-
PROHARDVER!
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
titán
válasz RexpecT #4050 üzenetére
Ha eBay-en átírod akkor a legtöbb esetben úgy látszik mintha az lenne a PayPal címed. Legalábbis a 3 lépéses fizetésnél, amikor 7 vagy több lépésből áll az már más tészta, ott összezavarodik az egész rendszer, nagyon nem szeretem az olyanokat. Megadom a sajátométól eltérő címet aztán mégse azt írja be....
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Sziasztok! eBay-től visszakaptam egy szép kis összeget (Buyer's Protection), mert a megrendelt cuccom nem érkezett meg. Már meg is jött a pénz PayPal-omra péntek este, onnan pedig kiderült, hogy továbbutalta a PayPal a bankkártyámra. De ma még nem jött meg. Ez normális, vagy kezdjek aggódni? Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
válasz Winner_hun #4054 üzenetére
Köszi! Azt hittem, hogy ugyanolyan gyors, mint amikor fizetek, vagy max. 1 nap. Ezek szerint mégsem
Csak kicsit megijedtem, mert valamiért rajtahagyott kemény 2 HUF-ot, egyből rossz érzésem támadt, hogy valaki feltörte az accountomat, vagy hasonló.
-
-
válasz Winner_hun #4056 üzenetére
Hűha, ne zavarj össze
Igen, a PayPal egyenlegemen hagyott rajta 2Ft-ot. A Paypal-on én sem tartok pénzt, ott mindig 0Ft van. Ha fizetek, akkor a PayPal a bankkártyámról vonja le a lóvét, és utalja tovább a címzettnek (gondolom ez így működik).
Épp ezért nem értem, hogy most miért hagyott rajta 2Ft-ot a PayPal egyenlegemen.
-
válasz Winner_hun #4058 üzenetére
Mindegy végülis, az a lényeg, hogy megérkezzen a pénz biztonságosan, mert nem kevésről van szó. Emiatt izgulok...
-
Manitou
veterán
válasz Manitou #4019 üzenetére
No eddig még nem jött meg a kód
A helyzet a következő. Még 11-én intéztem a dolgot.
Nem volt aktiválva a netbankom, amit ma megtettem, remélve, hogy már ott fog figyelni a számlaegyenlegemen a 4-es kód. De nem találok semmit. A zárolásnál 1 Ft van zárolvaMondom ok paypal fiókomban kértem egy újabb kódot, mivel nem érkezett meg amit igényeltem. Ez után a zárolásnál egyből megjelent 400FT netbankon nézve.
Most akkor első alkalommal mit ronthattam el
Elvileg akkor most már pár nap és jönni fog az a 4 számjegyü kód ugye -
Manitou
veterán
válasz Winner_hun #4061 üzenetére
Olyan nekem nincsen
Ezek vannak:
Információkérésen belül:
- Számlaegyenleg
- Betétek
- Számlatörténet
- Havi számlainformáció
- Napi teljesített tranzakciók
- Zárolások
- Árfolyamok( Erste Netbank amúgy)
-
sp@rtan
senior tag
Kezdő vagyok még a paypalban, most fizetnék vele először.
De azt nem értem, hogy hogy tudok rá pénzt rakni. Az OK, hogy utalok arra az unikredtites számlára.
Az átváltásért (huf->usd) kb. mennyit számolnak fel?OTP Junior (mastercard) kártyám lesz, jövőhéten jön meg.
-
V8David
tag
Üdv! Mostmár akkor tényleg nem számít a nevek sorrendje? Last name-nek a David-ot adtam meg.... Most szeretnék csinálni egy pénzkivételt a számlámra. Ti hogy vagytok regisztrálva? Biztonság kedvéért kérelmezzem a cserét és ékezetet kell (lehet) megadni?
E=mc² - Nincs értékelésem, mert 8 évet külföldön éltem és csak Ebay-en hirdettem.
-
sp@rtan
senior tag
válasz Winner_hun #4065 üzenetére
Oks, akkor most hozzáadok egy kártyát.
Erről annyit fog leszívni, amennyit akarok? -
todie
tag
sziasztok!
erdeklodnek, hogy lehet valasztani akozott hogy a paypal vagy a bank vegezze a konverziot, mert az itt korabban bemutatott reszletes leiras mar nem aktualis mivel megvaltozott a paypal oldal es nincs olyan menupont mint ami az itteni leirasban van.
elore is koszi. -
todie
tag
válasz Winner_hun #4070 üzenetére
igen az rendben is van. ott valtoztattam meg. viszont most vissza szeretnem allitani es nem sikerul. es azota vasaroltam es nem ajanlotta fel. ezert kerdem, hogy paypal menubol hogyan lehetne elerni.
-
stev65
tag
Sziasztok!
Létrehoztam egy paypal számlát, megadtam az internetes bankkártyám adatait, és mire eljutottam odáig hogy levonattam a 400 ft-ot a számlámról elötte már kaptam a bankomtól 2 sms-t hogy átutaltak 2x1 dollárt. Ez minek lehet a díja? Esetleg vhogy átvertek?
üdv.
Ne ess pánikba!
-
horvathd
senior tag
Valószínűbb, hogy az egyik sms 1 dolláról, míg a másik 400 Ft-ról szól. Az egy dollár zárolását pár héten belül feloldják, a 400 Ft-ot pedig majd az első PayPalos fizetésednél számítja be. A terhelések az adott összegen felül nem kerülnek semmibe, mert bankkártyás vásárlásnak minősülnek.
"The Kid just rages for a while."
-
pufancska
tag
Sziasztok! Egy problémába vittem magam, Méghozzá az e-bayen szerettem volna venni, de kellett oda paypal. És már itt elkadtam. Méghozzá regisztráltam magam az oldalra. Minden rendben ment, majd ott rákattintottam a top up-ra ahol kaptam, bankszámlaszámot, és transzfer id. ezeket pontosan kitöltöttem és utaltam. Itt jön a probléma, hogy a pénz nem akar megérkezni. 2010 október 14-án küldtem és ma 25-e van. Mi lehet a gond mit ronthattam el? Nem tudom, hogy kell- e valamilyen bankkártya, ha jól értelmeztem, ide nem kell, de ha igen kérlek segítsetek, hogy hogyan mit kell tennem.
Előre is köszönöm a segítségeteket -
sp@rtan
senior tag
Na már csak egy kérdésem van, és remélem teljesen regisztráltam a paypalra.
Mma megjött a bankkártya, paypal adatok megad,minden oké, 1$ lemegy róla, majd várok a 400Ft-ra. Most mentem fel előbb a direktbe, és 400Ft-tal kevesebb van, de a számlatörténetben nem látom hogy levonták, és így semmilyen kódot se. A kófra kell várjak pár napot, nem a levonásra?[ Szerkesztve ]
-
sp@rtan
senior tag
válasz Winner_hun #4076 üzenetére
Na igen, de ott nincsen semmi, de a 400Ft meg mát lement róla . Várni kell?
-
pufancska
tag
Olyan problémám lenne, hogy a bankszámlaszám amiről utaltam, ott más név szereppel, mint a paypal számlán a felhasználó név. A kérdésem az lenne, hogy a pénz megfog érkezni, vagy sem. Mivel a bank ahonnan elküldtem, az már elvégezte a tranzakciót, de a paypalon még mindig nulla az egyenleg. Kb. 8 munkanap telt el. Reménykedjek még, vagy mi a teendő ilyenkor?
-
KMT
addikt
Bandcamp-ről vennék egy _digitális_ albumot. Elméletileg lehet paypal nélkül is: [link] .
Na most nekem az első képen lévő módszer felejtős, a másodikhoz hasonló jön be, de sokkal több adatot kér (név, cím telefonszám). Nem szeretnék személyes adatokat megadni... Be***ptam, rossz országból próbálkozom? Ha mégis kitöltöm az összes adatot, azzal regisztrálok paypal rendszerébe is? Gondolom nem, tehát nem gond, ha kamu adatokat adok meg?
-
Simi-San
tag
Sziasztok!
A következő problémával fordulnék hozzátok:
Nem rég lejárt a bankkyártyám és az új VISA helyett MASTERCARD lett...nem tudom miért bank hülyesége már nem foglalkoznak visa kártyákkal...
A lényeg hogy eddig amikor bárhol vásároltam neten más valutában akkor rögtön átszámolta forintba és láttam mennyit is fogok érte fizetni...Amióta az új kártyám van állandóan csak dollárban látom a fizetendő összeget,pedig paypalon is forint az elsődleges valutám.Valamit tanács vagy ötlet hogy lehetne visszaállítani hogy úgy működjön mint régen?
Üdv.
R.ルーク、お前の父はわしだ!
-
Hintalow
senior tag
válasz pufancska #4080 üzenetére
Igen ezt elrontottad azzal, hogy top-up -ot, tehát feltöltést/utalást csak olyan számláról lehet végezni a paypal számládra, ahol megegyezik a név. Tehát ha a paypal számlát Kis Béla néven nyitottad, akkor csakis Kis Béla nevén vezetett folyószámláról fognak elfogadni utalást rá.
Természetesen a pénzed elveszni nem fog, malmoznak rajta 1-2 hetet, aztán vagy ráteszik a számlára, vagy visszaküldik a folyószámlára (ez valószínűbb)
Ha megfogadod a tanácsom, akkor rendelj hozzá egy bankkártyát, sokkal egyszerűbb azzal használni, mintha folyton a top-uppal görcsölne az ember.Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
horvathd
senior tag
válasz pufancska #4085 üzenetére
PayPal regisztráció során nem adtál meg bankkártya adatokat?
Ha igen, és sikerült a PayPalnak a 400 Ft / $1-t terhelni, akkor nincs további dolgod.
Ha nem, akkor van-e bankkártyád, és milyen, mert ha alkalmas internetes fizetésre, akkor csak meg kell adnod a PayPal oldalán az adatait, és máris tudod használni. Ha még nincs bankkártyád, vagy nem alkalmas internetes fizetésre, akkor a bankodban tudsz egyet igényelni."The Kid just rages for a while."
-
Rotor82
aktív tag
Szeretnék fizetni ebay-en paypal-al, de az nem tudom, hogy szállításnál mi az a "Free P&P - Standard Int'l Postage"???Vagyis mennyibe kerülne a postaköltég nekem? Ingyenes?
[ Szerkesztve ]
-
mope
tag
Egy kis segítséget kérnék:
paypal balance: 800huf
gondolom ez a 2x400Ft vagyis a két bankártya hozzáadása. Hogyan tudom visszautalni a számlámra? Eltelt nem kevés idő és vmiért nem utalja vissza..
Mondtam is Tóninak „grat az új repülődhöz” Ő csak annyit mondott: „hát nem az enyém, de azért köz”
-
zseko
veterán
Úgy néz ki megérte hozzárendelni a kártyát, hétvégén a steam-en halloween napi akció volt, kár lett volna kihagyni a két stalker-t össz. 2000ft-ért És a Bioshock is csak 1350 volt. Átutalásos módszerrel nem tudtam volna vásárolni.
mope ha vásárolsz azt úgyis hozzászámolja a vásárlásodhoz.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
nymus
csendes tag
Üdv, kérdezném, mit, hol, hogyan kell csinálnom, ha Vki az USA-ból pénzt küldene a paypal számlámra? Eddig még csak vettem kinntről a paypal segítségével, de most kapnék lóvét, de hogyan? A szlaszámomat sem tudom már kívülről... :-(
Köszi, ha segítetek.
Nymus -
richwar
csendes tag
sziasztok!
nekem is vmi 4 jegyű paypal kód kell beírnom de hol találom és hova kell írnom?
a bankomat kell felhívnom vagy a paypal küldi emailben?
jah és küldtem egy srácnak lóvét de nem giftként és ő vissza küldte REFUND ezt a banki számlámra meg is kaptam?
giftként küldtem akkor többet vont le a paypal ez miért van?
hogy lehet vissza kérni a pénzed paypalon?
előre is thx -
maathe
senior tag
CIB-nél igényeltem egy VISA Electron-t és egy Internetkártyát. Azt tudom hogy az Electron-t nem lehet beregisztrálni, de a direkt erre a célra való netkártyát sem?
Mindig ezt írja:
This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.Mindent jól írok be. Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest