Hirdetés

Aktív témák

  • Kidus

    őstag

    válasz SystemRoot #15996 üzenetére

    Nezd, egyreszrol ertem, amit mondani probalsz, masreszrol viszont regi motoros vagyok, nem itt kezdtem, es hidd el, mikor azt mondom, nem lehet orokke es mindenkinel szep szoval eredmenyt elerni.
    En ugy gondolom, hogy itt a moderacio mindig is korulbelul egy szinten volt, persze sok kulonbozo stilusu moderatorral, de az iranyelvek nem valtoztak sosem. Egy ideig ebbol engedtunk, mondvan, tan kicsit tul kemenyek vagyunk. Most ennek isszuk a levet, mert kiderult, hogy nem mukodott, es visszaallt minden a regibe.
    Azert erezni ezt most ennyire, mert par emberen csattant az ostor, akik eddig megengedhettek maguknak ezt-azt, es most mar nem tehetik ezt meg. Itt nem az altalad emlegetett tarsasagra gondolok elsosorban, altalanossagban beszelek.
    Senki nem indulatos, senkiben nincs harag reszunkrol, egyszeruen aminek meg kell lenni, annak meg kell lenni, ez ilyen egyszeru. Nem akarunk senkit eluldozni, nem akarunk mi sem feszultseget ( foleg! mi nem akarunk, minden eronkkel az elkerulesen vagyunk ).
    Ha csak az en szemszogembol vagy kivancsi adott tarsasagra es a topic-ra, nekem sem tetszett, hogy folyamatosan huzogatjak a cernaszalat egyesek, nem tetszettek az odamondogatasok, es nem ertem, hogy miert egyoldalu elvaras a baratsagossag, az odafigyeles, keszsegesseg stb.
    Igazan nekunk is jol esne, ha a hirtelenebb fajta emberkek is tudnanak egy kis nyugalmat eroltetni magukra, tudnanak hozzank ugy fordulni, mint masik emberhez, es ha nem ragadna el oket a csordaszellem. A fejem teszem ra, van olyan tag is itt, akinek halvany fingja nincs, miert kell epp szidni a modokat, de ha mar a tobbiek, akkor o is. Vagy epp szidni mast, amit a tobbiek. Mert csak.
    Egy szo mint szaz, hidd el errol az oldalrol megvan a torekves, az igyekezet, meg az onkritika is ( ha a moderatorokat mint egeszet nezed foleg, egymast is kontrolaljuk szepen am :) ). Kene neha a masik fejevel gondolkodni, mikor problema van, es akkor kevesebb lenne a konfliktus.

    Assuming Control

Aktív témák