- Az ASUS ROG Delta II gamer headset tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
"Your request could not be processed at this time" #10417 hibaüzenetet kapom ma állandóan, nem tudok fizetni, van valakinek megoldása rá?
A paypal oldalon is tanácstalanok: [link] -
gg72
veterán
válasz Winner_hun #5252 üzenetére
Ez érdekes. Akkor ez egy központi hiba gondolom. Próbáltam guest-ként fizetni, vagyis kikerülve az accountomat (más kártyával), de ezzel sem ment...
-
LordVader80
őstag
sziasztok, csináltam ma egy új reget, de vmiért nem akarja elfogadni a bankkártyámat, próbáltam rafis dombor mc-vel, és cib internetkártyával, adatokra figyeltem, jól írtam be, vmi központi hiba lehet?
May The Force Be With You!
-
BloodyEddie
őstag
Sziasztok!
A paypalhoz rendelt bankkartyamat sajna le kellett tiltani, viszont surgosen el kell inteznem egy paypalos fizetest. Tud valaki segiteni? Termeszetesen az osszeget atutalom az illetonek, vagy ha bp-i, akar kp-ban is odaadhatom. Kerlek irjon privit aki tud segiteni!
-
harry
veterán
Sziasztok, egy kis gyors segítséget kérnék én is:
- Megadtam a kártyaadataimat, meg is volt a 400Ft-os terhelés, majd a tranzakció megjegyzéséből kiszedett kóddal hitelesítettem a kártyát
- Most a PayPal balance ez a 400Ft... én azt hittem, annyi lesz itt, amennyit azon a kártyán tartok egyenlegként (bár utólag átgondolva lehet ez fura lenni - ez amúgy egy Web-es kártya, direkt ilyen célokra).
- Lényegében akkor tehát a TopUp résznél tudnék pénzt juttatni a PayPal accountra? Így mi értelme volt a kártya hozzáadásának?Nem örülök, mert mire ide át tudok utalni, az még 1-2 napig eltarthat, eBayen meg volt véletlen egy rendelésem... (nem értem, hogyan, hisz eleve BuyItNow cuccokat néztem és nem árverést, ráadásul legfeljebb kosárba raktam, de ezek szerint valamit véletlenül meg is vettem...).
Amúgy ilyen $5 értékű cucc csak.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
BloodyEddie
őstag
válasz BloodyEddie #5255 üzenetére
Még mindig jól jön a segítség!
-
zolka78
senior tag
válasz BloodyEddie #5259 üzenetére
És ha egyszerűen csak a te számládról utalsz pénzt a Paypal számládra? Akkor tudsz fizetni gond nélkül. Ha jól értelmezem akkor csak a kártyát tiltottad le, a számládat nem.
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
Winner_hun
titán
válasz Winner_hun #5258 üzenetére
Hmm, ezt most látom, lehet volt már akkor is?
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
harry
veterán
válasz Winner_hun #5261 üzenetére
Volt ilyen, ezt is használtam - csak ezek szerint egyszer mellé kattintottam, de sebaj, szerencsére amúgy is akartam venni egy ilyet, azóta meg is rendeltem.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, lenne egy kérdésem.
Haverom Usaban van, és szeretne nekem küldeni pénzt.
Ha onnan bankból utal nekem, akkor gondolom úgy megy, mint innen a külföldi utalás: összefüggő százalékot kell fizetnie és kb 1-2hét, mire átjön a pénz.
De mi a helyzet akkor, ha a paypalemre fizet?
Én azt a pénzt rögtön megkapnám az otp számlámra, amivel össze van kötve?
Van-e vmi plusz költség, és az kit terhelne?We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
-
Zirowe
nagyúr
válasz kraftxld #5266 üzenetére
És az a küldő vagy a fogadó félt terheli?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Nem rég regisztráltam PayPal-on... Gondolom PayPalos "utalást" fogadhatok addig is, amíg nincs összekötve a fiókom a bankkártyámmal... (előbb internet kártyát szeretnék csináltatni és inkább csak annak az adatait adnám meg a PayPalnak)
Ha valaki fizetne nekem PayPalon, elég neki az regisztrációs e-mailem megadni?
Köszi!
═════════════════════════════════════════
-
maathe
senior tag
Van egy oldal, ahonnan már többször is rendeltem, viszont most nem enged fizetni. Ha PayPal-lal akarok venni, akkor ezt írja: We're sorry, we were unable to connect with the PayPal™ authorization system. Please try again or select another method of payment to proceed with your order.
Ha közvetlenül kártyával, akkor ezt: We are sorry but we were unable to process your credit card. Please recheck the card number, expiration date, and address and try again.
Már fizettem ezen az oldalon ezzel a kártyával, szóval minden adat pontosan van megadva. Írtam az ottani supportnak, azt mondták, hogy náluk nincs semmi gond, töröljem a cache-t és próbáljam újra. Egy napja próbálkozok, de eddig nem jött össze a dolog. CIB-nél vagyok. Mi lehet a gond?
-
RootRulez
félisten
válasz Winner_hun #5271 üzenetére
Mennyi az a néhány alkalom? Akkor idővel mindenképp össze kell kötnöm egy bankszámláva?
[ Szerkesztve ]
-
maathe
senior tag
válasz Winner_hun #5272 üzenetére
Nem hiszem, hogy egy ilyen nagy és híres boltnak ilyen gondjai lennének + akkor mondta volna a supportos. Fogalmam sincs mi lehet a gond...
-
maathe
senior tag
válasz Winner_hun #5276 üzenetére
Vagy az én accommal? Pénzt tudok fogadni, ma is kaptam és semmi gond nem volt soha (dispute stb.)
De ha mégis a PayPal-lal van gond, akkor miért nem tudok közvetlen a kártyával fizetni? Annak szerintem semmi köze nincs hozzá...
-
maathe
senior tag
válasz Winner_hun #5278 üzenetére
Akkor megkérdezem őket...
Tudom hogy a dispute nem azt jelenti, de ha az lenne akkor ugye még pénzt sem nem tudnék fogadni.
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Jött ma egy kifizetésem PayPal-ra, most felkukkantottam, hogy megnézzem milyen az üzleti számla. Ekkor látom, hogy a számlámon több pénz van (kicsivel), mint volt. A kifizetést Dollárban kaptam, a deviza ingadozás miatt lett több pénz? Vagy mi miatt?
mod: nem találok infót, mennyibe kerül havonta az üzleti csomag, ha csak azzal fogadhatok több kifizetést is...
[ Szerkesztve ]
-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Hónapok óta nyaggatott a paypal, hogy frissítsek mindenféle szutykot a számlámon(én biztonságomat szolgálja tudom én, csak..), hogy biztonságba legyen. Az egyik dolog az volt, hogy megkért, hogy had vegyen le 400forintot, úgy hogy azt nekem 24órán belül visszafizetni, de neki akkor is kell mivel valami próbatranzakciót akar. Jó legyen, megkapta, viszont vissza nem jött, és a 24óra meg letelt. Ha kereső ember lennék nem érdekelne 400Ft, de nem az vagyok. Gondolom minden paypales találkozik ezzel, így megkérdem, hogy mi várható, vagy esetleg van-e valamilyen teendő amivel visszanyerhető?
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
dani3l
őstag
válasz Snowy_owl #5282 üzenetére
Sziasztok!
Szeretnek egy kis segitseget kerni, mivel nem sikerült hozzaadnom a kartyamat a paypalos accountomhoz. Az a problemam, hogy amikor meg kell adni a kartya adatait, ker egy 3 jegyü kodot, ami allitolag a kartya hatuljan van (itt irjak, hogy lehet az elejen is..), viszont nekem sem elöl sem hatul nincsen semmilyen kod, aminek a vege 3 jegyü lenne.. A kartya egyebkent egy osztrak Erste bankos kartya, amikor elkezdem bepötyögni az azonositokodot, a Maestron kivül mindegyik elhalvanyul, igy gondolom fölismeri a kartya tipusat es elvileg jonak kellene lenni, de ezt a 3 jegyü azonositot nem talalom. Vagy lehetseges, hogy csak dombornyomott kartyaval müködik? Nem latom sehol, hogy irnak, es nekem sajnos nem az van..
Valakinek valami ötlet esetleg, hogy megis merrefele keressem azt a szamot, vagy mi a teendö ilyenkor?
Üdv.
-
harry
veterán
válasz Snowy_owl #5282 üzenetére
Bankkártya hozzáadásánál van egy ilyen hitelesítési folyamat, ami úgy működik, hogy megadod az adatokat, csinálnak egy próbaterhelést (értsd: leemelnek 400Ft-ot), ez megjelenik a számlatörténetben mint tranzakció, megkeresed, megnézed a megjegyzést a tranzakciónál, itt van egy 4 jegyű kód, amit a PayPal oldalon meg kell adni - ezzel igazolva, hogy ténylegesen te kezeled azt a kártyát -, majd ezt követően kapod vissza a pénzt (gondolom, nem tudom, mert én egyből fizettem is, és ahhoz felhasználta).
Gyanítom esetedben elmaradt ez a "visszaigazolás", avagy a tranzakcióhoz járó megjegyzésből a kód megadása, nem?
De ez amúgy le van írva az oldalon is.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
attiati
veterán
Ha valakinek szüksége van paypal $-ra és van moneybookers $-ja, akkor írjon, és cserélhetnénk. 1k$ körüli összeg.
-
kovsol
titán
hogy tudom átállítani azt, hogy a bankom árfolyamában számolja az eurót és ne a sajátjában ?
May the Force be with you!
-
lakisoft
veterán
-
-
dani3l
őstag
-
dani3l
őstag
válasz Winner_hun #5296 üzenetére
Rendben, köszi. Es egyebkent csak siman cserelik, vagy azert nem ilyen egyszerü?
-
-
róland
veterán
PayU-t ismeri valaki?
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest