Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    Topikgazda

    válasz Laby #11720 üzenetére

    Eddig Mozillát használtam, már többször szemeztem az Operával és most rávettem magam hogy átpártolok ide. Egy gondom van vele hogy ha netbook-ról netezek nem férnek ki a weboldalak teljes szélességbe ezért görgetnem kell oldalra, viszont a touch-on nem engedi valamiért az oldalra görgetést csak azt hogy fel-le. Ezt nem lehet valahol beállítani hogy oldalra is lehessen??
    Sajnos a vízszintes görgetést az utóbbi időben rendszeresen elszúrják, majd megjavítják, aztán megint elszúrják. Két lehetőséged van:
    1. beállítod a képernyőre illeszkedést a Ctrl-F11-gyel olyan oldalakon, ahol kilógna jobbra a tartalom (a funkció a státuszsorban, a jobb alsó sarokban található Nézet menüben is elérhető Illeszkedés néven). Ekkor az Opera a tartalmat áttördeli úgy, hogy ne legyen vízszintes görgetősáv, ezt általában sikeresen teszi. Ha mégsem, akkor lehet játszadozni a nagyítással/kicsinyítéssel kicsit.

    2. az Autohotkey program segítségével gyártasz magadnak ehhez hasonló scriptet (Vista és Windows 7 alatt fog ez a script működni, a Loop utáni számot növeld meg a gyorsabb görgetéshez):

    #IfWinActive ahk_class OperaWindowClass
    WheelLeft::
    ControlGetFocus, fcontrol, A
    Loop 2
    SendMessage, 0x114, 0, 0, %fcontrol%, Ais SB_LINELEFT.
    return

    WheelRight::
    ControlGetFocus, fcontrol, A
    Loop 2
    SendMessage, 0x114, 1, 0, %fcontrol%, A
    return

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák