- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
K_Nándor
csendes tag
Meg annyi kiegeszites, hogy supersu is van a gepen(eddig nem ismertem) es ezzel rootolta a keszuleket az elozo tulaj...
-
Keeperv85
nagyúr
Izé.. Te mondtad, hogy nem jó az első hozzászólás? Te mondtad! Te mondtad hogy újra akarod írni? Te mondtad! Ezek szerint neked lehetnek észrevételeid, javaslataid annyival, hogy (téged időzlek!!!)
"Hát tényleg nem értem, hogy ilyen alap dolgok miért nincsenek a téma összefoglalóban, egy rakás érdektelen információ viszont ott van... A telepítést, használatot az eredeti topikban tárgyalták sokat, ott keress utána."
...de ha én történetesen hozzáteszek annyit, hogy az alap amit kaptam egyszerűen nem jó, akkor minden kedves kritikus történetesen lelép vagy elküld a zavaros kurva anyámba... Hát köszi!
Nem kötekedtem most sem, de ki lehet csavarni úgy is a dolgot, csupán kérdeztem, mi a véleményed róla, ha esetleg úgy fogalmaznánk át ahogy mutattam, hogy legyen valami szakmai is mögötte, függetlenül a közérthetőségtől!
Szakmai MÉLYVÍZ topic... de nem is egyszer inkább pöcegödörre hasonlít a medence, mert úszik a fostól oldalakon át az egész. Biztos kapok most valami büntit, de rég láttam olyan szellemi fertő, ami ide be tud szabadulni.. Az egyik forrasztópákával a kezében azt hiszi, hogy mindjárt megépíti Paks2-őt egyedül, mert nyolcmillió diplomája van, de ahhoz hülye, hogy egy OMTP kapcsolást felismerjen, a másik meg már megírt vagy legalább két tucat oprendszert, de még azt sem tudja mi az... ...és akkor ebből lesz közösség? Ez egy vicc! Csak nem röhög rajtasenki, mert ezen kibaszott módon írni kéne, hogy itt tartunk. Minden jöttment lassan szoftverfejlesztő, vagy villamosmérnök, közben undorító módon sekélyes és gyalázatos az egész szakma... mikor valaki komparátort akar építeni,de fogalma nincs mi az hiszterézis,a tranzisztort meg összekeveri a FET-el, mert annak is az a neve...
Tudod a közösségek úgy épülnek közösséggé, hogy ki kell vetni, aki csak degradálja és belűről veri szét őket... Nem lehet destruktív tevékenységtől mentesen megvédeni egy közösséget...
-
K_Nándor
csendes tag
Sorry, közbe rájöttem
Elindult, a tableten. Nem értem a backup dolgot, semmilyen mentést nem csináltam.
Ha már fut a cwm a készüléken, akkor gyakorlatilag mehetne zipből a komplett flash és akkor egy totál szűz gépem lenne. Próbáltam ezt is, de nem fut le valamiért. Régen csak ennyi volt a teendő a htc telefonomnál ...
A system file-t hogyan tudnám így felrakni? -
nagyúr
válasz Keeperv85 #3106 üzenetére
"ki kell vetni, aki csak degradálja és belűről veri szét őket... Nem lehet destruktív tevékenységtől mentesen megvédeni egy közösséget..."
Hát ez olyan jól sikerült, hogy már csak mi ketten maradunk. Illetve most már csak te.
K_Nándor: tudom, hogy vki feltöltött ebben a topikban egy system.zip-et, keress már rá.
[ Szerkesztve ]
-
K_Nándor
csendes tag
Hmmm.. rosszul csinálok valamit? Vagy talán a flash-sel lenne valami amit innen szedtem le az összefoglalóból?
[kép][ Szerkesztve ]
-
K_Nándor
csendes tag
válasz Orionhilles #3122 üzenetére
Igen, az a megoldás, köszönöm! Épp települ a cucc
-
Buvana
aktív tag
válasz Orionhilles #3122 üzenetére
Nem a legjobb megoldás. Nem véletlenül sérült a file.
(̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪے~~~~
-
K_Nándor
csendes tag
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, végre gyári a gép! Nagyon jó ez a fórum!
-
Orionhilles
senior tag
Azért is írja mismatch hibának, mert lehet a backup mappa név nem stimmel. igaz, Keep?
Sztornó... Köszi a választ![ Szerkesztve ]
– Yet, thou serves with thine eyes clouded in chaos. Thou, bound in the cage of madness. I am he who commands those chains – Fate/Zero Berserker Mad Enchantment
-
Buvana
aktív tag
válasz K_Nándor #3126 üzenetére
Oké, Te tudod. A múltkor már én is majdnem erre fanyarodtam, mert sd re másolás után hiába egyezett bájtra a másolt fájlom az eredetivel, mégis egy1-2 eltérés volt köztük! Aztán egyszer csak egyezett... aztán nem szabad csodálkozni majd, ha meglepő jelenségeket produkál a tab!
(̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪے~~~~
-
Keeperv85
nagyúr
válasz Orionhilles #3127 üzenetére
Ha már engem kérdezel... Pont nem... Benne szokott maradni az asec sorvagy olyan fájlok, amik nincsenek meg, mert pl. 0byte-os tartalommal bírnak és azt törli...
-
philips20
aktív tag
Ezt az "androidone,,-t nem lehetne valahogy rávararázsolni a tabra ?
Csak a frissítések miatt kérdezem. -
ottoarc
tag
válasz philips20 #3130 üzenetére
Bár teljesen laikus vagyok a témában, de ami a Mobilarena, Prohardver és a fórum olvasása közben rám ragadt, az alapján szerintem teljesen esélytelen. Ebben egy Intel SOC van, az Android One telefonokban meg MTK, és ha jól gondolom, a kettő nem átjárható. De javítsatok ki, ha tévedek.
-
embe
nagyúr
Hali!
Először is köszönöm a munkátokat! Feltettem az újra particionált romot.Lenne egy olyan kérdésem, hogy nem oldható meg valahogy ez a vérszegény hangerő kérdése?
Talán a ZTE Blade 1-nél volt, hogy egy fájl átirásával lehetett növelni.[ Szerkesztve ]
-
pedro21
tag
Sziasztok, hol találom a leírást az újrapartícinált romhoz?
-
KTU
addikt
válasz pedro21 #3134 üzenetére
Elég erős ADB-t használsz, ha még a Téma összefoglalót is szűri.
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Eduardo89
aktív tag
Üdv Emberek!
A tabom ismét működik, elég sokat szívtam mire sikerült rá flashelni a V3-at (a nagyobb 5,58GiB-es partició kiosztással) és a maradék partíciókat is vissza állítani. Kiváltképp köszönet Aryes-nek a sok segítségért és türelemért!
Jelenleg minden funkció működik ( akku töltés/töltöttség jelzés, kamera stb).
Egy anomáliát tapasztaltam:
A belehelyezett 16Gb-s Verbatim memóriakártya minden kikapcs/bekapcs után felismerhetetlen.
Csatolás és formázás után minden klappol a következő ki/be kapcsolásig...
Tapasztalta még valaki ezt ?[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/parkolas_nas_tapasztalat_eduardo89.html
-
ozeviktor92
tag
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy 5,58-as data kiosztásnál ti nem vettétek észre, hogy lassult a tab? Nekem kb minden alkalmazás döcög, laggol, stb. Érdekelne a dolog, hogy mi miatt lehet. Kevesebb cache miatt?
-
Eduardo89
aktív tag
válasz ozeviktor92 #3142 üzenetére
Szia.
Nálam ugyan olyan gyors mint gyári állapotban.http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/parkolas_nas_tapasztalat_eduardo89.html
-
philips20
aktív tag
Nem tapasztaltam ilyet.
-
korn
aktív tag
Ugyanolyan gyors, sőt a wifi-m mintha észhez tért volna.
-
embe
nagyúr
pörög ahogy kell.
Én csak a hangerővel nem vagyok kibékülve, igaz az az "eredeti" rommal is gyenge volt. -
vargalex
félisten
Többen írtátok már a hangerő problémát. Mi a gyerekeknek és a feleségemnek vettünk tab-ot (így összesen 3 darabot). A gyerekekre elég gyakran rá kell szólni (akár játék, akár youtube video nézése közben), hogy halkítsák le, mert túl hangos. Most vagy nekünk túl érzékeny a fülünk, vagy mindegyik példány ilyen kivételes. Szerintem biztos, hogy nem az utóbbi. Persze az is hozzá tartozik, hogy nem zajban használják, hanem otthon, nyugodt körülmények között.
Előtte volt (illetve még meg is van) a családban 2 db ATab 8D, illetve egy Sencor Element 8 v3. Na, azok valóban halkan szólnak!
Alex
-
DJGABI
addikt
nálam konkrétan néha befagy, főleg marketes telepítés/frissítésnél. de a systemui sincs a helyzet magaslatán, feltettem a moddoltat, alul-felül fekete sáv van azóta homescreen-en.
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
KTU
addikt
Persze hogy halk. Itt a pont.
5db Op3n Dott tab járt nálam.
Mind ugyanolyan f0s halk.Amúgy tudom nem vigasztal senkit, de a WayteQ tabok is pont ugyanolyan hangosak mit a mi teszkós tabunk.
Ezekből is próbáltam párat.Ezért le is vettem a hangerőt 0-ra,
ha hallgatni akarok mégis valamit, kirakom a hangot Bluetooth-ra."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi+Cellular + Magic keyboard
- Onyx Boox Max Lumi 13,3 e-ink tablet és e-book olvasó, teljeskörű androiddal, alig használt eladó
- Eladó Gyári Apple Ipad Mini Smart Folio tok
- Kindle Touch
- Microsoft Surface Pro 5 12.3" 2K Windows tablet i5-7.gen 8G/256GB, 4G/LTE - Üzletből, garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest