye?
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Real_Necro
veterán
Megnyertem, hogy ilyen mocsok időben lőjjek kb 100 emberből álló csoportképet... szerintetek?
Ja elfelejtettem, hogy kb postit méretű kép kell a német céges újsághoz.
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #45540 üzenetére
nem ertem mi a gond, van UWA,nem?
-
t_a_m_a_s
addikt
Akkor csattintsd el mobillal, azt' jóvan...
Holnap majd jól beletépünk...
-
nagyúr
Szerintünk is megnyerted.
Mekkora post-it, a 2*3 cm-es?
(#45537) madgie
Csaknemazedigital?[ Szerkesztve ]
-
Lassú Víz
addikt
Hogy mondjak valami biztatót is, hajrá Szabó néni!
A főnök titkárnője nézzen ki rajta a legjobban, a többi nem érdekes.
Szerk: illetve a felesége, ha szintén ott dolgozik...
[ Szerkesztve ]
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
Real_Necro
veterán
válasz Balinov #45541 üzenetére
Igazi ír időjárás lesz itt mindjárt. Inkább felcsapom valamelyik fixet és csajokról lövök vizespólósat.
Fotózás elnapolva.
Lassú víz:
Itt csak a soron vannak "tehetősebb" lányok, az irodaiak túl konzervatívak.
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #45549 üzenetére
7vegen Anyuek panaszkodtak,hogy milyen meleg van, mondom kuldom a szar idot. Zekszerint odaert
itt meg a hetre heatwave-t!!444!! varnak, akar meg 25C is lehet...nem tudjak ezek, mia jo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest