Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz csapos2 #15142 üzenetére
Ezt a Szarvassal beszéld meg Ő intézkedik a kérdésben.
Egyébként az a legjobb, hogy ha jön egy ilyen fiatal, tapasztalatlan és még elég naiv gyerek, mindenki elkezdi oltani, meg jókat derül rajta, aztán ha megunta, rohan a modkerbe, hogy "valaki vágja már ki a csávót, mer idegesítő".
Nem Rád gondoltam a félreértések elkerülése végett.[ Szerkesztve ]
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
addikt
válasz RoyalFlush #15147 üzenetére
Fanatikus a csávó
-
Tim82
félisten
válasz Racecam #15151 üzenetére
Éreztem, hogy valamit elfelejtettem - köszi, hogy emlékeztettél rá! Rohanok is a modkerbe...
Áááá, nem, nem vagyok olyan, nem szívózok egy tizenkét éves gyerekkel, ne miattam tanulja meg, hogy kemény ám a fórumozók élete, nem csak játék és mese... hallottál már a ***, *** Racecam-ről? (Nem, nem és nem lehetett kihagyni! )
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
NoLF
veterán
na benn figyel a rántotta, jee. és csak 1 db söröm van (v inkább már csak volt - glugg)
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
addikt
A koriander érik.
A pipitér fénylik.
Minden manó aki itt van, növekszik-szik-szik.[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz csapos2 #15137 üzenetére
Hogy Te milyen irigy Csacsi vagy - még az elektrik bugit is sajnálod Tőle...
Főhuszár: Mit ittál amit én nem? Muti
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
nike_
addikt
válasz RoyalFlush #15138 üzenetére
Fuh baszki nem gyenge.
1 nap = 66 hsz
-
-
Bubu79
addikt
Pedig már 13 a srác...
Race: Az eredetiben csúf, kopasz Hókuszpók volt...
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Tim82
félisten
válasz Racecam #15163 üzenetére
Gondoltam, minden rajongód helyettesítse be azzal, amit gondol.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
Tim82
félisten
válasz csapos2 #15166 üzenetére
Értem, szereted az állandóságot, a megbízhatóságot, a kiszámíthatóságot és a biztosítók reklámjait.
Race: valami csontot kell adni az ellendrukkereknek is.
Bubu: miért pont az ÉN szívemet eszed? Arra még szükségem volna... Egyébként meg fene a gusztusodat!
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Miért ne? Ehetném a sajátomat is, úgysem veszem sok hasznát...
-
tiv61us
őstag
fijam
a fodraszhoz a barber shopba hozzal kest mert nekem nincs
az ebedet riszteljuk
3-ig erje ide
sorrynem kest casht
[ Szerkesztve ]
"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
bnss
veterán
-
Bubu79
addikt
Jó kis E36 bömbi - Bongo? Ismerős a cégnév - bimmer alkatrészekkel kereskednek
Jól nyomja a srác És szépen muzsikál a gép
[ Szerkesztve ]
-
bnss
veterán
válasz Bubu79 #15181 üzenetére
E36-nak néz ki, nagyon komoly tempó.
Tegnap volt melónk bőven, sajnos.
szerk.: nem kételkedem, tavaly tologattam orfűi hegyiversenyen.
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Bubu79
addikt
Konkrétan E36 - hidd el, érzékeny vagyok a formára ( a műszerfal maradványa is sokat árulkodik és a bevezető képsoron is látszik a klasszikus vonalzóval rajzolt forma )
-
Thrawn
félisten
Néz.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
tiv61us
őstag
az milyen gaz megy a kispal
es Mary nem erti mit enekel Lovasi angolul
hehe"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
Bubu79
addikt
Ütős a videó - csóresz trabi szép nagyot zupált...
Egyszer én is beneveznék egy jobb egybe - lehet, hogy utána gatyát kéne mosnom, de annyit megérne
-
ngabor2
nagyúr
ma becsengetett hozzám egy hajléktalan, mondta, hogy éhes, adjak neki valamit enni, persze nem ebben a stílusban,hanem udvariasan kért. de nem tudtam, nincs itthon kész kaja. a holnapi ebésem már benn van a melóhelyen, hideget nem tartok itthon, a többi meg fagyasztott/fővetlen. miután elment, akkorjutott eszembe, hogy mégiscsak volt egy kis gombás rizs... és most lelkiismeret-furdalásom van. senkim nem volt, nem ismerem, tényleg semmi egyéb nem volt itthon... de mégis.
-
-
BlacKSouL
addikt
"Nekem a Balaton a Riviéra.."
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
ngabor2
nagyúr
no jóccakát, holnap délelőtt 5 körül jövök.
télapó, bő fél óra múlva ne felejts el valamit
Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Farming Simulator 25
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest