- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PLaci58
addikt
válasz MichaelScott #3650 üzenetére
Lehet, hogy újra kell indítani beállítás után.
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
nagyúr
válasz MichaelScott #3648 üzenetére
Két dolgot nem értek:
1. Hogy jut eszedbe "lassúság"-nak nevezni azt, hogy nem szinkronizál alvó állapotban?
2. Miért kell egy tabletnek szinkronizálni alvó állapotban? Én speciel pont annak örülök, hogy alvó állapotban lekapcsol a wifi, és olyan energiatakarékos állapotba teszi magát a gép, hogy hetekig is képes bekapcsolva maradni.
-
MichaelScott
csendes tag
Nem az a lassú, hanem az amikor bekapcsolom a képernyőt és várhatok 10 percet amíg magához tér a gép.
A másik dolog, hogy én pl. meg még arról nem hallottam, hogy a gép kikapcsolja a wifit alvás közben. Miért tenné? A mobilom egyszer nem teszi, így minden értesítést megkapok és rögtön tudom nézni mi az. Nem hobbinak vettem, hanem mondjuk használnám is a gépet, de ha legalább neha bekapcsolná a wifit, le szinkronizál mindent, aztan ujra lekapcsolja (mint ahogy a normális androidos cuccok teszik) még mindig jobb megoldásnak tartanám. -
oba
addikt
válasz MichaelScott #3654 üzenetére
pedig ez a tab lekapcsolja a wifit alvó állapotban, függetlenül attól, hogy te a wifi beállításokban mit állítasz be nem tudom mennyi idő után megy el aludni ha nem nyúlsz hozzá, de gyanítom nem kell neki sok, és bye-bye értesítések
persze értem én, hogy így az üzemidőre jó hatással van, de erre találták azt ki, hogy éjszakára kikapcsolom a wifit, napközben viszont kikapcsolt kijelzőnél tényleg jól jönnének az értesítésekde hát ez van volt annyira olcsó, főleg a 15ezer Ft -os időben amikor én is vettem, hogy megbocsátunk neki ilyen hülyeségeket
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
nagyúr
válasz MichaelScott #3654 üzenetére
"A mobilom egyszer nem teszi, így minden értesítést megkapok és rögtön tudom nézni mi az."
Hát pont ezért kérdezem, hogy ha a mobilod mindenről értesít, miért fáj akkor, ha a tablet nem teszi meg ezt neked még egyszer?
-
norbihungary
csendes tag
sziasztok sikerült szétszedni. nem kell sarokkal szenvedni . hajszárító kicsit átmelegít aztán középre benyomtam egy snicer majd csavarházú szépen fel pattintottam. mind a 2 oldalt. majd az alsó sarkok. ha ez megvan csavarhúzóval be lehet nyúlni a felső középső fülre és kész is van. karc mentesen. csak gondoltam leírom hátha kell még valakinek.
-
RoundRobin
aktív tag
válasz norbihungary #3658 üzenetére
Legközelebb egy telefonkártyát élezz meg csiszolópapírral vagy késsel és azzal egészen könnyen szét lehet szedni, ráadásul nem kell félni, hogy karcol vagy megsért valamit.
Az infó amit leírtál, egyébként hasznos! Üdv.,
Vennék: 286-os (esetleg XT) alaplapot.
-
norbihungary
csendes tag
válasz RoundRobin #3659 üzenetére
igen azon voltam a gond az volt hogy a pattintómat is eltörte... ezért volt a csavarhúzó
-
oba
addikt
Szerintetek lesz valaha erre a tabra custom recovery és custom rom? Vagy ne is álmodjak ilyenekről? Szívesen kipróbálnék egy CM12.1 -et vagy valami hasonlót rajta.
-
Simba86
senior tag
temporary CWM van, az szerintem elég lenne a custom ROM-hoz, viszont maga a custom ROM megalkotása a nehéz (értsd: kvázi lehetetlen) a forrás nélkül...
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
oba
addikt
válasz Simba86 #3662 üzenetére
persze, kellenek a driverek, gondolom leginkább a wifi, kamera az ami problémás lehet...vagy maga a SoC is? de az a baj, hogy annyira jelentéktelen ez a tab, hogy egy developer sem foglalkozik vele
-
gascar
csendes újonc
válasz Dicsolovag #3635 üzenetére
Üdvözöllek dicsőlovag, szép a ruhád, szép a lovad!
A sötétséget megvilágító fényes elméd kivezetett a mélyvízből.
Nevedet aranyba kell foglalni.
A leírásod pontos éa szakszerű, nem a véletlenre, bizonytalanságra hagyatkozol.
A leírásod alapján elsőre kb. 6 perc után már használtam a frissen flashelt particiómódosított tabot.
Köszönöm!
Felhívom mindenki figyelmét, hogy idáig ez a legbiztosabb és leggyorsabb módszer, amit
dicsolovag közre adott az OP3N DOTT tablet gyári frissítésének megvalósítására.
A tools fájlok és a módosított OS fájlok az Op3nDott-tab-sw-update.rar -ban találhatók.
Rar file linkje több helyen is megtalálható.
Pontosítok az újra particionált tableten a DATA 4.59 GB lett. (4.9 GB-ot tévesen írtam először.)
Mindenkinek sok siker a flasheléshez.
Elsőre megy, jó a hosszúkábel is, és nem kell próbálkozni.[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
Ha a hardveres hangerőgombok használatakor aránytalanul sok hangod ad rá ill. vesz le az hardveres vagy szoftveres gond? Szal pl 0 hangerőnél megnyomom a vol+ -t és már majdnem 50% -nál van És mindig változó hogy éppen mennyivel növeli/csökkenti, de sosem normálisan...
-
fsdb
aktív tag
Finoman rövid ideig kell nyomni, jó kemény gomb .
Nálam csak kettőt ugrik egy gombnyomásra, már nézegetem a menüsorban lévő hangerőgombot is, ott mintha nem csinálná (és ott meg hébe-hóba rányúlok a fényképezőre. Ha ráérek el fog onnan tünni.)[ Szerkesztve ]
Az ön családjában szenved valaki elmebajban? Nem szenved senki! Mindenki élvezi!!!
-
nagyúr
A hangerőgombok ugyanis beragadnak, ennyi a titok, és mindenkinek, ugyanúgy.
A custom rom témához: a drivereknél is nagyobb probléma, hogy zárt a bootloader. Emiatt, ha lenne forráskód sem lehetne rá telepíteni semmit, ami nem gyári. A teclast rom, amit régen a helyreállításhoz használtunk is a csodával határos, hogy rámegy - nyilván azért, mert az op3ndott tabletet is a teclast gyártja. -
oba
addikt
Ja hogy beragadnak... Minőségi cucc...
Értem... akkor gyorsan le is teszek a custom rom dologról... bááár, volt korábban olyan LG és Sony Ericsson androidos telefonom amire kifejezetten zárt bootloaderes romokat gyártottak a jómunkásemberek. Nyilván azt nehezebb mint ha nyitva lenne... de nem lehetetlen. Csak hát a kutya sem foglalkozik ezzel a tabbal, sajnos.Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
RoundRobin
aktív tag
Nem fizikailag ragadnak be.
A linux pollingot használ a portok állapotának lekérdezésére, nem megszakítást és amíg te nyomsz egy gombot, addig a processzor kétszer ránéz a gombok állapotára.
Valószinűleg a kitkat forráskódjának ezen részéhez hozzá sem nyúltak, csak lefordították.ROM sem azért nincs, mert ez olyan rossz gép volna (egyáltalán nem rossz), hanem azért, mert nem milliós tételben gyártották ki, ahogy az LG vagy a Sony Ericcson telefonjait. Senki nem lesz hülye, hogy heteket szenvedjen, csak hogy pár tíz embernek kedvezzen, akinek esetleg igénye volna más ROM-ra.
Egyébként is, jó a ROM ami a készüléken van, a gép gyors, nincs inspiráló erő sem, amiért megérné vele piszmogni. Na meg, x86-os proci van a tabban, nem pedig ARM.Vennék: 286-os (esetleg XT) alaplapot.
-
nagyúr
válasz RoundRobin #3669 üzenetére
De, fizikailag. Ugyanis nálam csak a lefelé gomb ragad, pedig isten látja lelkem, ugyanannyi ideig nyomom, mint a felfelé gombot. Érezni is, hogy lassabban jön vissza. Másnak mindkettő ragad, vagy csak a fel... És ugyanígy tesz a recovery menüben is, úgyhogy tuti, hogy hardveres, mert csak a hangerő fel gombbal tudok a menüben normálisan célozni, a lefelé gomb mindig túlszalad.
-
oba
addikt
válasz stranger2006 #3672 üzenetére
Ja hogy 15ezerért nem várhatom el, hogy normálisan működjenek ilyen alapvető dolgok mint hangerőszabályzó gomb? Én kérek elnézést. Legközelebb 10ezerért vagy olcsóbban veszek tabletet és majd csak a te kedvedért nem fog zavarni vagy meglepni az ha a bekapcsoló gombja beragad és emiatt nem lehet normálisan lezárni vagy felébreszteni a cuccot. Mert hát "minőséget" várni ennyi pénzért? Hova is gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-
RoundRobin
aktív tag
A kolléga sztem azt hangsúlyozta volna, hogy a suzuki swift áráért balgaság volna elvárni egy bentley minőségét. TAB van 10 ezerért is és 300 ezerért is. Nyilván a két ár közötti különbség valahogy kifejeződik a minőségben, használhatóságban. Ezt kell tudomásul venni csak.
A minőséget egyébként megkapod bőven a tab sebességével, az 1 GB RAM-mal, a kijelző minőségével, a bluetooth-szal, a 8 collos képernyőmérettel és a fém házzal. Persze ezt az ócska tabot bármikor lecserélheted egy remek kis myaudio-ra!
[ Szerkesztve ]
Vennék: 286-os (esetleg XT) alaplapot.
-
oba
addikt
válasz RoundRobin #3674 üzenetére
Az hogy normálisan működik a hangerő szabályzó gomb, Bentley minőségű és árú "feature"?
-
nagyúr
válasz RoundRobin #3674 üzenetére
Valóban, sosem adnám oda a jó kis Suzukimat egy sz.r Bentley-ért.
Szerintem amúgy nincs igazad, a tablet nem 15ezres kategóriába lett szánva, hanem 30ezer volt az induló ára, és anyagminőségben pl konkrétan minden szempontból hozza is a középkategória szintjét, ehhez mérten érthetetlen, hogy egy sz.r 10filléres gombot nem tudtak rajta megoldani rendesen. Hogy végül miért lett 15ezer az ára, az megint más történet.
-
trafóóó
tag
Ma délelött még müködött használtam a tab-ot erre délután se kép se hang.
Nem tudom bekapcsolni.Semmit nem csinál.Recovery be sem tudok belépni.
Valaki járt már így ?valaki valami ötlet hogyan lehetne életet lehelni bele? -
RoundRobin
aktív tag
" a tablet nem 15ezres kategóriába lett szánva, hanem 30ezer volt az induló ára"
Lehetett volna 200 ezer is, de nincs jelentősége, mert a tabot végül is 15 ezerért árulták, ennyiért lehetett hozzájutni. Ehhez kell mérni a minőségét is.
A gombokkal nálam nem volt probléma, szerintem sokaknál másoknál sem, mert akkor ez itt ebben a topikban is hangsúlyosan felmerült volna.Szerintem ez mint gond, kicsit túl van dimenzionálva. De ha mégis olyan nagy keserv, akkor nem értem, miért vette meg? Vásárlás előtt lehetősége volt, lett volna kipróbálni, sőt, utána 3 napig még vissza is vihette volna.
"és anyagminőségben pl konkrétan minden szempontból hozza is a középkategória szintjét, ehhez mérten érthetetlen, hogy egy sz.r 10filléres gombot nem tudtak rajta megoldani rendesen."
Erre mondhatom, hogy az iphone negyedmillióba került, nem 15 ezerbe, mégis volt nála faraday kalitka effektus a fém keret miatt, ergo, nem lehetett vele rendesen telefonálni.
Itt látszik, hogy kinek ez, kinek az a hiba csúszik be a tervezés-gyártás során. Később amilyenné válik a termék, az lesz a minősége, az árazza majd be a cuccot is meg a céget is aki alkotta. Hát ez így sikerült.
Szerintem még mindig jobb, mint a cellux-szal rögzített akkuk a DSP-kben ( ), vagy a hulladék kijelzőjű myaudio-k, esetleg a rém katasztrofális Vega tabok, hogy a többi a használhatatlanság határán vergődő produktumokról szót se ejtsek.
Alacsony költségvetésből ritkán születik remekbe szabott dolog, akkor nem tudom mit kéne elvárni egy ilyen, a saját minőségét árban messze alulmúló tablettől?Vennék: 286-os (esetleg XT) alaplapot.
-
trafóóó
tag
Tudom mehetett volna egybe de elsőre nem jött össze a Flash Tool sem látta csak a második kábellel.
Még annyi kiegészítés hogy a Flash Tool most látja a tabot.
Csináljam meg a tárhely növelést ??és ugyan minden ugrik róla de az elméletileg újra indítja.
Mondjuk jó lenne valahogy máshogy megúszni.
Köszi -
nagyúr
válasz RoundRobin #3678 üzenetére
Nekem semmi bajom a gombbal, mivel szinte sohasem használom. Kivéve a recoveryben. Nekem vagy némán van a tablet, vagy videót nézek rajta, ahol ujjhúzással állítom a hangerőt. Ha mégis egy app hangját kell állítani, akkor egy gombnyomás után a kijelzőn oda húzom a csúszkát, ahová jól esik.
-
RoundRobin
aktív tag
-
oba
addikt
válasz RoundRobin #3681 üzenetére
Nem igaz már Senki sem mondta, hogy maga a tab gázos, mi is megvettük, mint ahogy még sokan mások is, mert ennyi pénzért jó vételnek számít. DE! Olcsó húsnak híg a leve, igenis vannak minőségbeli problémák, és senki sem beszélt arról, hogy a többszázezres kategóriás minőséget várnánk el. Ez a kérdőív sem véletlenül készült el anno, amiben nagyjából össze szedték a _tömegesen_ előforduló hibajelenségeket.
De hogy az autós példádnál maradjak... ha bemegyek az autószalonba, és megveszem 2 millióért a Suzukit, és 40 millióért a Bentley -t, és akármelyikbe beülök, ráadom a gyújtást és mittudomén, meghúzom az ablaktörlő bekapcsoló kart akkor mind a kettőben be fog kapcsolni normálisan az ablaktörlő, függetlenül attól, hogy mennyibe került az autó. És ugyanez vonatkozik az összes kapcsolóra. A minőségbeli dolgok máshol kezdődnek, ezek bizony _alap_ dolgok amiknek a legótvarabb kínai szutyokban is normálisan kellene működnie.Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
vargalex
félisten
Szia!
Nálunk 6 tab van a családban, mindegyikben jól működik a hangerő szabályozó gomb.
Én inkább a Bentley-Suzuki összehasonlítást úgy mondanám, hogy a Suzukiban inkább előfordulhat (vagy elfogadott lehet), hogy elromlik az ablaktörlő kapcsoló. Vagy mondjuk úgy, hogy gyári hibás. Ez nyilván garanciális probléma. Ha zavar a hangerő gomb nem működése, akkor miért nem viszed vissza gariba a tab-ot?Egyébként manapság nem tudom hogy van, de régebben az olcsóbb tab-okon nem volt hangerő szabályozó gomb. Így nem is tudott elromlani. Ott a software-os hangerő szabályozás.
A kérdőívvel egy baj van: nem láttam sehol a kiértékelését. Persze lehet, hogy csak elkerülte a figyelmemet.
[ Szerkesztve ]
Alex
-
fsdb
aktív tag
Nem értelek, ha maximalista vagy miért veszel ilyesmit.
Első tabletem, a képe mondhatni szép, egy régi program hajtott még csak el, ami kellett minden megy, root van hozzá. Az aksija egyelőre elfogadható, ráadásul használtan vettem, a Tescoban pont akkor nem volt, utána persze írogattak itt, hogy ott ahol néztem van még... A gyári kábelt lecseréltem, mert érintkezési hiba volt minden mozdításnál. Amiről írogatsz az a 70 ezer alatt nem érdemes venni kategória, és az sem biztos, hogy 100%-ban úgy működik ahogy kell.
Vargalex RoundRobin írta már: Nem fizikailag ragadnak be.
A linux pollingot használ a portok állapotának lekérdezésére, nem megszakítást és amíg te nyomsz egy gombot, addig a processzor kétszer ránéz a gombok állapotára.[ Szerkesztve ]
Az ön családjában szenved valaki elmebajban? Nem szenved senki! Mindenki élvezi!!!
-
nagyúr
válasz RoundRobin #3681 üzenetére
Akkor most ezzel bebizonyítottad, hogy igazam volt? Mutass mégegy terméket, ami használtan többet ér, mint újonnan?
(#3683) vargalex:
"a Suzukiban inkább előfordulhat (vagy elfogadott lehet), hogy elromlik az ablaktörlő kapcsoló"
Zöldségeket beszéltek, a Bentley már rég szétrohadt, amikor a Suzukiban még minden kapcsoló gyári állapotú. :p[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
Gyerekek... Nehogy már maximalista legyek amiatt, mert elvárnám, hogy a hangerő gomb normálisan működjön. Ne vicceljünk már, hogy ez csak a drágább kategória felé lehet elvárás... álljon már meg a menet A két kezem kevés lenne ahhoz, hogy megszámoljam azokat az olcsó kínai telefonokat, tableteket amikkel már dolgom volt és egyiknél sem volt még ilyen gondom. És mint mondtam, én elégedett vagyok még ezzel együtt is a tablettel, és pont az ára miatt van ez így. Ha drágább lenne akkor nyilván jobban zavarna, így viszont együtt tudok vele élni. De továbbra is az a véleményem, hogy ez így nem okés, legyen az ára bármennyi is... Garanciába azért nem viszem mert vagy úgysem javítják, vagy nem tudják cserélni készlethiány miatt. Na részemről én befejeztem a témát
[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
válasz vargalex #3686 üzenetére
Teljesen random, hogy épp mennyit ugrik, pedig mindig ugyanannyira nyomom meg a gombot. Kellemes, amikor úgy kb. 30% -on van épp a hang, zenét hallgatok fülesen keresztül, csak egy picit szeretnék ráadni, zárt képernyőnél, így az onscreen gombok kiesnek abban a helyzetben... megnyomom és felmegy 80-90% -ig (van amikor 100 -ig is) és kiszakad a dobhártyám
-
vargalex
félisten
Szia!
Ezt a polling-ot honnan szeded? Szerintem egyáltalán nem így van.
OpenWrt alatt pl. hotplug event-ek vannak a gombok lenyomásakor/felengedésekor.Alex
-
RoundRobin
aktív tag
"Teljesen random, hogy épp mennyit ugrik, pedig mindig ugyanannyira nyomom meg a gombot. "
Nem random, csak annak tűnik. Ha a CPU terhelve van, akkor kisebb, ha nincs terhelve, akkor nagyobb a valószínűsége a túlvezérlésnek.
Tankönyvből másolom:
Perifériákról érkező adatok fogadása, feldolgozása:
A perifériákról érkező adatokat a processzornak fogadnia kell és feldolgozni azokat. Erre a legegyszerűbb módszer a polling. Ekkor a CPU adott időközönként ellenőrzi, hogy a kérdéses periféria küldött-e adatot. A módszer hátránya, hogy ha a periféria felől túl sok adat érkezik, akkor a CPU nem fogja mindet észlelni, illetve ha a vártnál ritkábban jelenik meg adat, akkor a CPU túl sok időt tölt fölöslegesen a periféria ellenőrzésével.---
Megszakításnál ilyen gond nincs, csak a megszakítás megállítja a CPU-t és elég sok ideig teszi ezt. Gondolom ezért van inkább polling, amely hosszú távon ugyan veszteségesebb, de ez a veszteség időben eloszlik. A linux így valósidejűbbnek tűnhet.Vennék: 286-os (esetleg XT) alaplapot.
-
fsdb
aktív tag
válasz vargalex #3689 üzenetére
Vele beszélgess:RoundRobin
Nekem az open wrt-vel eddig TL-WR741ND v4-es kapcsolatom van 1.8-as Gargoyle-val. Hasonló forráskódot c++ -nál láttam vagy úgy 15 éve.
Neked 100%-ban elhiszem.Közben beelőzött.
[ Szerkesztve ]
-
RoundRobin
aktív tag
válasz vargalex #3689 üzenetére
Az csak egy példa:
Nézd meg ezt a linket: [link]
http://lxr.free-electrons.com/source/drivers/input/keyboard/gpio_keys_polled.c
Linux/drivers/input/keyboard/gpio_keys_polled.c
1 /*
2 * Driver for buttons on GPIO lines not capable of generating interrupts
3 *30 #define DRV_NAME "gpio-keys-polled"
31
32 struct gpio_keys_button_data {
33 int last_state;
34 int count;
35 int threshold;
36 int can_sleep;
37 };
38
39 struct gpio_keys_polled_dev {
40 struct input_polled_dev *poll_dev;
41 struct device *dev;
42 const struct gpio_keys_platform_data *pdata;
43 struct gpio_keys_button_data data[0];
44 };
45
46 static void gpio_keys_polled_check_state(struct input_dev *input,
47 struct gpio_keys_button *button,
48 struct gpio_keys_button_data *bdata)Vennék: 286-os (esetleg XT) alaplapot.
-
vargalex
félisten
válasz RoundRobin #3692 üzenetére
Szia!
Ez rendben van, az általam linkelt oldalon is ott van, hogy van, ami nem vált ki megszakítást. De honnan tudod, hogy a hangerő gomb nem teszi ezt? Az általad linkelt oldalon ott van a gpio_keys.c is. Ebben pedig ugye ez áll:
1 /*
2 * Driver for keys on GPIO lines capable of generating interrupts.
3 *Azaz ez nem bizonyíték arra, hogy a hangerő gombok pollozva működnének... Csak vannak olyan GPIO vonalak (is), amik nem generálnak megszakítást.
Alex
-
RoundRobin
aktív tag
válasz vargalex #3693 üzenetére
Nem az a lényeg, hogy az adott eszköz generál-e megszakítást, vagy sem, hanem az, hogy azt tudomásul veszed-e?
Mert hát, nem kötelező.Azonban én úgy gondolom, hogy azért poll és nem megszakítás, mert egy egyszerű gombról van szó, amihez kell ugye prell mentesítés is, amit egyszerűbb és olcsóbb, de mindenképpen OLCSÓBB szoftverből megvalósítani. Az sem kizárt, hogy éppen ott van a gáz.
A tab szoftvere legalább két verzióban került a készülékekbe beégetésre. Lehet, hogy a tied (meg az enyém is) már javított. De ez csak feltevés.Vennék: 286-os (esetleg XT) alaplapot.
-
nagyúr
Nem értem ezt a vitát, lehet megszakítás vagy polling, teljesen mindegy, mert ha a gombot már elengedtem és még mindig látom, hogy mozog a hangerő csúszka, az a gomb bizony qrvára beragadt. Ezzel remélem, hogy a vitát rövidre zártam.
-
nagyúr
válasz RoundRobin #3696 üzenetére
Feladom...
Akkor már csak azt magyarázd meg, ha szerinted szoftveres a gond, miért? Amikor a szoftver ugyanaz minden gépen, a gyártás minősége viszont feltűnően ingadozó? Hallottál már Occam borotvájáról?[ Szerkesztve ]
-
RoundRobin
aktív tag
-
VMatteo
őstag
Abel féle rootolt a tabeletem. Miket törölhetek róla, büntetlenül? amik esetleg lassítják, eszik az akksit?
Tisztelet a Gépésznek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi+Cellular + Magic keyboard
- Onyx Boox Max Lumi 13,3 e-ink tablet és e-book olvasó, teljeskörű androiddal, alig használt eladó
- Eladó Gyári Apple Ipad Mini Smart Folio tok
- Kindle Touch
- Microsoft Surface Pro 5 12.3" 2K Windows tablet i5-7.gen 8G/256GB, 4G/LTE - Üzletből, garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest