- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Amazon Fire TV stick/box
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz Loretto #2898 üzenetére
A harmadik csak kihasználta az adódó lehetőséget...
rarri: Nyugodt éjszakát, kevés melót
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
1010
őstag
-
-
Racecam
nagyúr
válasz Loretto #2898 üzenetére
Igen, ez azért is szánalmas, mert ettől nekik még semmivel sem lesz jobb.
Tim: Én is, fogalmad sincs mennyire, mégis ezt mondom. Lehet, hogy ha egy kicsit mélyebben magadba nézel, rájossz, hogy bár Te az utolsó pillanatig azt hitted, az a kapcsolat mégsem volt működőképes. Vagy azért, mert nem vetted észre a jeleket, vagy azért, mert becsapdad magadat is. De, hogy nem volt működőképes arra a legjobb bizonyíték, hogy vége lett.
Vacsorázni, el...
[ Szerkesztve ]
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Bubu79
addikt
válasz Loretto #2904 üzenetére
Voltam már elhagyott... Mocsok érzés, amikor az emberre rátör, hogy elárulták...
És azt is meg tudom érteni, ha hirtelen felindulásból valaki mégsem tudja ezt ilyen higgadtan végiggondolni... Mert szar csalódni.De az élet ilyen és előbb-utóbb mindenki rájön, hogy nem jó emberre haragudott...
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Tim82
félisten
válasz Racecam #2905 üzenetére
Nyilván így van - utólag visszatekintve. De mint mondtam, nem vállalom fel ezt a fajta lelkiismereti terhet, hogy én robbantsam fel mások kapcsolatát, működőképesség és a kapcsolat minősége ide vagy oda.
Hozzáteszem: most így gondolom.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
nike_
addikt
válasz Winner_hun #2884 üzenetére
Egyszóval: leszarom
-
nike_
addikt
válasz Winner_hun #2884 üzenetére
Viszont a közösségit számold.
Az már naggyon nem arányos, kb. 4-szer annyi közösségije van, mint nekem, és nem 4-szer annyi ideje regelt.
És akkor te? 20.98
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Micsoda egy őskövület vagy Te is - lelkiismeret? A mai világban? Ugye tudod, hogy súlyos betegségben szenvedsz? ( velem együtt... )
-
nike_
addikt
válasz bolondember #2912 üzenetére
Látom..
Motkány viszont überfaszán ranghajhászik..
-
1010
őstag
egyáltalán jár valami bónusz ha elér valaki pl jómunkásember rangot?
-
Verus
senior tag
Spontán lakásavató Csak megosztottam Veletek
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
nike_
addikt
válasz bolondember #2916 üzenetére
Igen, és ráadásul ~ fél évvel kevesebb ideje regelt..
Verus:
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Okosan Jó szórakozást
Végre jár a levegő a lakásban és nem az a fülledt megleg jön be...
[ Szerkesztve ]
-
nike_
addikt
Na énn megyek, álomra hajtom fejemet, sziasztok.
-
werttzui
addikt
-
rii
nagyúr
oda a !godlike
elveszett a cél, már ha valaki ranghajszolni akart
és veleveszett a titokzatossága is, !godlike nélkül mi értelme (is lenne) ranghajhászni?jó tudom, vannak akik ranghajszolják magukat, de miért? ......
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Tim82
félisten
Nem mondtam, hogy van - csak azt, hogy nem vállalom fel ezt a lelkiismereti terhet.
Bár lehet, hogy a kigyógyulás felé vezetne, ha nem tagadnám le, hogy beteg vagyok?
Verus: have a break, have a nice evening!
Race: jó étvágyat! Én is ettem, miközben írtam.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Bubu79
addikt
Mert azt hiszik attól, hogy valami ritka felirat díszeleg a nevük alatt már többet érnek másoknál, különlegesebbnek érzik magukat...
Tim: Tudom, hogy van Nézz szembe a betegséggel és még akár naffalu bikája is lehetsz
[ Szerkesztve ]
-
Racecam
nagyúr
válasz Winner_hun #2925 üzenetére
Itt egy ban, azért nagyot ütne, nem?
Katicka: Bacon szallonna., kenyérkével, erős paprikával, paradicsommal.. Zöld tea meg monnyon le.
[ Szerkesztve ]
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
rii
nagyúr
válasz Winner_hun #2925 üzenetére
a'ssszép
~32000 post (-:én meg senior tag akarok lenni (hisztis smiley helye)
(#2927) Bubu79: ja igen .... télleg .. (-:
ennek biztos velejárója a "leugatjuk a zújoncot" szokás[ Szerkesztve ]
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Tim82
félisten
Inkább nem, ezért: nekattintsrájutúb
(Azért sem nézek szembe a problémáimmal! )
-
Bubu79
addikt
Vagyunk ezzel így egy páran...
rii: Pontosan, ők szokták leugatni az újoncokat...
[ Szerkesztve ]
-
werttzui
addikt
-
Tim82
félisten
Mármint Te is szereted a lúzereket?
A rangkórság vicces dolog - én pl. a kvázi-tagságra sokkal büszkébb voltam, mint amúgy bármelyik rangra.
-
werttzui
addikt
válasz bolondember #2943 üzenetére
A nők ezt nemtudják folyton jön az a hülyeség,hogy nagy a seggem??
PENTAX
-
Tim82
félisten
válasz werttzui #2947 üzenetére
A kvázi-tagságban pont az volt a jó, hogy kellemes "kint is vagyok-bent is vagyok" érzést adott az embernek.
Race: ha sokat imádkoztok, előbb-utóbb elküldi Fiát erre a világra. Már csak egy-két évszázad.
Mondjuk, attól is félek, hogy ez a világ még nem érett meg a megváltásra - vérszomjas újoncok hada fogja szegényt keresztrefeszíteni. ( )
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Kiakadtak az európai chipvezetők az USA, Kína és az EU követelésein
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Robotporszívók
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- Be Quiet! Pure Power 11 600W CM / CSOMAGKÜLDÉS
- GETAC UX10G2 ipari Rugged tablet + bill.(I5-10210U 8X4200Mhz, 8GB DDR4, 256 GB SSD, jó akku, WIN11)
- Lenovo Tab M10 3rd Gen (TB328FU) 10,1" 3/32GB szürke Wi-Fi tablet tokkal, dobozával, papírjaival
- DG Home 1 ElphaPex Dogecoin bányászgép 620W - 2GH
- Super mario odyssey
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest