- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
Aktív témák
-
nike_
addikt
válasz kételkedem #48846 üzenetére
De, a fa megsérült.
-
ádyz
addikt
válasz kételkedem #48852 üzenetére
Annak tökéletes.
-
NoLF
veterán
micsoda mocskos idő van...
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
(Kolombusz)
veterán
Egy weboldal mely megváltoztatta életszemléletemet: Stallone magazin
-
ngabor2
nagyúr
válasz kételkedem #48852 üzenetére
a diófán nevelt laskagomba aszongyák különösen finom. először azon csodálkoztam, hogy a dión egyáltalán megmarad, de ha azt mondják a hozzáértők, akkor kénytelen vagyok elhinni. kár, hogy nincs a közelemben ilyen.
-
kételkedem
addikt
válasz ngabor2 #48856 üzenetére
Számomra új információ, azt gondoltam, nem él meg rajta.
Pedig:
"Számításba jöhető fafajták:
Az akác és tűlevelű fajták kevésbé alkalmasak, annak ellenére, hogy természetben mindegyiken előfordul laskagomba, igaz , más-más gyakorisággal. Az almatermésűek -különösen a dió- kedvelt táptalaja a laskagombának. Megfelelőek még: bükk, nyár, fűz, csertölgy, gyertyán, szil, hárs, gesztenye és még több más faj is. Néhány fafajtán ugyan megterem, de a terméshozam kisebb más fajtákhoz képest. pl.: cseresznye, szilva, kőris, éger."
forrásNekem most van jó néhány dió rönköm, már csak oltóanyagot kell vennem
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
ngabor2
nagyúr
válasz venember83 #48857 üzenetére
kivágott diófa nincs. szakértő az van. olyan is, aki nem volt még olyan részeg, hogy a gombák latin nevét ne tudta volna Kolombusz egy életre megjegyezte tőle, hogy nem szereti a pedofilokat
kételkedem: tavasszal mifelénk lehet kapni oltóanyagot, kimérős, idén valami 3k volt kilója. 3 méteres nyárfarönköt oltottam be kb. 15dkg-val, idén már termett is 3x... nem keveset.
[ Szerkesztve ]
-
TexT-BoY
addikt
válasz venember83 #48860 üzenetére
nem nem lenne inkompatibilis... megéltem.
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
Tim82
félisten
válasz kételkedem #48862 üzenetére
Felidézve a sztorit, ne sajnáld.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
bnss
veterán
Szép vasárnap estét ON topic!
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
bnss
veterán
válasz Pisztillus #48865 üzenetére
Szia!
Lehetne szebb is, szívok az egyik házifeladatommal, amit ma estig le kell adnom, és még lenne mellette bőven mit tanulni. Azt hiszem ma sem alszom vagy csak egy kicsit.
-
kételkedem
addikt
válasz máyköl #48869 üzenetére
Jajó
Rántott sertés karajt, tormalevélbe töltött darás "káposztát" és gesztenye pürét ettem, most Iron Maident hallgatok, mert megérdemlem
Bean: mi a házi témája?
[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
ngabor2
nagyúr
válasz kételkedem #48870 üzenetére
jó kis diétás kaja egészségedre.
-
Thrawn
félisten
Na tessék, most megéheztem, pedig nemrég ettem
Valamit én is hallgatok, tetszik, csak fogalmam sincs mi az, így nem linkelem be
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Racecam
nagyúr
Pannon net:
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
bnss
veterán
Kombinatorika, valószínűségszámítás, mátrixok, gráfok.
-
bnss
veterán
válasz venember83 #48876 üzenetére
Nem egészen. Ez a kombi nem lett valami szép (hozzáteszem egy kombivan sem szimpatizálok igazából), a sedan változatból az 1,9JTS annál inkább.
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Nnnna - mostanra lett teljesen biztos, hogy a netbook kategória nálam soha a b....s életben nem fog labdába rúgni...
Kicsi a billentyűzete, akkora a monitora, hogy lassan megvakulok, úgy koncentrálok, hogy lássam mit ír, és amúgy is: az egész Q7-es audival mászkáló, üres fejű szőke pláza3,14csáknak való - akik használni nem akarják, csak villantani akarnak a slusszkulcs mellett vele
Elégedetlenkedő perceinket hallották, leülök magamtól is
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
kételkedem
addikt
Akkor erre a nagy ijedtségre most megiszok egy pohárka finom vörösbort.
Persze közben végig kombinatorikára, valószínűségszámításra, mátrixokra és gráfokra gondolok. Lehet, még elalvás előtt is ezeken fog járni az eszemBubu nEEEEEEEEm tetszik a kütyü
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz Bubu79 #48878 üzenetére
Pedig ng2 elégedett felhasználó, most akkor vonjam le a konzekvenciát?
Bon3ss: Hát most mit mondjak, nem egy kockalada, az biztos... De nekem tetszik, ha belátható időn belül szükségem és pénzem lesz kocsira, akkor egy ilyen lesz (kombi vagy szedán, mindegy), vagy egy finom 145-ös.
mod: Miért csak a prohardver esetén van nekem folytonos network timeout?
[ Szerkesztve ]
-
bnss
veterán
válasz kételkedem #48879 üzenetére
Ne tedd, rémálmaid lesznek. Nem szeretném, ha nem aludnál, elég, ha csak én nem alszom.
Bubu: nekem is hasonló a véleményem, egy pozitívummal bír számomra a netbook család, az a súly. Egész nap nem jó cipelni a 15,4"-os noteszt.
---
További szép estét!
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #48880 üzenetére
Ízlések és pofonok - nekem az idegeimre mászott a kütyü ez alatt a pár nap alatt, míg boldogítottuk egymást
Nem tudom Ő hogyan csinálja, de az én tompa ujjaimmal egyszerűen kezelhetetlen a jószág - ráadásul nemis esnek kézre a gombjai
Na mit mondtam - javíthattam a hsz-t, mert még a space-e sem emberi léptékű...
kételkedem: nEEEEEm hiszem, hogy csak ASUS-ék termékére lenne jellemző az, amit leírtam, hanem a kategóriatársak ishasonlóan emberbarátak lehetnek
A tapipadot már nem is említem - azt a notiknál is gyűlölöm[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
rarri
senior tag
Sziasztok ! Szép estét szeretnék kívánni mindenkinek!
Csak üdvözölni jöttem benneteket, sajnos nem érek rá. Vigyázzatok egymásra, és a lényeg :
Peace and love !
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
Bubu79
addikt
-
ngabor2
nagyúr
válasz Bubu79 #48882 üzenetére
nálam alapfeltétel volt a tapipad. pl. ordoitól azért nem vettem meg az x60-at, mert csak pöcökegér volt hozzá... lett inkább egy sl300. utána már megbántam, mert az x60 sokkal könnyebb, és érintőképernyős.
nekem se pálcikaujjaim vannak, de valahogy mindig sikerült megtalálnom a gombokat. a képernyőméretet meg lehet szokni, 7"-on filmet is néztem a vonaton.
ilyenen netezni? simán. meg youtube-ot nézni. volt rá példa, hogy kimentem "vidéki birtokaimra", ahol az egyetlen net-lehetőség a gprs volt. ment vele rendesen, tépett vag 6k-val no úgy fórumozni, az szép volt. akkor nem moderáltam inkább.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz Bubu79 #48882 üzenetére
Ezért kell Neked ájbíem - tapipad helyett csikl... akarom mondani pöcökegérrel.
Szép 'stét - csak benéztem a topikba, lépek is tovább.
Igen, Bubu, oda.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Thrawn
félisten
válasz Bubu79 #48885 üzenetére
Kapja be a fogaskerék (Opcióként vacogós cápa is választható )
Volt szerencsém Eee-n gépelni, annyira azért nem vészes a helyzet. Sokkal jobb, mint 6230-on Opera Minivel netezni
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Bubu79
addikt
válasz ngabor2 #48886 üzenetére
Ez egy 900-as - és ezen is kicsinek találom a képernyő méretet
Aranyos, pici, de számomra használhatatlan
Qka: Ilyen perverziók mégcsak meg sem fordultak a fejemben, hogy még kisebb képernyőről megkíséreljek netezni
Tim: Genyó Vagy, de már megszoktam
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
-
ngabor2
nagyúr
válasz kételkedem #48891 üzenetére
mivel nekem is meló lesz, ezért jó éjt mindenkinek.
-
Bubu79
addikt
válasz Thrawn #48892 üzenetére
Mázli, hogy nem a sajátom - biztos, hogy hajamat tépném ( azt a három szálat, ami még van )...
Mindegy - a rendszer fent van rajta ( giga nagy élmény pendrive-ra XP telepítőkészletet pakolni ), megy a net, van rajta őrző-védő-támadó program a rosszfiúk ellen, úgyhogy viheti a gazdája - le is lett tesztelve.
Egyszer régen megfordult a fejemben, hogy kéne egy ilyesmi csöppség nekem - de szerencsére nem ruháztam be rá
-
Racecam
nagyúr
Ja, ez most a kipróbálós verzió, 1950 Ft.- és 500 MB korlát van. De 30 napon belül visszaadható és én vissza is adom, mert csak kíváncsi voltam, milyen. (Igaziból egy bombázó ügyfélszolgálatos csaj beszélt rá, jót tettem vele. )
u.i.: Havi 6K-ért van forgalmi limit nélküli 1 év hűséggel.
[ Szerkesztve ]
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Thrawn
félisten
válasz Bubu79 #48895 üzenetére
Egy időben én is elgondolkodtam egy ilyen csöppségen, de aztán úgy alakultak a dolgok, hogy nem lett belőle semmi. Így utólag azt mondom jobb is, mert amire használnám arra édeskevés.
-
Racecam
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Óvodások homokozója
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Vicces képek
- Automobilista 2
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest