Aktív témák
-
csapos2
addikt
Az attól is függ, miről van szó. Itthon a falak színe általában sárgás, pirosas, barnás tónusú. Autóban szürke, vagy fekete. Ruházatban is a sötétet szeretem, mert a világos hamar koszolódik én meg eléggé malac vagyok. Amúgy meg nagyon függ a hangulatomtól is, éppen mit kedvelek.
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
rarri
senior tag
válasz Bubu79 #14900 üzenetére
Nem egészen karaoke, mert ha akarom, akkor szól az énekes hangja is, és a mikrofonba énekelve közben azért mégis az én hangom hallatszik.
Nyuszika: szóval a klasszikus, időtálló színeket kedveled.
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
NoLF
veterán
hajma felkarikázva, kompér felszeletelve, sütőbe a cucc berottyantva.
félbarna arany ászok bélbe indítva.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Bubu79
addikt
Akkor csak mellé van keverve a mikrofon - annak is van egy hangulata
Rendezvény bontásra alkalmas a hangom - teremürítő a hangszínem
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
rarri
senior tag
Tudsz Te élni...
Bubu: azért megpróbáltam hinteni a kultúrát, mert amikor volt egy kis szünet, akkor P. Mobil klasszikusokat énekeltem Pl. " Álmodtál, ébredtél, vártál rá hogy felnőtt légy...." Elég sokan ismerték. De azért van akinek nem az énekhangom tetszett, hanem más, és ezt meg is osztotta velem..
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
Bubu79
addikt
Ezek szerint sikered volt minden szinten Remélem a testőrség tette a dolgát
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
NoLF
veterán
éhenpusztulok, legyen má kész!
-
rarri
senior tag
válasz venember83 #14912 üzenetére
Én enni is imádok...
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #14912 üzenetére
Élni tudni kell - tanuljunk hát Tőle
-
NoLF
veterán
válasz ngabor2 #14909 üzenetére
van mit, bevásároltam
félbarna ászok, barna edelweiss, barna budweiser 1795 (nem, nem a budejovicky budwar, hanem a másik sörgyár budejovicéből, kisebb, ismeretlenebb, és finom. van szőkéje és barnája, jellemzően tescoban kapható (én a mannában vettem most a bajcsyn)
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #14916 üzenetére
Szerintem tudom miről beszélsz...
Philoxenia: Főnix lesz az
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz venember83 #14907 üzenetére
Meg se merem kérdezni, milyen madarat fejtél meg.....
-
rarri
senior tag
Tudja valaki véletlen, hogyha régi fényképezőgéppel lettek fényképezve dolgok, azt be lehet digitalizálni?
[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
ezt nem értem. mit jelent hogy régi? a lényeg hogy digitális-e avagy nem. ha nem, akkor papírképeid vannak, azokat be lehet szkennelni és képként eltárolni. a meg régi digitális van, akkor nem értem a kérdést
-
Bubu79
addikt
Be lehet - házilag scannerrel megoldható - de szerintem ha besétálsz egy fotós boltba, az ottani berendezésekkel szebb végeredményt kaphatsz...
Ha megvan a negatív, akkor vidd Magaddal azt is, arról jobban tudnak dolgozni, van a berendezésnek dia adaptere
[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
és a krumpli még mindig nem rottyant meg, a huvva életbe! már mindjárt meghalok annyira éhes vagyok. éhesen pedig sört sem lehet igazán jóízűen inni...
-
Ramius
őstag
Egy hej nekem ittis bontva van.
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
venember83
nagyúr
Kedvenc témák inaktívak, ejnye... Itt meg sörölésről van szó, amibe józanul nem illik beleszólni.
-
nagyúr
válasz neduddki #14867 üzenetére
küldhetnél egy árlistát, lehet, hogy mégis újat veszek (evés közben jön az étvágy)
az uccsó mondatot nem értem.
meg ezt sem : "a vga a kersosoebb"Télapó : nemtom, Te hogy állsz vele, de nekem nincsen saját erőművem.
ráadásul épp' most számlázott ki 21 rugót az elmü, mondván, hogy ők úgy becsülik, hogy 500 kWh az én havi fogyasztásom (pedig csak 120)Pleased to meet you - hope you guess my name
-
bnss
veterán
sziasztok!
végre itthon (vége a melónak), 4:40-kor ébresztő nem a legkellemesebb.
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
venember83
nagyúr
Micsoda idióta dolog, hogy nem elég egy nyolcjegyű jelszó? Nyilvánvalóan biztonságosabb random próbálkozásnál a tízjegyű, de aki fel tudja törni a nyolcjegyűt, annak a tízjegyű sem lesz akadály.
-
Tim82
félisten
válasz venember83 #14932 üzenetére
WEP-titkosítás?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
NoLF
veterán
válasz Bubu79 #14934 üzenetére
sorry, but i'm not drunk. i'm really not. not like yesterday...
but that's alright, it's workday tomorrow
no it's not sad at all, everybody needs some rest. even Kenny does as well.
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
It's so sad...
"Yesterday,
All my troubles seemed so far away,
Now it looks as though they're here to stay,
Oh, I believe in yesterday."[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
RexpecT
addikt
válasz philoxenia #14941 üzenetére
-
ngabor2
nagyúr
no, én is elhúúúzok alszani, jók legyetek.
-
rarri
senior tag
válasz venember83 #14940 üzenetére
Aludj jól, álmodj szépeket!
Gábor: Szép álmokat!
-
Bubu79
addikt
válasz philoxenia #14947 üzenetére
Azért arra kíváncsi lennék hogy a bánatban akadtál rá a másodikra
Jó éjt Véncsont
-
RexpecT
addikt
válasz philoxenia #14947 üzenetére
.
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest