- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-book olvasók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- OLED TV topic
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
1500-ből 53.? Az gondolom egész jó. És 30 cent? Lol Na akkor nem freeroll-ban fogom összeszedni a kezdő tőkét.
Én is pacificen gondolkoztam, sőt már tuti az lesz. Ha még is berakok depo-t mennyi a berakható minimum? Azon a deizonfós linkemen 30$-t írtak minimumra, oldalról meg még nem sikerült leszednem.
Amúgy állanadnóan átméretezi paficic a böngészőm. Teljes méretről vsiszarakja nagy méretűre minden egyes kattintáskor. Tök mindegy hova lépek. Neked is?Itt a rövid választ megkaptam a csalásra: "nem"
Hosszút még nem, amúgy ez engem is nyugtalanított. Utánanéztem, hogy lehet e csalni, és hogy hogyan...Hát basszus, ha egy kis időt rááldoznék, 1-2 hét alatt tuti összejönne a működő poker cheat program (mert azért a legtöbb ilyen progi a neten, vagy fake, vagy keyloggeres...) még ha 5$/hó is a használata, vagy bot progi....
Szóval ez elégg elszomorított. Meg az a rengeteg videó, youtube-on "online poker cheat", meg a sok hozzájuk fűződő hsz...pfff. Még ha csak a fele hazugság is.
De úgy döntöttem lesz*om. Ha csal csal. Én játszani szeretnék.Abban meg azért bízok, hogy ezeknek a nagy kaszinóknak baromira éredekükben áll a "lehetetlen itt a csalás" rendszer, egyszer kiderülne aztán bezárhatják a boltot. Utána néztem, azért nagyon brutál biztonsági rendszerük is van. Az 1024bit-es titkosításon túl, minden játszmát elmentenek, utólag visszaellenőrizhető játszmák, így még a legfkifinomultabb összejátszás is felismerhető, nem beszélve a szimpla "látom a lapod" csalásról.
Meg remélem a nem véletlenül van ez a "le kell töleni a progi-t", csak figyeli a párhuzamosan futó programokat. Bár nem tudom mennyi biztonsági elemet sikerült belesűríteni 4Mb-ba.Amúgy mielőtt nekiindulok most csekkolom a rendszert már a sokadik vírusírtóval. Nem hiányzik valami trójai spyware backdoor keylogger...stb.
[ Szerkesztve ]
free your mind
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mikrotik routerek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Futás, futópályák
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest